Prepaid Creditcards Vergelijken

Voordat prepaid creditcards die door kenners bekend zijn als Debitcards voor je worden vergeleken, moet je eerst weten dat prepaid creditcards vooraf oplaadbaar zijn. Je dient dus eerst je eigen geld op de prepaidkaart te storten, en daarna kan je er overal mee afrekenen waar je ook met een creditcard terecht kan.

Verschil tussen een prepaid creditcard en een creditcard

Met een creditcard leen je geld en kan je dus direct aankopen doen op internet en afrekenen in fysieke winkels, omdat je toch een zeker krediet hebt.
Met een prepaid creditcard moet je eerst geld op de kaart zetten via een handige App of via het beveiligde online internetaccount van de prepaid creditcardmaatschappij. Daarna kan je de prepaidkaart gebruiken alsof het een echte creditcard is. Je hebt dus dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij een creditcard.
Door prepaid creditcards te gebruiken koop je dus niet op krediet. Dit is een bescherming voor jezelf. Geld lenen, zoals dat bij een creditcard het geval is, is natuurlijk niet goed om te doen. Je kan namelijk nooit weten hoe je er financieel voorstaat op het moment dat je de creditcardlening aan het eind van de maand af moet lossen. Heb je dan nog wel geld over voor je vaste lasten?
Nu je al wat meer weet over prepaid creditcards, kan je via de inhoudstabel naar het artikel gaan waar je nog meer over wil weten.

Inhoud

 1. Vergelijk de beste Prepaid Creditcards
 2. Hoe werkt een Prepaid Creditcard?
 3. Wat zijn de basismogelijkheden van Prepaid Creditcards?
 4. N26 You Mastercard
 5. N26 Metal Mastercard
 6. Viabuy MasterCard
 7. Openbank MasterCard
 8. 14 Dagen bedenktijd
 9. Bestel de Prepaid Creditcard van je keus!

Vergelijk de beste Prepaid Creditcards

Hieronder worden de drie beste prepaid creditcards vergeleken. Het uitzoekwerk is al voor je gedaan. De drie beste prepaid creditcards zijn: de N26 You Mastercard, de N26 Metal Mastercard debitcard en de Viabuy kaart.
De prepaid creditcard die het beste bij je past kun je hier online aanvragen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt.

Hoe werkt een Prepaid Creditcard?

Met een prepaid creditcard kun je betalingen doen waarvoor je anders een creditcard nodig zou hebben. Op het moment dat je het creditcardnummer in moet voeren, geef je je prepaid creditcardnummer op. Zorg wel dat er voldoende saldo op je prepaid creditcard staat, anders gaat de koop niet door. Begrijp goed dat dit een bescherming is voor jezelf, je kunt dus niet iets kopen waarvoor je geen geld beschikbaar hebt.

Het allerbelangrijkste verschil tussen een prepaid creditcard en de traditionele creditcard is dat je bij de prepaid creditcard eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Je komt dus niet rood te staan en je sluit geen dure lening af.
Voor meer informatie bekijk je de onderstaande video.

Wat zijn de basismogelijkheden van de prepaid creditcard?

Voordat wij de diverse prepaid creditcards met elkaar gaan vergelijken, worden eerst de belangrijkste basismogelijkheden genoemd.

De belangrijkste basismogelijkheden zijn:   • Wereldwijd pinnen
   • Contactloos afrekenen in elke winkel wereldwijd
   • Vakantie reserveren op internet.
   • Registreren voor Netflix en Series XL
   • Wereldwijd je aankopen doen op internet.
   • Shoppen in het winkelcentrum
   • Afrekenen in restaurant en hotel
   • Je vakantie boeken via het internet
   • Auto huren bij Indigo Cars
   • Benzine tanken
   • Contactloos afrekenen in supermarkten

Openbank Mastercard prepaid creditcard

De openbank Mastercard prepaid creditcard heb je na het openen van je gratis bankacoount binnen 2 dagen in huis. Je hebt een gratis bankrekening en een prepaid creditcard met vele reisvoordelen en een aankoopverzekering op je aankopen. Omdat deze kaart extra voordelen biedt is hij wel wat duurder dan andere debitcards. Namelijk €13,99 per maand. Of je kiest voor de E-commerce debitcard waarbij je een virtuele kaart in huis haalt en alleen aankopen op internet kan doen. Voor meer info klik je hier.

Trastra Visa prepaid creditcard voor Euro's en Crypto's

Met de Trastra prepaid creditcard kan je zowel met euro's als met Crypto coins afrekenen. Het is net zoals bij de andere prepaid creditcards een betaalkaart waarbij je eerst je eigen geld op de kaart stort, voordat je er wereldwijs mee af kan rekenen.  Bij deze prepaid creditcard zijn de opwaardeer- en betaalmogelijkheden onbeperkt. Voor de kosten hoef je het niet te laten, die bedragen slechts €15,- per jaar.
Reden genoeg om direct je Trastra prepaid creditcard direct aan te vragen.


viabuy-debitcardViabuy Prepaid Creditcard

Nu worden de Viabuy prepaid Mastercards met de N26 You Mastercard kaart en de N26 Metal kaart vergeleken. De Viabuy prepaid creditcard is een van de meest betrouwbare vooraf oplaadbare betaalkaarten die in Europa verkrijgbaar is. De Viabuy prepaid kaart is de betaalkaart met de meeste opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden.
Omdat de debitcard een vooraf oplaadbare creditkaart is heeft Viabuy ervoor gekozen om elke opwaardeermethode beschikbaar te stellen. Dit is voor Nederland iDEAl en voor België Bancontact. Zo is er voor elk land de meest gebruikte betaalmethode beschikbaar. Ook kan er met een virtuele IBAN code geld op de kaart worden gestort, zowel via een bankrekening als via een kasstorting. Iedereen die de IBAN code kent, kan dat doen. De opwaardeermogelijkheden zijn onbeperkt. Er is dus geen limiet.
Bovendien kan je de Viabuy debitcard binnen 2 dagen al in huis hebben nadat je de bestelling geplaatst hebt. Je betaalt na ontvangst van de kaart €69,90 om je aan te sluiten op het Mastercard netwerk en €19,90 aan gebruikskosten per kalenderjaar. En bovendien is een extra kaart voor je partner of kind voordeliger,slechts €14,90 per kalenderjaar.
Viabuy is de enige debitcardmaatschappij die zakgeldkaarten uitgeeft voor minderjarige kinderen.

Voordelen van de VIABUY prepaid Mastercard creditcard zijn:   • De Viabuy kaart wordt binnen 2 dagen afgeleverd
   • Geen identificatieplicht
   • Onbeperkt contant opwaarderen bij Western Union en bij het GWK
   • De enige prepaid creditcard met persoonlijk IBAN bankrekeningnummer
   • Viabuy: de prepaid creditcard waarmee je aankopen kan doen in de Appstore en bij Itunes
   • Contactloos betalen
   • Je kan je rekeningen ermee betalen.
   • Net als bij een creditcard is deze in reliëf uitgevoerd.
   • Kies uit een Goudkleurige of een Zwarte kaart.
   • Vanaf elke rekening is de Viabuy kaart oplaadbaar.
   • Iedereen kan op jouw verzoek geld op je prepaid creditcard storten.
   • Je kan net zoveel kaarten bestellen als je wil.
   • De kaart is zowel voor consumenten als voor ZZP’ers geschikt
   • Onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmgelijkheden
   • Anoniem afrekenen op internet
   • Extra kaarten kan je bestellen voor je (minderjarige) kinderen en je partner.
   • Virtuele debitcardtegoeden, zoals die van Booking.com omzetten naar een fysieke kaart

Ontdek meer mogelijkheden van de Viabuy prepaid creditcard, met gratis bankrekening!

Wil je nog meer redenen weten waarom de Viabuy debitcard de allerbeste prepaid creditcard is?
Bekijk dan de video.

Of lees de volgende tekst. De Viabuy prepaid creditcard heeft een bijbehorende IBAN bankrekening met enorm veel mogelijkheden. Je kan de Viabuy bankrekening vergelijken met de meest uitgebreide betaalrekening welke je bij elke reguliere bank zoals de RABO, De ABN/AMRO, de ING of de SNS bank kan hebben. Dit betekent conctreet dat je met de Viabuy bankrekening werkelijk al je betalingen kan verrichten. Je kan hier denken aan het betalen van je maandelijkse lasten zoals je automatische incasso’s, maar ook voor het overmaken van gelden naar goede doelen is de Viabuy bankrekening uitermate geschikt.

Een enorm groot voordeel van een aan je Viabuy of N26 prepaid creditcard gekoppelde bankrekening is, dat je binnen enkele minuten net zoveel geld op je prepaid creditcard kan storten als je zelf wil. Ook kan je bij elk Western Union agentschap en bij elk grenswisselkantoor contant geld op je prepaid creditcard storten. Dit is erg handig voor je minderjarige kinderen, zodat jij hun zakgeld op de debitcard kan storten.

Iemand anders kan met vermelding van je naam, zoals die op je prepaid creditcard staat, samen met je Viabuy bankrekeningnummer, geld op je prepaid creditcard storten.

Openbank Mastercard Debitcard

Sindskort is er een nieuwe speler op de markt en dat is Openbank. Je opent heel makkelijk een gratis internetbankrekening en maakt daarna de keuze welke debitcard je wil. Wil je een online debitcard waar je direct over kan beschikken, puur om je aankopen op internet te doen en bijvoorbeeld audio- en videostreamingsdiensten af te sluiten, kies dan voor de Ecommerce debitcard van Openbank. Ook kan je gebruik maken van enorme hoge kortingen bij bijzonder veel producten die je op internet kan bestellen. Het zit allemaal in de Ecommerce debitcard van Openbank verwerkt.
Al hetgeen je op de aan de kaart gekoppelde gratis Openbank rekening stort kan je wederom weer uitgeven via de Ecommercecard. Bovendien kan je de bankrekening ook nog voor andere doeleinden gebruiken.
Hetzelfde geldt ook voor de fysieke debitcard van Openbank. Deze Mastercard debitcard biedt je ongekende mogelijkheden. Zelfs nog meer dan de Viabuy debitcard. Als extra heb je de ongekende hoge kortingen als je bijvoorbeeld een auto huurt bij het internationale autoverhuurbedrijf Avis, maar ook voor al je vakanties die je bij Booking.com boekt kan je rekenen op enorme hoge kortingen.

14 dagen bedenktijd

Voor zowel N26 Metal Mastercard prepaid creditcard als de N26 You Mastercard prepaidkaart geldt een bedenktijd van 14 dagen. Bij Viabuy heb je zelfs 21 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je de aanschafkosten van de kaart terug krijgt als je de kaart nog niet hebt gebruikt.

Bestel de prepaid creditcard van je keus!

Debitcard bestellen

Ik kan me voorstellen dat je enthousiast bent geworden en dat je de prepaid creditcard wil bestellen die het best bij je past.
Klik op onderstaande Gele knop, en klik vervolgens op de kaart van je keus.

Prepaidcreditcard1234

Nog niet overtuigd?

