Debitcard
Debitcard
0

De debitcard: Veilig betalen in binnen- en buitenland

0

Veilig betalen doe je zowel onderweg als op internet met de debitcard. Je hoeft geen contant geld meer mee te nemen als je op reis gaat, en als je op internet af wil rekenen dan doe je dat heel simpel met het geautomatiseerde Masterpass systeem.Je hoeft namelijk maar eenmalig je gegevens zoals je naam en je Mastercard debitcard nummer in te voeren en een volgende keer als je weer een aankoop doet of een (Netflix)contract af wil sluiten op internet, dan is één muisklik voldoende.
Dit is de meest efficiënte afrekenmethode die je je maar wensen kan.

Op reis met een veilig betaalmiddel

De debitcard is het veiligste betaalmiddel waarmee je ook je vakantieuitgaves in binnen- en buitenland voor 100% onder controle kan houden. Omdat je met de debitcard eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven, is dit een prima middel, waarmee je zeer efficiënt je vakantieuitgaves van tevoren kan plannen.
Uiteraard kan je onderweg je debitcard ook gebruiken, voor als je niet op vakantie bent. Hierbij kan je denken aan het afrekenen in een hotel of in een restaurant, maar ook als je een auto wil huren in binnen- of buitenland. Ook voor het snel afrekenen bij tolpoortjes is de debitcard bijzonder geschikt. Bijzonder veel van mijn cliënten gebruiken de debitcard om er benzine mee te tanken. Maar ook het afrekenen in fysieke winkels is een uitstekende optie van de debitcard. Het moge duidelijk zijn dat je de debitcard overal kan gebruiken.

Betalen op internet met de debitcard

Op internet is de debitcard een veilig en bijzonder succesvol betaalmiddel gebleken. Heel veel van mijn cliënten zijn zeer tevreden over het gebruiken van de debitcard voor internetbetalingen, zoals bijvoorbeeld voor het doen van aankopen bij webshops, maar ook voor het afsluiten van online video streaming- en muziekdiensten.
Begrijp goed dat je met de debitcard zowel op nationale- als op internationale webshops kan betalen met het grote voordeel dat je aankopen door Mastercard bijzonder goed zijn verzekerd.

Is een creditcard beter dan een debitcard?

Nee, want bij een creditcard leen je geld. Je koopt dus op krediet, wat helemaal niet slim is. Omdat je met een creditcard pas achteraf hoeft te betalen, is de kans erg groot dat je je uitgaves niet goed kan overzien. Bovendien is het uitgeven van geld met een creditcard een automatisme. Je denkt niet na voordat je geld uitgeeft. Bij een debitcard is dat wel anders. Bij een debitcard ben je verplicht om eerst geld op de kaart te storten, voordat je er een uitgave mee kan doen. Dit is een bescherming voor jezelf.
Je kan de debitcard dus zien als een vooraf oplaadbare prepaid creditcard.

Wat zijn de verschillen tussen een debitcard en een creditcard?

Een heel belangrijk verschil heb ik net al genoemd, dat is dat je bij een debitcard 100% controle over je uitgaven hebt en bij een creditcard niet.
Een ander verschil is dat je met een Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening ontvangt. Dit is erg handig omdat je zo razendsnel geld van elke bankrekening kan verzenden naar je persoonlijke Viabuy bankrekening. Dankzij de IBAN code staat het geld vrijwel direct op je debitcard. Zo kunnen Anderen ook geld op je debitcard storten. Ook is het mogelijk om contant geld op de Viabuy debitcard te storten.
Nog een ander voordeel is dat je op de Viabuy debitcard onbeperkt geld kan storten en uit kan geven. Dit is iets wat bij een creditcard niet mogelijk is.

Kan ik de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is

Ja, je kan de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is. Met de debitcard kan je namelijk dezelfde betalingen verrichten als met een creditcard
Je kan denken aan audio- en videodiensten, dit zijn producten die sterk in opmars zijn. Steeds meer aanbieders van dit soort diensten bieden zich aan.
Ook het aanbieden van Apps met de debitcard behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan allerlei Apps voor op je mobiele telefoon, maar ook aan Apps voor je Android tablet of Ipad.
Zo behoort ook het aanschaffen van games en uitbreidingen van games tot de mogelijkheden.
Erg handig is het om eenmalig je debitcardgegevens in te voeren in je gameaccount. Je kan daar later, als je snel aan een nieuwe game wil beginnen, veel profijt van hebben.
Ook een veel gebruikte faciliteit van de debitcard is een huurauto regelen voor als je op vakantie bent. Het is namelijk zo, dat je voor het huren van een auto een debitcard nodig hebt.
Gelukkig kan je ook je Paypal account koppelen aan je Viabuy debitcard. En je spulletjes verkopen op marktplaats en op eBAY doe je ook met de debitcard.

De Mastercard debitcard is enorm in opmars

Omdat steeds meer mensen kiezen voor veiligheid en heel graag zelf 100% controle willen hebben, is de Viabuy Mastercard debitcrd een uitstekende keuze. Zoals gezegd kan je met de debitcard net zoveel als met de creditcard. Sterker nog, met de Viabuy Mastercard debitcard kan je naast alles wat je ook met een debitcard kan doen al je bankzaken regelen en beheren. Dit gaat heel makkelijk met de Viabuy App. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot al je banktransacties en je actuele saldo.
Bovendien kan je supersnel geld op je Viabuy debitcard storten. Dit kan met een ouderwetse papieren bankoverschrijving voor als je niet wil internetbankieren. Dit is voor een bepaalde groep mensen een principekwestie. Maar ook kan je via internetbankieren of via een kasstorting heel veilig geld op je Viabuy debitcard storten.
Er is ook een groep die wil uitsluitend met anonieme vouchers geld op hun debitcard storten. Viabuy voorziet hier ook in.
Bovendien kan je onbeperkt geld op je Viabuy debitcard storten. Nadat je deze stortingen hebt gedaan kan je net zoveel geld pinnen, betalen of op een andere manier opnemen als je wil. Je bent zelf de baas waar en wanneer je afrekent met je Viabuy debitcard.

Reacties
Categorieën