Mocht je na het lezen van al die nuttige informatie nog niet overtuigd zijn, dan ga je nu de prepaid creditcard verder vergelijken met de traditionele creditcard en de Maestro bankpas.
Met een prepaid creditcard heb je dezelfde mogelijkheden als met een creditcard. Je kan namelijk wereldwijd je aankopen doen op internet. Ook kan je er mee afrekenen als je op vakantie bent, of als je benzine tankt bij bemande tankstations.
Bij Netflix kan je met de prepaid kaart registreren en on demand audio- en videofiles kan je ermee downloaden of streamen.
Je mag niet vergeten dat het gebruik van een prepaid creditcard veel veiliger is dan dat je de traditionele creditcard gaat gebruiken.
Dit komt omdat je met een prepaid creditcard vooraf geld op de kaart stort en daardoor alleen maar geld uit kan geven wat je werkelijk bezit.
Zo ga je veilig en zeer verantwoord met je geld om. Je zal door een prepaid creditcard te gebruiken nooit en te nimmer rood kunnen komen te staan bij je reguliere bank (ABN/AMRO.RABO,ING of SNS). Dit betekent dat door het regelmatig gebruiken van een prepaid creditcard je nooit in de schulden terecht kan komen. Je stort namelijk vanaf een van je bankrekeningen of contant je eigen geld naar je Viabuy prepaid creditcard en je kan hierdoor alleen maar geld uitgeven met je prepaid creditcard wat je werkelijk bezit.

Als je namelijk meer geld met je prepaid creditcard probeert uit te geven dan er werkelijk op je kaart staat, dan zal Mastercard de betaling nooit en te nimmer uit kunnen voeren. Dit kan je dus 100% veilig noemen. Het is een enorme bescherming tegen financieel wangedrag, waar veel mensen vandaag de dag snel toe verleid kunnen worden. Veel van dit wangedrag vindt plaats door het gebruik van de traditionele creditcard. Je kan dus zeggen dat het gebruiken van een creditcard niet goed is voor jouw portemonnee en de debitcard dus wel.

financiën

Krediet op je bankrekening

Ik spreek regelmatig mensen die zelfs een krediet van €1.000 op hun betaalrekekening hebben gezet. Weet wel dat je met zo’n krediet geld leent en al snel een negatieve BKR registratie kan verwachten?
Je begrijpt ook wel dat de kans dat je de rekeningen niet meer kan betalen, met een bankkrediet enorm vergroot. Als je aan het eind van de maand €900 rood staat bij je bank dan kan je de vaste lasten van de lopende maand en de maand daaropvolgend niet meer op tijd voldoen.
Je begrijpt dat ook een Maestro bankpas je behoorlijk in de fnanciële problemen zal kunnen brengen, iets wat met een prepaid creditcard onmogelijk is.
Om het nog maar eens te benadrukken, zodat je een goed gewaarschuwd mens bent, zet ik hieronder de nadelen van bepaalde betaalkaarten en pinpassen nog eens uitgebreid voor je op een rij.

Nadelen van een creditcard

Bij een creditcard betaal je achteraf de rekening en leen je geld. Veel mensen zijn door het gebruik van de creditcard in de schulden terecht gekomen, vooral omdat zij hun uitgaven niet konden overzien.
Je kan je voorstellen dat je heel gemakkelijk de creditcard kan gebruiken, en daardoor later pas in de gaten hebt hoeveel uitgaven je al met de kaart hebt gedaan.
Uiteraard heb je ook nog veel andere uitgaven per maand te doen, die vaak automatisch van je bankrekening worden afgeschreven en het gevaar dreigt dan, dat je de uitgaven die je reeds met je creditcard hebt gedaan niet op tijd kan voldoen. Met als gevolg dat je een hoge boeterente moet betalen.
Wat het ergste is? Je zit nu al in de schulden en gaat elke maand verder achterlopen met je betalingen. Zo gaat het dus van kwaad naar erger, totdat je op een gegeven moment je betalingen niet meer kan voldoen en zelfs in de schuldsanering terecht kan komen.

Nadelen van de Maestro bankpas

Veel mensen doen hun aankopen met de Maestro bankpas, welke gekoppeld is aan hun reguliere bankrekening. Door contactloos te betalen in fysieke winkels geef je veel te makkelijk geld uit. Het zijn vaak kleine bedragen, bijvoorbeeld in de supermarkt. Maar ook kan het zo zijn dat je voor merkkleding gaat pinnen. Ook gaan vrouwen vaak shoppen en nemen dan de Maestro pinpas vrolijk mee, met alle verveldende gevolgen van dien.
Zo wordt het pinnen bij steeds meer mensen een groot probleem. Door onbewust pingedrag overzie je al snel je uitgaves niet meer en zit je in no time in een enorme financiële crisis.
Dit is iets wat je met een prepaid creditcard niet kan overkomen. Zoals gezegd moet je bij deze kaart eerst geld op de kaart storten voordat je een uitgave ermee kan doen. Zo ga je zeer bewust en 100% veilig met je geld om en ben je goed bezig.
Gevolg is dat je ontspannen en zonder zorgen door het leven gaat.

Zonder geldzorgen door het leven?

Omdat je met de prepaid creditcard vooraf geld op de betaalkaart moet storten voordat je het uit kan geven, overweeg je van tevoren of je het geld wel kan missen op dat moment. Anders gezegd:er is sprake van een financiële planning, welke je met veel zorg hebt voorbereid.
Veel van mijn cliënten houden hun inkomsten en uitgaven in een spreadsheet of in een schrift bij, en kijken hoeveel geld ze aan het eind van de maand over hebben en storten een deel ervan op hun prepaid creditcard en kopen er vervolgens iets leuks voor.
Zoals een computerspelletje, gaan een avondje uit, of zetten geld apart voor een toekomstige aankoop, zoals een mooie computer of een nieuwe auto.
Op zo’n manier ga je verantwoord om met geld en zal het je niet snel overkomen dat de uitgaven uit de hand lopen. Zo wordt omgaan met geld nog leuk!
Bovendien zijn al je aankopen (het doet er niet toe of je online of offline koopt) verzekerd tegen verlies, diefstal, incompleetheid en beschadiging. En je hebt ook nog eens nadat je de kaart hebt ontvangen het recht om de kaart binnen 14 dagen, en de Viabuy kaart zelfs binnen 21 dagen gratis te retourneren.
De keus welke debitcard je kiest is snel gemaakt. De Viabuy debitcard die dus ook wel de Viabuy prepaid creditcard wordt genoemd, is een vooraf oplaadbare betaalkaart, waarbij je eerst je eigen geld op de kaart zet. Daarna kan je er pas mee betalen. 100% veilig betalen dus.
Erg interessant aan deze debitcard is dat het de enige kaart is met onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden. Je kan gebruik maken van iDEAL, Bancontact, of via een aan de kaart gekoppelde IBAN code zet jij of een relatie geld op jouw debitcard.
En zoals al eerder gezegd beschikt de Viabuy debitcard als enige over de 3D Secure veiligheidscode van Mastercard.
Daarom is er geen enkele reden waarom je de prepaid creditcard niet zou gaan bestellen en gebruiken, het gaat je gegarandeerd heel veel voordeel opleveren.
Prepaidcreditcard1234

Diede
Door

Diede

op 17 Sep 2019

Misschien is het al eens gevraagd, maar hoe zit het met Uber? En waar kan ik een duidelijk overzicht vinden van onvoorziene kosten/transactiekosten/addertjes onder het gras, zeg maar? Je betaald voor 3 jaar en dan...? Wat zijn de verdere kosten? Alvast hartelijk dank!

Jos
Door

Jos

op 17 Sep 2019

Beste Diede,In jouw accountinstellingen van Uber kan je zowel de N26 als de Viabuy debitcard kaartnummers invoeren. De N26 debitcards hebben dezelfde bestedingsmogelijkheden als die van Viabuy. Het verschil zit voornamelijk in de opwaardeermogelijkheden. De N26 debitcards hebben het voordeel dat ze per maand opzegbaar zijn en dat de abonnementskosten vrij laag zijn. Ik raad je aan om via IBAN op te waarderen, dat is zowel bij Viabuy als N26 gratis. Je krijgt namelijk van N26 en Viabuy een gratis IBAN code. En transactiekosten zijn niet aan de orde. Dus de N26 You debitcards, de N26 Metal debitcards en die van Viabuy hebben geen verborgen kosten. https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/" rel="noopener" target="_blank">Klik hier voor uitgebreide informatie over prijzen en mogelijkheden.

Frans
Door

Frans

op 12 Jun 2019

Hallo Jos, Hoe gaat het in zijn werk om met Paysafe vouchers je Viabuy card op te waarderen

Jos
Door

Jos

op 12 Jun 2019

Beste Frans,Het opwaarderen van je Viabuy debitcard met Paysafe vouchers is erg eenvoudig. Als je eenmaal bent ingelogd in je zeer goed beveiligde Viabuy omgeving, dan ga je naar "geld storten" ,vervolgens klik je op opwaarderen met Paysafecard en dan tik je het bedrag in wat op je Paysafe voucher staat. Daarna klik je op "ga verder" en dan tik je het Vouchernummer in en je Viabuy debitcard is dan direct opgewaardeerd en klaar voor gebruik.

Fadi Ibrahim
Door

Fadi Ibrahim

op 14 May 2019

Ik wil vandaag €250 opwaarderen. Hoe doe ik dat?

Jos
Door

Jos

op 14 May 2019

Beste Fadi,In het geval dat je een N26 Black debitcard of een Viabuy Gold of Black debitcard hebt kan je opwaarderen via elke Europese bankrekening met Sepa. Beschik je over de Money2Go debitcard dan kan je uitsluitend met iDEAL opwaarderen.

Fadi Ibrahim
Door

Fadi Ibrahim

op 14 May 2019

Met iDEAL is het 1 keer gelukt maar nu lukt het niet meer. En sepa geeft aan dat het 14 dagen kan duren voor het op rekening staat. Maar ik wil nu een betaling doen

Jos
Door

Jos

op 14 May 2019

Beste Fadi,Welke debitcard heb je? Hoeveel geld heb je met iDEAL opgewaardeerd?

Fadi Ibrahim
Door

Fadi Ibrahim

op 14 May 2019

Viabuy. Heb €150 opgewaardeerd Heb zelfs vieligheids niveau 2.

Jos
Door

Jos

op 14 May 2019

Beste Fadi,Als je in IDV2 zit mag je niet meer dan €1.200,- per kalenderjaar opwaarderen. Zit je daar al boven? Dan kan je met een simpele muisklik binnen je beveiligde omgeving opwaarderen naar IDV3. De N26 Black debitcard heeft deze beperking niet. Daar beschik je direct over onbeperkte opwaardeermogelijkheden.Opwaarderen van jouw Viabuy debitcard, via de IBAN bankrekening van je reguliere bank, zal altijd lukken. Hou rekening met de verwerkingstijd van je eigen bank.

Fadi
Door

Fadi

op 14 May 2019

Ik heb 1 keer €150 opgewaardeerd en meer niet. Deze melding krijg ik met iDEAL. Het gewenste opwaardeerbedrag is te hoog voor de gelecteerde betaalmethode. Het maximum bedrag dat u momenteel kunt opwaarderen met deze betaalmethode is EUR 0,00 . Kiest u a.u.b. een lager opwaardeerbedrag, of kies een andere betaalmethode.

Jos
Door

Jos

op 14 May 2019

Beste Fadi,De eerste opwaardering van Viabuy debitcards dient altijd met een IBAN overboeking te geschieden. Een uitzondering om direct geld op de kaart te zetten is door een contante opwaardering te doen. In Nederland kan je dat bij elk Grenswisselkantoor en bij elk Western Union agentschap doen. Er zit er altijd wel een bij je in de buurt.

Fadi
Door

Fadi

op 14 May 2019

Ben vanmiddag bij een gwk kantoor geweest. En zei zeggen dat ze niet met viabuy werken. En wanneer kan ik nu wel met iDEAL opwaarderen? Jullie geven aan direct te gebruiken maar dat is helemaal niet zo!

Jos
Door

Jos

op 14 May 2019

Beste Fadi,Je moet je vraag bij het Grenswisselkantoor anders formuleren en wel als volgt: “Ik wil geld op mijn eigen rekening storten” Je vermeld je naam zoals die op de Viabuy kaart staat vermeld, je vermeld jouw persoonlijke IBAN bankrekeningnummer die je van Viabuy hebt ontvangen en bij de betalingsreferentie schrijf je het 9-cijferige kaartnummer. Het geld staat binnen enkele minuten op de rekening van de begunstigde.In jouw geval, op je eigen Viabuy kaartrekening. Veel van mijn klanten hebben bijzonder goede ervaringen met betrekking tot contant geld storten. Zowel op de Viabuy debitcard als op de N26 Black debitcard heb ik alleen maar tevreden klanten. Belangrijk is, zoals hierboven reeds aangegeven, dat je jouw vraag goed formuleert.Meer weten? Lees de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" rel="noopener" target="_blank">Viabuy blog en de vele tevreden reacties die in die blog staan.

H.J de Lange
Door

H.J de Lange

op 16 Nov 2018

Hallo, I have question, ouwer Spanish debet-cards are not working very well in Holland. We have Sabbadell and Bankia cards, both are not working well in Holland . For example parking tickets it's not working, supermarkets not working, pharmacy not working, restaurants not working, train not working, etc etc.Can you tell us whats wrong is it Spain or Holland?Harry de Lange Spain, Santa Ponsa Mallorca

Jos
Door

Jos

op 16 Nov 2018

Beste Harry,Online banken geven, nadat je online een rekening hebt geopend, vaak goedkope debitcards uit. Meestal hebben deze debitcards beperkingen. Het kan zijn dat je het beperkte limiet al hebt overschreden en dat je geen betalingen meer kan verrichten. Ook zijn bij de goedkopere debitcards bepaalde mogelijkheden, zoals je beschreef, uitgeschakeld. Of je in Spanje of in Nederland deze debitcards gebruikt doet niet terzake. De debitcard die geen enkele beperking heeft is de Vhttps://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" rel="noopener" target="_blank">iabuy debitcard.

Ties
Door

Ties

op 09 Nov 2018

Ik zou graag wat informatie willen hebben over: Kan je met een debit card die je hebt gekocht in de winkel tegoed overzetten naar paypal en welke debit card heb ik dan nodig? Waar is die debit card dan te koop? Kan ik die ook onder de 18 jaar kopen?

Jos
Door

Jos

op 09 Nov 2018

Beste Ties,De enige debitcard waar je als minderjarige over kan beschikken is de Viabuy debitcard. Wel moet één van je ouders eerst een Viabuy debitcard bij mij https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" rel="noopener" target="_blank">bestellen. Als de debitcard eenmaal binnen is (levertijd maximaal 2 dagen) dan kan via het online beveiligde account van je ouder een debitcard voor jou aangevraagd worden. Uiteraard kan je met die debitcard tegoed overzetten naar Paypal. Je koppelt simpelweg de debitcard aan je https://mijndebitcard.nl/gebruik-debitcard-als-een-creditcard/" rel="noopener" target="_blank">Paypal account.

Ties
Door

Ties

op 10 Nov 2018

Is er geen mogelijkheid om er een in een fysieke winkel te kopen? Niet online dus?

Jos
Door

Jos

op 10 Nov 2018

Beste Ties,Kan je uitleggen waarom je de kaart persé in een winkel wil kopen? En hoeveel wil je op jaarbasis op de kaart zetten en kan je wat meer vertellen over wat je op Paypal wil gaan doen?

Ties
Door

Ties

op 10 Nov 2018

Ik wil er eenmallig 50 euro opzetten, dit dan overzetten op paypal. Daarna een aankoop doen die alleen via paypal kan.

Jos
Door

Jos

op 10 Nov 2018

Beste Ties, Om een Paypal rekening te mogen openen moet je 18 jaar zijn. Ik kan me niet voorstellen dat de website waar je de aankoop wil doen geen creditcard accepteert. Daar ligt nog steeds een redelijke kans van slagen voor je. Wat is de website? Dan ga ik voor je kijken.

Lenny laturiuw
Door

Lenny laturiuw

op 03 Oct 2018

Hallo, ik heb 300 euro op mijn credit card geboekt. lopend geeft ie aan. Heb al geprobeerd om het te verhogen per jaar maar krijg het niet voor elkaar. Gevolg is dat ik niet bij mijn geld kan.

Jos
Door

Jos

op 03 Oct 2018

Als je de instructies in het scherm opvolgt, kan je met een simpele muisklik verhogen naar opwaardeer- en bestingsniveau IDV2 en heb je direct een hoger bestedingsniveau. De 300 Euro die je hebt gestort wordt direct vrijgegeven en kan je dus overal besteden.

Karl Verbeke
Door

Karl Verbeke

op 09 May 2018

De mastercard die is gekoppeld aan mijn PayPal account is verlopen, ik heb ondertussen een nieuwe kaart ontvangen maar het lukt niet om deze te koppelen aan mijn PayPal account

Jos
Door

Jos

op 10 May 2018

Beste Karl,Als je eenmaal bent ingelogd in je Paypal account, dan ga je naar de instellingen (links van de uitlog knop). Vervolgens klik je op "betalingen" scroll naar onderen en wijzig je debitcardnummer. Dit doe je waar naar een creditcardnummer wordt gevraagd.

Mar
Door

Mar

op 02 May 2018

Ik heb zojuist vliegtickets gekocht naar Kopenhagen) Nu wilde ik een huurauto reserveren, maar de creditcard staat op naam van mijn man en hij gaat niet mee.Daarom overweg ik nu een debitcard van viabuy of money2go.Als ik autoverhuurbedrijven benader, krijg ik met deze kaart alleen steeds afwijzingen. Ze hebben een “echte” creditcard nodig.Maar als ik zorg voor voldoende tegoed erop zou het toch moeten kunnen?Ik hoop dat u mij kunt helpen, zodat ik toch een auto kan huren!

Jos
Door

Jos

op 02 May 2018

Beste Mar,Het overwegen van een debitcard van Money2Go of die van Viabuy is een uitstekend idee! Je kan met de debitcard bij https://mijndebitcard.nl/auto-huren-zonder-creditcard-doe-je-met-de-debitcard-2/" rel="noopener" target="_blank">Indigo een auto huren. In de voorwaarden van Indigo kan je lezen dat het mogelijk is. Zie: "DEBIT CARD CAR HIRE We can now offer debit card car hire in hundreds of locations worldwide. There are certain requirements that you must meet but more people can now hire a car without a credit card". Met certain requirements wordt de borg bedoeld. Er moet dus voldoende borg op de kaart staan doorgaans tussen de €50,- en de €200,- Ik adviseer je om de Viabuy debitcard https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" rel="noopener" target="_blank">aan te vragen omdat deze debitcard het snelst geleverd wordt. Zodat je op tijd op reis kan gaan. Ook in verband met het onbeperkt op kunnen laden en besteden van je geld is de Viabuy debitcard de beste keus.

Marielle van Haaren
Door

Marielle van Haaren

op 01 May 2018

Ik ben mijn pincode van mijn Gouden Viabuy Mastercard kwijt. Hoe kan ik deze opvragen?

Marielle van Haaren
Door

Marielle van Haaren

op 01 May 2018

Ik heb de debet card Voordat ik naar Indonesië ben gegaan aangeschaft. En maand geleden.Ik heb 2 transacties gedaan in 2 winkels dat kon zonder pin gelukkig Maar dat was in Ubud Nu ben ik op n eiland vlak bij Bali Nusa Penida Nog weinig toerisme dus pinnen met bankkaart is dus blijkbaar niet mogelijk. Mijn redding zou zijn mijn debet card, maar bij deze machine heb ik dus wel mijn pincode nodig.

Jos
Door

Jos

op 01 May 2018

Beste Marielle,Met de Maestro bankpas is pinnen in het buitenland inderdaad niet mogelijk. Gelukkig heb je de Viabuy debitcard en je mobiel meegenomen. Gelukkig kan je met je mobiel heel simpel en snel een pincode reset aanvragen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Ik neem aan dat je dat goed hebt geregeld met de aanbieder van je mobiele telefoonabbonnement.

Jos
Door

Jos

op 01 May 2018

Beste Marielle,In je persoonlijk zeer goed beveiligde Viabuy inlogomgeving kan je supersnel een reset van je pincode aanvragen. Als je ingelogd bent dan klik je rechtsboven op het tandwieltje. klik op "instellingen" klik links op "pin herinnering" Klik nu op "versturen pin via sms" binnen enkele seconden heb je een pinreset op je mobiel ontvangen en kan je de pincode opnieuw instellen.Het is ook mogelijk om met behulp van de Viabuy App via kaartinstellingen een pincode reset aan te vragen. Ook in dit geval ontvang je binnen enkele seconden een tekstbericht op je Android smartphone of op je Iphone.

Marielle van Haaren
Door

Marielle van Haaren

op 01 May 2018

Beste JosHet is gelukt!!!! Super!! Dankjewel voor je hulp!Vriendelijke groet Marielle van Haaren

Bernhard
Door

Bernhard

op 25 Apr 2018

Geachte heer/mevrouw,Ik had vannochtend gebeld of mijn aanvraag bij jullie was binnen gekomen, maar deze hadden jullie echter nog niet binnen. Graag zou ik willen weten of deze inmiddels binnen is. Tevens wil ik weten hoe lang het duurt voordat mijn aanvraag is goedgekeurd? ik had namelijk aangeven dat ik de prepaid creditcard volgende week donderdag nodig heb en er is mij verteld dat ik kan verwachten dat ik deze dan ook voor donderdag in huis heb. Het gaat om de classic prepaid mastercard Graag hoor ik van u.Met vriendelijke groet, Bernhard van Dijk

Jos
Door

Jos

op 25 Apr 2018

Beste Bernhard,Zoals je in de https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" rel="noopener" target="_blank">tabel kan zien is de levertijd van de classic debitcard maximaal 10 dagen. De Money2Go debitcard heeft een levertijd van Maximaal 3 dagen en de Viabuy debitcard wordt direct verzonden, dus die heb je de volgende werkdag al in huis. Uiteraard is de aanvraag voor jouw debitcard bij ICS direct ontvangen, nadat je de kaart hebt aangevraagd via mijn website. Alleen de verwerkingstijd bedraagt Maximaal 9 werkdagen, zodat jij je kaart uiterlijk op de tiende dag ontvangt. Wil je een debitcard eerder ontvangen? Kies dan voor de https://mijndebitcard.nl/contactloos-betalen-met-de-money2go-debitcard/" rel="noopener" target="_blank">Money2Go of voor de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" rel="noopener" target="_blank">Viabuy debitcard.Bovendien wordt een aanvraag voor een debitcard altijd goedgekeurd. Een debitcard is namelijk een prepaid creditcard. dit is een vooraf oplaadbare betaalkaart, waarbij de https://mijndebitcard.nl/wat-is-een-bkr-registratie-en-hoe-werkt-het/" rel="noopener" target="_blank">BKR-controle niet van toepassing is.

Loy
Door

Loy

op 04 Jul 2017

Beste jos Kunt u mij meer vertellen over N26 en revolut prepaid cards? Groeten Loy

Jos
dragos
Door

dragos

op 30 Mar 2017

Hi Jos ,im having this big trouble with moneypass,im using it for a while and i have no issues until now.I have make a booking on airbnb with this moneypass ,and i have cancelled it,meanwhille i get this mail from airbnb that they will put my money back on the very same cc acount /moneypass.I am trying to make contact with somebody on this company to answer my question but they are very poor at this and no one answers no phone.Is this moneypass availble for this transaction? Can the airbnb put my money back on the card ? I hope to get an answer back and see what i can do further. Thank you ,Dragos

Jos
martijn
Door

martijn

op 07 Mar 2017

Beste Jos,ik heb een vraag als je partnerkaarten gebruikt kun je dan voor deze partnerkaarten limieten instellen. Bijvoorbeeld op mijn hoofd kaart staat €1500,-- en mijn dochter heeft een partnerkaart kan ik het dan zo instellen dat zij maar €200 kan gebruiken

Jos
Door

Jos

op 07 Mar 2017

Beste Martijn,Elke partnerkaart is aan het hoofdaccount gekoppeld. Dit betekent dat je niet apart voor een subkaart (=partnerkaart) een gescheiden limiet in kan stellen. Maar je kan wel realtime zien hoeveel geld je dochter uitgeeft, hierbij ga ik ervan uit dat ze minderjarig is. Uiteraard kan je wel een hoofdkaart voor je dochter aanvragen en deze eventueel zelf beheren, ook weer uitgaande van haar minderjarige leeftijd.

Natascha
Door

Natascha

op 05 Mar 2017

Hallo Jos, is er storing bij viabuy? Ik kan mijn saldo niet inzien. Ik krijg een melding dat ik het later opnieuw moet proberen. Of is er onverhoopt iets mis met mijn rekening?

Jos
Door

Jos

op 06 Mar 2017

Beste Natascha,Ik heb het voor je getest, het werkte perfect. Waarschijnlijk had je een tijdelijke internetstoring of je hebt te vaak het verkeerde wachtwoord ingetoetst, waardoor je account even geblokkeerd kan worden. Dit gebeurt dan uit veiligheidsoverwegingen. In dat geval moet je het later nog een keer proberen of even je saldo bij een pinapparaat opvragen. Dit kan je doen bij elke willekeurige bank.

klaas huisman
Door

klaas huisman

op 13 Feb 2017

We gaan dit jaar naar spanje wil op vliegveld Barcelona een auto huren welke cart raad je dan aan.

Jos
Door

Jos

op 13 Feb 2017

Beste Klaas,Ik raad je de https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy debitcard aan omdat je met deze kaart overal af kan rekenen. Bovendien beschik je met de Viabuy debitcard over onbeperkte opwaardeer- en bestedings mogelijkheden.

mahmood Iqbal Ghulam
Door

mahmood Iqbal Ghulam

op 20 Jan 2017

Geachte heer, mevrouw Ik ben mijn Viabuy kaart al een poosje verloren, kom er nu pas achter. Wat kost het om nieuwe aan te vragen?Met vriendelijke groet, Mahmood Ghulam

Jos
Door

Jos

op 20 Jan 2017

Beste Mahmood,Nadat je de nieuwe Viabuy debitcard hebt besteld en ontvangen moet je binnen 14 dagen €90 op je debitcard storten. Viabuy zal vervolgens €89,70 van je kaart incasseren. Dit zijn de gebruikskosten voor 3 jaar. https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T" target="_blank" rel="nofollow">Klik hier om te bestellen>>>

Wagner A
Door

Wagner A

op 09 Dec 2016

kan ik ook mijn pin code veranderen

Jos
Door

Jos

op 09 Dec 2016

Je kan binnen de beveiligde omgeving van je debitcard je pincode veranderen. Vervolgens kan je overal pinnen met de debitcard.

Seb
Door

Seb

op 01 Dec 2016

Hallo Jos, (goeie website!) Mijn vraag betreft het volgende: Ik woon in Brazilië en tot afgelopen maand gebruikte ik een Neteller account om mijn salaris uit Europa op te ontvangen. Helaas heeft Neteller de Net+ (fysieke) MasterCard afgeschaft zodat ik nu niet meer kan pinnen hier. Is ViaBuy een goed alternatief? Stuurt ViaBuy ook kaarten naar klanten buiten Europa? Zoniet, kan ik hem dan naar familie in Nederland laten sturen die hem vervolgens weer naar mij verzenden. Alvast bedankt voor je antwoord.

Jos
Door

Jos

op 01 Dec 2016

Beste Seb,Dank voor je compliment :)De Viabuy debitcard is een uitstekend alternatief. Je kan de debitcard naar familie in Europa laten versturen. Vervolgens kan een familielid de kaart doorsturen naar jouw woon- of werkadres in Brazilië. Gezamelijk met de Viabuy debitcard ontvang je informatie over de gratis Viabuy bankrekening, die je bij de debitcard ontvangt. Deze bankrekening is aan je debitcard gekoppeld. Met behulp van onder andere de BIC code kan je werkgever direct het salaris op je debitcard storten. Vervolgens kan je overal ter wereld pinnen met je Viabuy debitcard.

Seb
Door

Seb

op 01 Dec 2016

Hallo Jos! Hartstikke bedankt voor je bliksemsnelle reactie! Perfecte service! :) Ik begrijp wél uit je antwoord dat ViaBuy dus geen kaarten 'overzees' verstuurt... Kan ik de kaart wel gewoon op mijn naam laten zetten en dan alleen als verstuur adres een adres in Nederland opgeven? Heb er nog aan gedacht om aan mijn opdrachtgever te vragen om de hoofdkaart aan te vragen en vervolgens de partnerkaart (die hij dan naar mij zou kunnen sturen) maar heb natuurlijk liever zélf de hoofdkaart. Nog een laatste vraagje: hoe betaal ik de EUR 89,70 voor de kaart? Bestel ik hem eerst en wordt hij pas geactiveerd zodra ik betaald heb, of hoe zit dat? Nogmaals, congrats met de website! Erg informatief en specifiek... Ik wacht weer op een antwoord... Groet!

Jos
Door

Jos

op 01 Dec 2016

Beste Seb,Het beste is om door een betrouwbaar familielid de hoofdkaart aan te laten vragen en na ontvangst van de hoofdkaart vraagt het familielid via het persoonlijk beveiligde Viabuy account voor jou een partnerkaart aan.De aanschafkosten van de kaart dient eerst via een bankrekening of middels een kasstorting op de kaart gestort te worden. Vervolgens wordt het aankoopbedrag door Viabuy geïncasseerd.Hartelijk dank voor je compliment over mijn website :)

Tom
Door

Tom

op 26 Nov 2016

Hallo, Kan ik het adres van een 3v card veranderen, dus de factuuradres? Zo niet bij welke prepaid creditcard kan dat wel? mvg, Tom

Jos
Door

Jos

op 27 Nov 2016

Beste Tom, Het adres van een 3V kaart kan je niet veranderen, bij de Viabuy debitcard is het wel mogelijk. Ook als je buiten Europa gaat kan je al de gegevens zelf aanpassen. https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T" target="_blank" rel="nofollow">Klik Hier om een Viabuy debitcard te bestellen>>>De 3V kaart is een onveilige kaart. https://mijndebitcard.nl/3v-kaart-is-onveilig-verleiding-gebeurt-vaak-via-marktplaats/" target="_blank">Lees de informatie>>>

Ming patty
Door

Ming patty

op 24 Oct 2016

hoe kan ik mijn viabuy Card opzeggen en opheffen

Jos
Door

Jos

op 25 Oct 2016

Beste Ming,Wanneer heb je de kaart besteld? Heb je er al transacties mee uitgevoerd? Ik heb deze informatie nodig om je verder te kunnen helpen.

Shyam
Door

Shyam

op 29 Sep 2016

Beste Jos, Geweldig, alle info over prepaid creditcards zo overzichtelijk op een rijtje. namelijk zie ik op uw site over ViaBuy dat er redelijk postief woorden in de reacties. Maar ik twijfel heel erg om aan de Viabuy kaart te beginnen op facebook van ViaBuy zie je zelf geen postief dingen alleen maar negatiefIk wou graag weten hoe betrouwbaar is Viabuy er is ook geen telefoon nummer alleen te bereiken via e-mail. stel ik heb 10.000 euro en heb spoed nodig hoe ga je ze bereiken alleen via e-mail die na 1 week word pas behandelden stel als ViaBuy niet meer is hoe gaan we onze geld terug vragen ?Groet Shyam

Jos
Door

Jos

op 29 Sep 2016

Beste Shyam,Helaas zijn er altijd mensen die negatieve dingen schrijven, dat wil niet zeggen dat hetgeen ze schrijven waar is. Deze mensen nemen niet de tijd om even rustig de mogelijkheden door te nemen. Het lijkt erop dat u dat ook niet heeft gedaan. Anders had u kunnen lezen dat Viabuy een uiterst betrouwbare debitcard is. Bovendien staat Mastercard ten alle tijde garant en zijn al uw aankopen en transacties verzekerd. Als u €10.000 op uw Viabuy debitcard wil storten dan doet u dat via uw persoonlijke IBAN bankrekening welke u gratis bij uw Viabuy debitcard ontvangt. Het geld staat vrijwel direct op uw rekening. Voor wat betreft een snel antwoord op uw vraag, is hier uw antwoord. Geen enkele reden dus om nog te twijfelen.

john
Door

john

op 13 Aug 2016

revolut is een debit card die gratis is

Jos
Caner
Door

Caner

op 21 Jul 2016

Kan er vanuit turkije via een turkse bank geld gestort worden op mijn prepaid mastercard?

Jos
Door

Jos

op 21 Jul 2016

Beste Belly,Op jouw Viabuy Mastercard kan er via elke Turkse bank geld op jouw kaart gestort worden. Gebruik het IBAN nummer wat je van Viabuy hebt ontvangen. Het geld staat binnen een uur op je Viabuy debitcard.

Joyce Verstraeten
Door

Joyce Verstraeten

op 07 Jul 2016

Mijn naam staat verkeerd op de kaart ???? Hoe ga ik dat oplossen heb m net binnen gekregen maar een spel fout ik heet Joyce Verstraeten en er staat Vertstraeten

Jos
Door

Jos

op 10 Jul 2016

Beste Joyce,Als je ingelogd bent in je beveiligde omgeving dan zie je onderaan het emailadres staan waar je een vraag kan stellen. Viabuy zal je een nieuwe kaart opsturen zonder verdere kosten.

F.J. Veldhuijsen
Door

F.J. Veldhuijsen

op 03 Jul 2016

Ik wil mijn kaart niet verlengen, waar kan ik opzeggen. Ook over de kosten van niet gebruik wordt nergens gesproken maar wel afgehouden, ik wil onmiddellijk onze kaart stopzetten.

Jos
Door

Jos

op 10 Jul 2016

Beste F.J.,Op de FAQ pagina van mijn website kan je instructies vinden hoe je de kaart op kan zeggen. Het is niet correct dat je opmerkt dat je moet betalen als je de kaart niet hebt gebruikt en zeker wordt er geen geld van jou afgehouden. Ook dat kan je teruglezen op de FAQ pagina. Als je de kaart niet hebt gebruikt kan je binnen 14 dagen de kaart opzeggen zonder dat er kosten aan jou worden doorberekend. Heb je al betaald, dan krijg je je geld gegarandeerd terug.

F.J. Veldhuijsen
Door

F.J. Veldhuijsen

op 09 Aug 2016

Beste Jos, Helaas dus toch... Inactiviteitskosten van 01-05-2016 tot 31-05-2016 voor kaart 169105632. (gedeeltelijke betaling van totaal EUR 9,95 )

Jos
Door

Jos

op 09 Aug 2016

Beste F.J.,Toen je het contract tekende, heb je de voorwaarden geaccepteerd. Het is wel zaak om de voorwaarden goed door te nemen. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Hennie Aarhelge
Door

Hennie Aarhelge

op 30 Jun 2016

Er worden bedragen afgeschreven van een bedrijf waarvan ik de diensten gestopt heb. Hoe boek ik dat terug? Of hoe kan ik dit bedrijf/rekening blokkeren?

Jos
Door

Jos

op 30 Jun 2016

Beste Hennie,Met de Viabuy debitcard kan je via de persoonlijk beveiligde kaartrekening eenvoudig geld terugstorten, bijvoorbeeld via een Sepa overboeking.

Eric
Door

Eric

op 12 Jun 2016

Binnen hoeveel tijd staat het geld dat je stort op je betaalkaart,en kan je hem gebruiken?

Jos
Door

Jos

op 12 Jun 2016

Beste Eric,Bij de Viabuy debitcard stort je het geld middels een aan jouw persoonlijk toegekende IBAN code op je Viabuy debitcard. Het geld staat er vrijwel direct op.

Mike
Door

Mike

op 03 Jun 2016

ik heb een skrill debitcard. Hier op het forum zeg je dat je ook een auto kan huren in de vs. Ik ga in september op vakantie naar los angeles en ik heb geprobeerd om hiervandaan een auto te reserveren. Nou gaat dat reserveren wel goed , maar als ik de maatschappij aanschrijf , zeggen ze steeds dat als ik aankom dat ze dan een "soft credit check "willen uitvoeren , en als ik daar negatief uitkom , krijg ik de auto niet mee. Die check doen ze pas als je daar aankomt . Ze eggen dat je dan een credit history in de vs moet hebben , en ze hebben het over een fico score. Dan kan ik toch geen auto huren met deze kaart in de vs ? Welke maatschappijen doen dat wel dan ?Mvg , M Soeteman

Jos
Door

Jos

op 04 Jun 2016

Beste Mike,Een soft credit check en een Fico score zijn niet van toepassing, dit betreft uitsluitend creditcard's. Aangezien jij beschikt over een Skril Debitcard moet je van tevoren borg op de kaart storten. De hoogte van de borg verschilt per autoverhuurbedrijf. Bij de Viabuy debitcard heb je meer bestedingsruimte per kalenderjaar dan bij de Skrill kaart. Overweeg daarom de aanschaf van een http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy kaart.

Mike
Door

Mike

op 05 Jun 2016

van die bestedingsruimte begrijp ik niet helemaal. Ik stort met iedere vakantie rond de 1500 euro erop en dat gaat altijd goed . Wat ik nu wel een nadeel vind , is dat ik ineens 1% moet gaan betalen als ik geld op de kaart stort via ideal . Dat was vroeger nooit :(

Jos
Door

Jos

op 05 Jun 2016

Beste Mike,Bij de Viabuy debitcard heb je een hogere bestedingsruimte. Stel je wil een mooiere auto huren die meer kost of je wil langere tijd een auto huren. Het kan zijn dat je aan €1500 niet voldoende hebt, er kunnen ook nog andere kosten zijn tijdens je reis dan de huurkosten van je huurauto. Bovendien heb je bij de Viabuy debitcard opwaardeermethodes die gratis zijn.

John vonk
Door

John vonk

op 30 May 2016

Mijn.paysafe kaart heb ik.vorige week gekocht? En nu doet ie het niet meer? Is verlopen???

Jos
Door

Jos

op 01 Jun 2016

Beste John,Om veiligheidsredenen moet je jouw Paysafe voucher binnen korte tijd verzilveren. Gelukkig kent de Viabuy debitcard vele manieren van opwaarderen.

Cerri
Door

Cerri

op 23 May 2016

Wanneer bij de via buy card vermeld staat dat het anoniem kan, betekent dit dan dat er nergens bekend kan worden dat het op mijn naam zou staan? Ook niet bij uitkeringsinstanties, e.d.?

Jos
Door

Jos

op 01 Jun 2016

Beste Cerri,Je kan anoniem opwaarderen zowel met vouchers als bij Western union. Het geld is binnen enkele uren op je Viabuy kaart gestort. Uiteraard ben je verplicht om al je inkomsten netjes aan de belastingdienst op te geven.

Stefano
Door

Stefano

op 12 Feb 2016

Zelf heb ik ook wel interesse in de Viabuy Card. Een kennis heeft hem, en is er erg tevreden over.Me kennis gaf het volgende aan: Als je de kaart aanschaft, moet je de eerste keer voor 3 jaar betalen, daarna per jaar. Klopt dit. Geld overmaken via iDeal is niet (meer) gratis. Klopt dit?Dank alvast.

Ron
Door

Ron

op 29 Feb 2016

Beste Jos, Ik heb 2 vragen voor u. Ik speel op betfair dat is wedsite waar ik speel op voetbal. Kan ik deze ook koppelen aan een debitcard? Zodat als ik gewonnen heb dit stort op mijn debitcard, En kan ik een debitcard ook gebruiken voor boodschappen in de supermarkt.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 29 Feb 2016

Beste Ron,Je kan de Viabuy debitcard gebruiken op Betfair. De Viabuy debitcard is de enige debitcard met een persoonlijk IBAN bankrekeningnummer. Uitbetalingen vinden daardoor binnen enkele uren plaats op jouw persoonlijke https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy Mastercard Debitcard. Deze debitcard heeft een persoonlijk online bankaccount, waar vandaan je makkelijk ook weer geld naar andere bankrekeningen van jezelf of naar bankrekeningen van anderen kan storten. Dit is wereldwijd toepasbaar. Ik zie dat er op Betfair heel veel voorwaarden en regels zijn. Logisch, want het kan om grote geldprijzen gaan die je kan winnen. Heb je hulp nodig bij bepaalde instellingen? Laat het me weten! Als de supermarkt waar jij boodschappen doet Mastercard accepteert, dan kan je met de debitcard afrekenen.

Ron
Door

Ron

op 02 Mar 2016

Dank je wel Jos voor je reactie. Het is me helemaal duidelijk.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 12 Feb 2016

Beste Stefano,Mooi dat je kennis tevreden is over de Viabuy card :) Het klopt dat je eerst de aanschafkosten van de kaart ad €89,70 moet betalen, daarna kan je de kaart 3 jaar gebruiken. Je kan het beste via Sepa geld overboeken, dat is gratis en gaat heel makkelijk via je persoonlijk online beveiligde Viabuy kaartrekening of via internetbankieren. Als je iets aankoopt via internet dan doe je dat niet via ideal maar via het https://mijndebitcard.nl/gebruik-debitcard-als-een-creditcard/" target="_blank" rel="nofollow">Mastercard netwerk.

Stefano
Door

Stefano

op 12 Feb 2016

Beste Jos,Dank voor je snelle reactie.Momenteel maak ik gebruik van een 3VCard. Deze vind ik toch wat beperkt, vooral het limiet is zo nu en dan erg irritant. Vandaar dat ik opzoek ben naar iets anders. Nadat me kennis me wees op de Viabuy Card, ben ik eens gaan Googelen. Hierdoor kwam ik onder meer uit op je website.Sommige zullen misschien zeggen 'Wat is er zo mooi aan een stukje plastic'. Maar persoonlijk vind ik de Viabuy Card er erg mooi uitzien. Ook leuk dat je kunt kiezen uit 2 kleuren en dat de kaart is uitgevoerd in reliëf.Dat je ook via Sepa geld kon overmaken wist ik niet, dat is erg handig.

Jolanda
Door

Jolanda

op 30 Jan 2016

Hallo,Kan ik hier 100% zeker een hotel in Spanje mee boeken? Ik lees dat het met sommige prepaid creditcards niet mogelijk is. Voordat ik het aanvraag wil ik het zeker weten. Het hotel wordt namelijk bij aankomst betaald. Of ligt het ook aan het hotel? Ik hoor het graag!

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 30 Jan 2016

Beste Jolanda,Je kan 100% zeker een hotel in Spanje ermee boeken. Ook kan je bij aankomst met de prepaid creditcard afrekenen. De enige voorwaarde is dat het hotel Mastercard accepteert. Dat kan je herkennen aan het Mastercard logo als je online je hotel reserveert.

Jose
Door

Jose

op 26 Jan 2016

Heeft via buy geen IBAN want die heb je tegenwoordig overal voor nodig

Jos van Tongeren
Jacoba
Door

Jacoba

op 12 Jan 2016

Bij een pinautomaat heb ik tweemaal getracht geld op te nemen van mijn debetcard. De eerste keer lukte dat niet. Bij de tweede poging wel. Nu zie ik dat allebei de bedragen zijn afgeschreven, terwijl ik bij alleen de tweede poging het geld ook daadwerkelijk heb gekregen. Kan ik dit bedrag terugboeken?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 12 Jan 2016

Beste Jacoba,Het lijkt erop dat er een fout zat in het pinapparaat. Neem contact op met de bank van wie het pinapparaat is. Laat weten hoe je vorderingen zijn.

susanne
Door

susanne

op 06 Jan 2016

Mijn man en ik wonen in het Zuiden, tegen de Duitse en Belgische grens aan, zodoende willen we weleens gaan tanken in de buurlanden, of naar de supermarkt(i.v.m aanbiedingen), en iedere keer is het van hebben we wel genoeg contant geld bij ons, en kunnen we hiermee ook in de Duitse ALdi's, Lidl's,of belgische supermarkten, tankstations, pinnen?En zijn deze credit cards EU of ook wereldwijd?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 06 Jan 2016

Beste Susanne,Ik adviseer je de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy prepaid creditcard omdat dit een prepaid creditcard is met de meest uitgebreide betaalmogelijkheden wereldwijd.

Jeroen
Door

Jeroen

op 25 Oct 2015

Met de Classic Card (van ICS) kan je wel degelijk aankopen doen in de Apple Appstore! Ik heb deze card en hij werkt prima in de Appstore. Ik heb hem ook in de VS gebruikt zonder problemen. Je krijgt van ICS zelfs (papieren) rekeningoverzichten thuisgestuurd en dat allemaal voor die € 14,95 per jaar.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 25 Oct 2015

Beste Jeroen,Het is inderdaad mogelijk om met de Classic Card aankopen te doen in de Appstore. En in America, Azië, Australië, en Nieuw Zeeland kan je hem inderdaad ook gebruiken. Dit is met de Viabuy debitcard ook mogelijk.Hoe vaak krijg je papieren rekeningafschriften van ICS? En als je dat handiger vindt dan transactieinformatie online bekijken, waarom vind je dat dan handiger?

Lex
Door

Lex

op 13 Aug 2015

Hoi Jos.Ik vind die Debitcard Viabuy Card heel interessant. Vooral dat je geld kunt toevoegen via Ukash vouchers (die je kunt kopen bij Primera).Zitten hier nog extra kosten aan of word het bedrag "De waarde van die vouchers" ook 100% bijgeschreven? Ook interessant vind ik dat iedereen op mijn verzoek geld op mijn prepaid creditcard kan storten. Voorbaat dank.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 13 Aug 2015

Beste Lex,Wat fijn dat je te spreken bent over de Viabuy debitcard. Het toevoegen van contant geld aan je Viabuy debitcard middels Ukash vouchers is een handige mogelijkheid, waar niet alle andere merken debitcards over beschikken. Er wordt bij elke Ukash transactie 8,75% in mindering gebracht. Uiteraard kan je ook kiezen voor een van de andere 7 opwaardeermogelijkheden. Er zijn er ook die gratis zijn. Zie https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy informatie>>> voor alle andere opwaardeermogelijkheden.

Lex
Door

Lex

op 11 Aug 2015

Hoi Jos.Je vroeg naar mijn ervaring met mijn Skrill pray-paid creditkaart.Ik ben zeer tevreden over mijn Skrill pray-paid creditkaart, het afgelopen jaar veel aankopen gedaan bij Ai-express.De Account inlogsite van Skrill is overzichtelijk en prettig in gebruik. Puntje van kritiek is dat het even kan duren voordat de gemaakte transacties zichtbaar zijn dit kan soms wel een week duren.Kortom voor mensen die geen creditkaart kunnen krijgen bij hun bank of juist geen peper dure creditkaart van hun bank willen hebben, is deze kaart een fantastische alternatief.En dat voor slechts €10,- per jaar.Overboekingen zijn gratis mits u voor afrekenen in euro kiest anders betaald u geringe transactiekosten.De betalingen gaan snel en zijn bij mij altijd geaccepteerd.Ik kan iedereen een Skrill pray-paid creditkaart aanbevelen.Lex

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 11 Aug 2015

Beste Lex,Bedankt voor je snelle reactie. :) Wat fijn dat de debitcard jou zo goed bevalt. Steeds meer mensen zijn enthousiast over de voordelen van een debitcard.Het klopt inderdaad dat het lang duurt voor de transacties zichtbaar zijn. Ook als je een probleem hebt met kaart of transacties dan duurt het erg lang voordat Skrill (voorheen Moneybookers) je antwoord geeft. Dat is voor mij een belangrijke reden geweest om met de verkoop van Skrill debitcards te stoppen, wat ik inderdaad ook heb gedaan.Aankopen bij http://nl.aliexpress.com/" target="_blank" rel="nofollow">Ali-express kan je met elke debitcard doen. het maakt geen verschil welke je gebruikt.Je schrijft over mensen die geen creditcard kunnen krijgen, vanmorgen vroeg ik me af of een creditcard wel wijsheid is, gesteld dat je er wel een kan krijgen. https://mijndebitcard.nl/lenen-met-een-creditcard-kost-veel-teveel-geld/" target="_blank" rel="nofollow">Zie de blog hierover.Je hebt helemaal gelijk dat een Skrill kaart goedkoop is, echter de DB card is nog €0,50 goedkoper per jaar. en de Classic Mastercard die ik ook verkoop kost net zoveel als de Skrill kaart.En inderdaad Lex afrekenen in Euro's is slim om te doen, je bespaart op wisselkoersopslag.In deze blog kan je lezen dat de Viabuy debitcard verreweg de beste en uitgebreidste mogelijkheden biedt, ook het menu in je persoonlijke acount is bijzonder overzichtelijk. Elke transactie die je hebt gedaan krijg je direct te zien en ook je actuele saldo. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen, waarbij het niet uit maakt waar je bent. (Zie ook https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/#comments" target="_blank" rel="nofollow">mijn antwoord aan Denise) Deze debitcard is wel wat duurder dan de andere debitcards, maar bied daarentegen ook veel meer comfort. Het is belangrijk om de https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" target="_blank" rel="nofollow">debitcard te kiezen die het beste bij je past.

Maarten goedhart
Door

Maarten goedhart

op 09 Aug 2015

Dag jos. Ik wil een kaart regelen voor mijn dochter in australie. Ze is nu 6 weken in Nederland. Ik hoef zelf niet per se een debit card. Wat moet ik invullen in het aanmeldingsformulier:haar naam en mijn gegevens? Australië staat niet in het lijstje. Welke geb datum? Groet maarten

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Aug 2015

Beste Maarten,Omdat je een debitcard alleen aan kunt vragen voor inwoners van Europa, kan je dus niet alleen een kaart op naam van je dochter bestellen. Je kan wel zelf eerst een kaart op jouw naam aanvragen. Als je die kaart hebt geactiveerd en betaald kan je een kaart aanvragen voor je dochter, dit doe je in jouw persoonlijk beveiligde Viabuy inlogomgeving binnen het menu ‘instellingen’. Als de kaart voor je dochter ook is ontvangen dan kan je eventueel als extra cadeau 'een kaart naar kaart' real time boeking doen, het geld staat dan meteen op de kaart van je dochter. Ook de kaart van je dochter vraag je aan op jouw adres, eenmaal haar kaart geactiveerd en betaald, kan zij binnen het menu ‘instellingen’ van haar kaart het adres wijzigingen naar waar zij woont in Australië. Hoe je een hoofdkaart aanvraagt https://mijndebitcard.nl/een-leuk-cadeau/#comments" target="_blank" rel="nofollow">lees je Hier>>>

Ilona Steenbergen
Door

Ilona Steenbergen

op 31 Jul 2015

Ik zoek voor onze dochter van 17 jaar een debit card om mee te nemen naar de USA waar ze gaat studeren. Ben bang deze niet te gaan vinden gezien haar leeftijd, klopt dit?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 31 Jul 2015

Beste Ilona,Ik heb goed nieuws voor je. Met de Viabuy debitcard is het mogelijk. https://mijndebitcard.nl/de-debitcard-voor-jongeren-in-het-buitenland/" target="_blank" rel="nofollow">Lees hoe het werkt>>> Uitgebreidere informatie vind je https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">in de Viabuy blog>>> Eenmaal in deze blog kan je bovenaan op reacties klikken om het verhaal van een tevreden ouder en dochter te lezen.In laatstgenoemde blog kan je via de grote knop "bestel meteen vandaag jouw fysieke debitcard online, vandaag verzenden wij" http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">bestellen>>>.Je bestelt eerst een kaart voor jezelf, als je deze in huis hebt, dan kan je online via mijn website een kaart voor je dochter bestellen. Je krijgt tijdelijk bij mij 50% korting op de kaart voor je dochter. Je moet zelf een kaart hebben en kan er daarna een voor je minderjarige dochter bestellen.

Claudia
Door

Claudia

op 29 Jul 2015

Hallo,Ik ga reizen door onder andere; Afrika, Nieuw Zeeland, Indonesië, Laos, Cambodja en Vietnam. Kan ik in deze landen in restaurant, winkels en hotels / hostels betalen met de DB card? Daarnaast wil ik graag weten wat het stortinimiet betreft van de DB card? Hoeveel kan ik bijvoorbeeld per week op de Db card storten en hoeveel betalingen kan ik er mee doen?Ik hoor het graag.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 29 Jul 2015

Beste Claudia,Je kan in Afrika, Nieuw Zeeland, Indonesië, Laos, Cambodja en Vietnam betalen met elke debitcard die ik aanbied, dus ook met de DB card. Veel van mijn klanten hebben ook voor wat betreft het reizen buiten Europa bijzonder goede ervaringen met de Viabuy card, met deze kaart kan je waar je bankpas het af laat weten werkelijk overal betalen. Lees het bijzondere verhaal van https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/#comments" target="_blank" rel="nofollow">Dick en zijn dochter>>>Het stortingslimiet voor de DB card bedraagt standaard €2500 per kalenderjaar, en voor de Viabuy card is dit standaard €1000 per kalenderjaar. Het stortingslimiet voor de DB kaart kan je uitbreiden tot €15000 dit doe je door een email naar DB te sturen. Het stortingslimiet voor de Viabuy kaart kan je uitbreiden naar onbeperkt, dit kan je eenvoudig via je persoonlijk beveiligde account doen. Je kan met elke debitcard die ik aanbied net zoveel betalingen doen als je wil, wel moet er voldoende saldo op staan. Met de Viabuy debitcard heb je de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">meeste opwaardeermogelijkheden>>>

D van Dijk
Door

D van Dijk

op 15 Jul 2015

T.b.v. mijn kind onderzoek ik de aanschaf van een prepaid creditcard (debet-card). Zij gaat tijdelijk naar Canada voor een studie. Via mijn bank kan ik een extra creditcard aanschaffen op haar naam die aan mijn rekening is gekoppeld maar dat wil ik eigenlijk helemaal niet vanwege de kosten. Mijn keuze is gevallen op de Prepaid Mastercard Classic Creditcard vanwege de lage aanschafkosten, extra's en veel lagere kosten zoals o.a. de wisselkoers opslag. Het gaat mij echt om alle kosten die er nog bij komen, het is een hulpmiddel voor betalingen in het dagelijks leven en ik vind het onzin daar (te) veel geld aan uit te geven, banken verdienen al enorm aan alles. Ik heb mastercard gebeld en hoor dat het sinds kort vanaf 18 jaar is en nu niet mogelijk. Mijn kind is nu nog geen 18 jaar en dus minderjarig, in het verleden was dit gewoon wel mogelijk en wellicht in de toekomst ook weer aldus mastercard. Het is onzinnig daar een leeftijdlimiet aan te hangen daar het een prepaid card is en er geen (creditcard)contract wordt afgesloten waarvoor je wel meerderjarig moet zijn. Wat zijn mijn mogelijkheden bij jullie? Mvg.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 15 Jul 2015

Beste D. van Dijk,Je kan nadat je voor jezelf een Viabuy debitcard hebt aangeschaft, een Viabuy debitcard voor je minderjarige kind aanschaffen. Een uitstekende oplossing, zo kan je als ouder via jouw account precies zien hoe jouw zoon of dochter met het geld omgaat. Zo kan je ook heel eenvoudig geld overboeken van jouw debitcard naar de debitcard van je kind,en andersom. Het maakt niet uit waar je kind zich op dat moment bevindt. Het geld staat er direct op. Uiteraard hoor ik later graag over jullie ervaringen met de kaart. https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" target="_blank" rel="nofollow">Klik Hier>>> om naar de bestelpagina toe te gaan.

Jackie
Door

Jackie

op 14 Jun 2015

Kan je met Viabuy ook opwaarderen via automatisch bankoverschrijving? Dat je dus zegt, 50 euro wilt opnemen en dat dat automatisch uit je bankrekening wordt afgeschreven. Kan dat?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 14 Jun 2015

Beste Jackie,Je kan je bank opdracht geven om automatisch het door jou gewenste bedrag automatisch over te boeken naar je Viabuy debitcard.

Jackie
Door

Jackie

op 20 Jun 2015

Nee, ik wil het graag andersom zien. Dat ik de opdracht geeft aan VIABUY om automatisch af te laten schrijven van mijn bankrekening. Helaas kan dat dan niet. Alvast bedankt voor je snelle reactie.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 20 Jun 2015

Beste Jackie,Waarom wil je het andersom?

Mark Nijhuis
Door

Mark Nijhuis

op 09 Jun 2015

Hallo Jos van Tongeren, Ik heb een paar vragen: 1.wordt de Viabuy debitcard per pakketpost of via briefpost verstuurt, dus wordt de Via buy debitcard door de brievenbus gedrukt of wordt er aangebeld?2. Als je de Viabuy debitcard wilt actieveren door de betaling van 89 euro te verrichten, moet dit dan persé via internetbankieren of kan dit ook met een Paysafecard. En als dit wel via internetbankieren moet, moet dat dan via de beveiligde web omgeving op de Viabuy website zelf, of is het ook mogelijk om iemand anders dat bedrag te laten betalen via internet bankieren? (Dat je dus een rekening nummer krijgt waar de 89 euro op gestort moet worden, zonder dat de persoon hoeft in te loggen op mijn account op de Viabuy website.)

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Jun 2015

Beste Mark,Omdat een debitcard door de brievenbus kan, wordt deze per briefpost bezorgd. Nadat je de Viabuy kaart hebt ontvangen, maak je €90 over via internetbankieren of via een papieren bankoverschrijving. Je maakt het geld over via je eigen bank, dit gebeurt 100% anoniem. Iemand anders, bijvoorbeeld je partner kan ook de aanschafkosten betalen. Voor meer details zie https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">de Viabuy blog.

Mark Nijhuis
Door

Mark Nijhuis

op 09 Jun 2015

''Moet dat dan via de beveiligde web omgeving op de Viabuy website zelf, of is het ook mogelijk om iemand anders dat bedrag te laten betalen via internet bankieren? (Dat je dus een rekening nummer krijgt waar de 89 euro op gestort moet worden, zonder dat de persoon hoeft in te loggen op mijn account op de Viabuy website.)''Ik heb nog geen duidelijk antwoord op mijn vraag, kan iemand anders (Iemand die geen familie is, of partner) de 90 euro betalen? (ZONDER, dat ze op mijn account hoeven in te loggen op via de Viabuy website.)?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Jun 2015

Beste Mark,De aanschafkosten van de kaart maak je over via internetbankieren, dit gaat dus volledig buiten je Viabuy account om en is 100% anoniem. Iemand anders mag ook betalen, ook dan gaat het via internetbankieren of via een papieren bankoverschrijvingsformulier. Dit gaat dus volledig buiten jouw Viabuy account om.Voor gedetailleerde informatie hierover lees je https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank" rel="nofollow">de Visabuy blog.

Hesdy Gerges
Door

Hesdy Gerges

op 01 Jun 2015

Iemand wilt geld Op mijn kaart zetten maar word gevraagd om een Iban nummer maar die staat niet op de kaart

Jos van Tongeren
Louise
Door

Louise

op 29 May 2015

L.S.Al heel lang zoek ik op internet naar de maximum leeftijd voor b.v. het gebruik van een Mastercard. Wist U dat dat nergens, maar dan ook nergens te vinden is? Zelfs niet in wikipedia sites. M.i. een grote tekortkoming van alle banken. Blijkbaar maakt niemand zich hier druk over. Kortom, het is niet te vinden. Weet U het?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 29 May 2015

Beste Louise,Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij mij kom je altijd in aanmerking voor een Mastercard prepaid creditcard. Het doet niet terzake wat je leeftijd is.

Amir Moradi
Door

Amir Moradi

op 19 May 2015

Ik weet niet IBAN en BIC nummer om te geld storen, voor mij belangrijk.haartlijkbedank

Jos van Tongeren
Agnieszk
Door

Agnieszk

op 03 May 2015

Kan ik met de viabuy auto huren?zo ja bij welke bedrijven in eu?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 03 May 2015

Beste Agnieszk,Je kan met de Viabuy debitcard een auto huren bij elk autoverhuurbedrijf welke je kan herkennen aan het Mastercard logo.

Alex
Door

Alex

op 22 Jul 2015

Beste Jos, Kan je ook een auto huren op het vliegveld in de VS met de Viabuy prepaid creditcard?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 22 Jul 2015

Beste Alex,Overal ter wereld kan je een auto huren met de Viabuy prepaid creditcard, dus ook in de VS op het vliegveld. Je moet wel op het Mastercard logo letten, maar dat heb je waarschijnlijk al gelezen in mijn antwoord dat ik heb gegeven aan Agnieszk.

louisette
Door

louisette

op 29 Apr 2015

Beste Jos,ik zou graag van mijn betaalrekening geld storten naar mijn kaart (kleur goud ) hoe gaat dat in zijn werk

Jos van Tongeren
Jan van der velden
Door

Jan van der velden

op 29 Apr 2015

Hallo Jos, Ik heb een Skrill debitcard op basis van een oud emailadres. Nu heb ik een nieuw emailadres en nu kan ik niet meer inloggen. Kun je me helpen, ik heb al een formulier via de webpagina ingestuurd maar nog geen bericht ontvangen. Ik heb een hotelkamer in Turijn besteld en die wil ik graag vandaag betalen, maar dat lukt dus niet. Weet jij hoe ik zelf mijn emailadres kan wijzigen. Gr. Jan van der Velden

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 29 Apr 2015

Beste Jan,Je moet nog 1 maal met je oude emailadres inloggen en vervolgens onder het menu "settings" je emailadres aanpassen. Beschik je niet meer over je oude emailadres dan heb je een probleem. Een oplossing is om een Viabuy prepaid creditcard aan te schaffen, deze kaart heb je binnen 2 dagen in huis. Bovendien log je in je beveiligde Viabuy kaartomgeving niet met een emailadres in, maar met een door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Handig als je nog eens van emailadres verandert.

Raoul
Door

Raoul

op 19 Apr 2015

Hallo Jos,Ik ben op zoek naar een prepaid-creditcard die ik aan mijn PayPal account kan koppelen met als doel mijn paypal saldo op de prepaid kaart te storten.Is dit mogelijk en zo ja, worden er dan 2 kleine bebedragen op de creditcard gestort vanuit paypal ter verificatie?Ik heb trouwens van PayPal vernomen dat alleen nederlandse creditcards kunnen worden toegevoegd.Dus graag zou ik willen weten welke Nederlandse prepaid-kaart aan paypal gekoppeld kan worden met als doel geld van mijn PayPal account te storten op de prepaid kaart.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 19 Apr 2015

Beste Raoul,De https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="prepaid " target="_blank" rel="nofollow">Viabuy prepaid creditcard is de enige prepaid creditcard die je aan Paypal kan koppelen. Het is onmogelijk om geld wat op je Paypal account staat te storten naar een creditcard of prepaid creditcard. Je moet dit indirect doen via een bankrekening. Nu is het voordeel van de Viabuy prepaid creditcard dat je net zoveel verschillende bankrekeningen kan koppelen als je zelf wil. Om te bestellen klik je op: http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" title="bestel" target="_blank" rel="nofollow">Bestel direct je kaart.

Renske
Door

Renske

op 18 Apr 2015

Hallo, Met welke prepaid creditcard is het mogelijk om ideal betalingen uit te voeren? Ik wil een abonnement van NS aanschaffen en dit is alleen mogelijk via een telefonische SEPA machtiging of via IDEAL. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 18 Apr 2015

Beste Renske,Je kan elke prepaid creditcard die ik aanbied opwaarderen met Ideal. Ik adviseer je om de Viabuy prepaid creditcard aan te schaffen, omdat deze kaart beschikt over de meeste opwaardeermogelijkheden. Het kan in een andere geval namelijk zo zijn dat je niet met Ideal kan opwaarderen, maar wel met een andere methode. Ga voor meer informatie naar de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="viabuy" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy blog>>>.

Muriel
Door

Muriel

op 07 Apr 2015

Ik weet niet of ik op de juiste plek ben als het gaat om prepaid credit cards, maar nee heb je en ja kun je krijgen zeggen ze toch? Het zit namelijk zo. Op dit moment heb ik een prepaid mastercard van Skrill, maar zij zeggen dat zij geen vervangende kaart kunnen sturen naar adressen in bepaalde landen. Ik wil namelijk op zeer korte termijn naar de Filipijnen emigreren en zij kunnen geen vervangende kaart daar naartoe sturen, helaas.Omdat ik bang ben dat eventuele brieven van bedrijven waar ik aankopen bij zou doen met mijn huidige prepaid credit card op mijn huidige adres in Nederland bezorgd worden, ben ik op zoek naar een nieuwe prepaid credit card.Heeft u een idee of er prepaid credit cards zijn die ik vanaf hier aan kan vragen en waarbij het niet uit maakt in welk land je woont of gaat wonen? Oftewel, dat ik altijd een vervangende prepaid credit card toegestuurd krijg als mijn huidige kaart bijna verloopt.Bij voorbaat dank.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 08 Apr 2015

Beste Muriel,Je bent zeker op de goede plek voor als het gaat om prepaid creditcards :)Kan je me eerst wat meer vertellen over bedrijven waar je aankopen wil gaan doen? Wil je dat op internet gaan doen of wil je dat offline gaan doen? In fysieke winkels, zoals een winkel in een winkelcentrum bijvoorbeeld ?

Muriel
Door

Muriel

op 08 Apr 2015

Beste Jos,Natuurlijk wil ik je meer vertellen. Het gaat in eerste instantie over het kunnen veranderen van de terugkomstdatum op mijn vliegticket. Nou ja, voor de Filipijnse wet moet je een geldige uitreisticket kunnen tonen als je je touristenvisum gaat verlengen. Of ze ernaar vragen is natuurlijk een tweede, maar het staat in de wet.Anyways, ik heb mijn huidige vlucht betaald via PayPal, want dat kon. Ik was een beetje onzeker of ik nou met mijn huidige Skrill prepaid Credit card moest betalen. Ik speel liever op safe. Echter voor het kunnen veranderen van de datum op mijn vliegticket moet ik het eventuele prijsverschil en bijkomende kosten of contant of via een credit card betalen.Als ik dus wel mijn skrill prepaid credit card zou gebruiken voor het betalen van deze prijsverschillen en bijkomende kosten, ben ik bang dat een bevestiging daarvan naar het bij Skrill bekende adres gestuurd wordt. Ik heb straks geen adres meer in Nederland, maar alleen in de Filipijnen.Tot nu toe heb ik echter nooit facturen ofzo op dit adres gekregen waar ik met mijn prepaid credit card voor heb betaald, maar ik wil voorkomen dat er straks problemen gaan ontstaan met het verifiëren van mijn prepaid credit card omdat ik niet meer op mijn huidige adres woon. Hier dus ook mijn vraag, ik woon straks niet meer in de EU, en sommige prepaid credit cards waar ik op uit kwam die eisen wel dat de aanvrager in de EU woont. Ik behoud overigens mijn Nederlandse nationaliteit als ik in de Filipijnen zit.Ik hoop dat mijn verhaal een beetje duidelijk is.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 08 Apr 2015

Beste Muriel,Je verhaal is erg duidelijk hoor :)Ik adviseer je om een Viabuy prepaid creditcard aan te schaffen omdat je met deze kaart nadat je hem hebt aangeschaft, je adres kan wijzigen in landen buiten Europa. Bovendien kan je ook de Viabuy prepaid creditcard koppelen aan je Paypal account.Voor meer informatie over de Viabuy card verwijs ik je naar https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="verwijs" target="_blank" rel="nofollow">de Viabuy blog.Om te bestellen klik je op http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" title="bestel" target="_blank" rel="nofollow">Bestel de Viabuy prepaid creditcard.

angelique gieling
Door

angelique gieling

op 01 Apr 2015

Hallo ik heb een vraag ik heb een 3vcard kan iemand anders daar geld op storten? En hoe hoog mag het bedrag dan zijn?Mvg angelique gieling

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 01 Apr 2015

Beste Angelique,Helaas heb je een prepaid creditcard met beperkte mogelijkheden. Iemand anders kan geen geld op jouw kaart storten. Dit is met de Viabuy prepaid creditcard wel mogelijk. Bovendien is er geen limiet.Klik op de volgende link: http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" title="bestel" target="_blank" rel="nofollow">Bestel hier je kaart.Ik kan me voorstellen dat je nog meer vragen hebt, stel ze gerust.

Eve
Door

Eve

op 25 Mar 2015

Helaas vind ik de kosten die in rekening gebracht worden om geld te storten aan de hoge kant Je betaald toch al voor de kaart? Ook vind ik dat derden direct op je rekeningnummer zouden moeten kunnen storten , nu gaat het via een omweg, een rekeningnummer van viabuy zelf? is dat wel veilig en waarom is dat?mvg Eve

Loy
Door

Loy

op 23 Mar 2015

Beste Jos Wat kunt u mijn vertellen over( master card Classics prepaid) ? Ik vind het een prima kart met lage kosten , en veel extra's , en je kunt op ieder moment je saldo met overzicht bekijken via hun (aap ). Alvast bedankt voor je antwoord.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 23 Mar 2015

Beste Loy,De Mastercard classic is een prepaid creditcard met beperkte mogelijkheden en duur in aanschaf. De Skrill kaart die ik aanbied op deze website heeft dezelfde mogelijkheden en is goedkoper. Tevens bied ik de DB Card aan waarmee je als extra mogelijkheid bij ruim 2500 aangesloten Nederlandse webwinkels met korting kan winkelen. Ook deze kaart is goedkoper in aanschaf dan de classic card.Ik begrijp dat je een kaart met extra mogelijkheden zoekt. De Viabuy prepaid creditcard is een kaart met vele extra's. Als je deze wil bestellen, klik dan op: http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" title="bestel" target="_blank" rel="nofollow">Bestel deze Debitcard!Voor wat betreft het inzien van je saldo en transacties op elk moment van de dag en overal, voldoet de Viabuy card het beste. Deze geeft je altijd en overal een bijzonder duidelijk gedetailleerd overzicht. Ook met je mobiel of tablet log je eenvoudig en snel in. Bovendien heb je met de Viabuy kaart de meeste opwaardeermogelijkheden. Lees ook de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="viabuy blog" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy blog voor meer informatie.Ik kan me voorstellen dat je nog specifieke vragen over de gebruiksmogelijkheden van prepaid creditcards hebt. Stel ze gerust hier, ik help je graag op weg.

jerry
Door

jerry

op 20 Mar 2015

vraagje kunnen instantie's zien dat je zo een kaart op je naam hebt staan waaronder bijv de socialedienst??

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 20 Mar 2015

Beste Jerry,Bedoel je of aan instanties zoals de sociale dienst door wordt gegeven als jij een prepaid kaart hebt aangevraagd?

jerry
Door

jerry

op 20 Mar 2015

Ja, dat bedoel ik.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 20 Mar 2015

Beste Jerry,Met de Viabuy debitcard blijf je anoniem. Je bent wel verplicht om al je inkomsten aan de sociale dienst op te geven.Klik op onderstaande link om jouw kaart te bestellen: https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T

Erik Jansen
Door

Erik Jansen

op 14 Mar 2015

Kan je mij vertellen hoe een debit card werkt?Met vriendelijke groetenErik jansen

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 14 Mar 2015

Beste Erik,Een debitcard ook wel bekend als een "prepaid creditcard" is een vooraf oplaadbare betaalkaart. Dit betekent dat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven. Het opwaarderen kan op verschillende manieren. Bij de Viabuy debitcard heb je de meeste opwaardeermogelijkheden, https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="blog" target="_blank" rel="nofollow">zie de Viabuy blog!Nadat je voldoende geld op je kaart hebt gestort kan je er wereldwijd mee betalen. Hoe het in zijn werk gaat lees je in de blog https://mijndebitcard.nl/gebruik-debitcard-als-een-creditcard/" title="zo werkt het" target="_blank" rel="nofollow">"Zo werkt het"Ook voor minderjarige kinderen is het een veilig en ideaal betaalmiddel. Hun zakgeld kan er op gestort worden. Zo gaan ze veilig over straat. Ook kunnen zij er computerspellen mee aanschaffen. Een ouder of grootouder kan bij de Viabuy debitcard via zijn/haar persoonlijke account precies zien wat het kind uitgeeft met de persoonlijke kaart. Bovendien kan het kind nooit meer uitgeven dan wat er op de kaart is gestort. Een hele geruststelling.Afgelopen week was "de week van het geld", toen heb ik veel vragen van leerkrachten en ouders gehad of de debitcard ook een verantwoord betaalmiddel is voor basisscholieren. Deze vraag heb ik met "Ja" beantwoord. Het op jonge leeftijd leren omgaan met een veilig betaalmiddel is heel belangrijk, jong geleerd is tenslotte oud gedaan. Vroeger moesten wij leren met contant geld om te gaan. Veel contant geld is nu vervangen door digitale wallets ( de digitale portemonnee)

Anne Donker
Door

Anne Donker

op 14 Mar 2015

Beste Jos,Mooie en duidelijke website. Nog even een vraag: welke prepaid creditcard heeft onbeperkte opwaardeer mogelijkheden?Met vriendelijke groet,Anne

Jos van Tongeren
Jo
Door

Jo

op 14 Mar 2015

Hoi Jos,Vraagje: Is bij een IDV2 nivo die €15.000,- nu het maximale wat je per jaar mag storten of is dit het maximum wat er op de kaart mag staan? In het eerste geval zou dit betekenen dat het bedrag op de kaart hoger mag zijn? Groeten, Jo.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 14 Mar 2015

Beste JoMet je Viabuy prepaid creditcard kan je in niveau IDV2 maximaal €15000 per jaar op de kaart storten. Wil je meer opwaarderen dan kan je upgraden naar IDV3. In dit niveau heb je onbeperkte opwaardeermogelijkheden. De Viabuy prepaid creditcard is de enige creditcard waarmee je onbeperkt kan opwaarderen.

Hans Jochems
Door

Hans Jochems

op 14 Mar 2015

Ik weet niet of deze vraag al is gesteld, maar is het mogelijk om een kaart met een eigen verzonnen pincode te bestellen. Dan zouden bv volwassenen en kinderen hun geboortedatum daarvoor kunnen gaan gebruiken want die vergeet je niet zo gauw.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 14 Mar 2015

Beste Hans,Je bent de eerste die deze vraag stelt :) Een uitstekende vraag Hans!Je kan geen kaart bestellen met een eigen verzonnen pincode, wel kan je de pincode veranderen nadat je de kaart hebt ontvangen. Dat kan je bij de Viabuy debitcard eenvoudig doen in het persoonlijk beveiligde menu. Bovendien kan je bij Viabuy naast een hoofdkaart voor jezelf kaarten voor je kinderen of kleinkinderen bestellen. Zo kan je kinderen op hele jonge leeftijd al vertrouwd maken met een prepaid creditcard. Als opa kan je bijvoorbeeld af en toe een klein bedrag op hun kaart storten. Dat gaat heel gemakkelijk thuis vanachter je computer, of onderweg vanaf je mobiele telefoon.

Martijn
Door

Martijn

op 11 Mar 2015

Ik weet dat prepaid creditcards voor vrijwel alles te gebruiken zijn, maar heb ook gehoord dat het per merk verschilt of het echt voor alle diensten werkt. Welke kaart werkt het beste wanneer ik gebruik wil gaan maken van TV diensten als Video on Demand en Pathé thuis?Verder heb ik sinds kort een Playstation 4. Als ik mijn 'Playstation Wallet' op wil laden kan ik ook gebruik maken van een creditcard. Welke prepaid creditcards ondersteunen dit?Alvast bedankt voor het antwoord!

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 11 Mar 2015

Beste Martijn,Elke prepaid creditcard die ik aanbied is geschikt om af te rekenen voor wat betreft TV diensten zoals Video on Demand en Pathé thuis, ook je Playstation Wallet kan je hiermee opladen.

Ingrid Verbakel
Door

Ingrid Verbakel

op 11 Mar 2015

Beste Jos,Ik heb nog nooit een creditcard gehad, kan prima met geld omgaan en huur ook nooit een auto. Welk voordeel kan de debitcard mij dan opleveren?Vriendelijke groet, Ingrid Verbakel

Jerry
Door

Jerry

op 09 Mar 2015

Welke debitcard kan ik inzetten als zakgeldkaart voor mijn minderjarige kinderen? En kunnen ze er ook games mee aanschaffen?

Linda
Door

Linda

op 09 Mar 2015

Beste Jos, Ik heb mijn DBCard in goede orde ontvangen waarvoor dank. Wil je me aub uitleggen hoe ik nu mijn card via mijn PayPal account kan opwaarderen (zonder mijn reguliere bankrekeningnummer). Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Linda

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Mar 2015

Beste Linda,Een uitstekende vraag!Elke debitcard die ik aanbied kan je opwaarderen via Creditcard/Mastercard. Voor uitgebreide instructies verwijs ik naar: https://mijndebitcard.nl/gebruik-debitcard-als-een-creditcard/" title="gebruik" target="_blank" rel="nofollow">Zo waardeer je je Paypal account op!

peter
Door

peter

op 09 Mar 2015

Hee Jos. Het is voor veel mensen een veilig betaalmiddel hè. En nog steeds geldt dat ze alleen dàt uitgeven wat in hun portemonnee zit. Dus geen onvoorziene schulden waar ook nog eens rente over betaald moet worden! Ben benieuwd hoeveel nieuwe geruste en tevreden klanten je krijgt!

Karina Doergs
Door

Karina Doergs

op 03 Mar 2015

Ik heb een viabuy card aangevraagd en ze hebben de 90€ al afgeschreven. Ik ben de overeenkomst 16-2 aangegaan en wil het nu opzeggen. Dit heb ik per mail binnen 14 dagen kenbaar gemaakt en de card ook retour gestuurd. Kan ik ervan uitgaan dat ik al mijn kosten retour krijgt?Mvg, Karina

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 03 Mar 2015

Beste Karina,Goed dat je de vraag stelt. De overeenkomst waarvoor je hebt getekend moet inderdaad binnen 14 dagen worden opgezegd. Hoe je exact op kan zeggen lees je in de FAQ. Wel is het zo dat je geen verdere transacties met de kaart mag hebben gedaan, wil je in aanmerking voor restitutie komen.en Beste Karina je schrijft dat je binnen 14 dagen hebt opgezegd via email, maar je schrijft ook dat je de kaart nu op wil zeggen. Hoe zit het nou precies?

Karina
Door

Karina

op 03 Mar 2015

Ik heb de kaart terug gestuurd zonder begeleidend schrijven. Dat was vorig week.Mvg, Karina

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 03 Mar 2015

Beste Karina,Daar je de kaart zonder begeleidend schrijven hebt teruggestuurd, lijkt het me verstandig om dat nog even via een email aan Viabuy te laten weten. Op mijn FAQ pagina kan je het betreffende emailadres van Viabuy vinden. Ik adviseer je om de email in het Engels te schrijven.Wat de restitutie betreft, er heeft wel een transactie plaatsgevonden (waarschijnlijk van €0,30). Het is dus even afwachten wat Viabuy ermee doet. Je kan in die betreffende email (die je toch nog moet sturen) schrijven dat je niet wist dat er geen transacties plaats mochten vinden. Ik verwacht dat er wel rekening mee zal worden gehouden.Waarom wil je de debitcard terug sturen Karina?

Karina
Door

Karina

op 03 Mar 2015

Hij wordt bij een ticketmaatschappij niet gezien als een debit card. Dit heb ik al nagevraagd en zei zeiden dat het een debit card is. Ik zou er een korting mee ontvangen en nu herkent hij de card niet.Wat kan ik nog doen?Karina

Jos van Tongeren
Karina
Door

Karina

op 03 Mar 2015

Ik heb het per email opgezegd en ik heb de kaart meteen op de bus gedaan. Wel binnen 14 dagen. Ik heb alleen het restant saldo teruggeboekt naar mijn bankrekening. Verder niks meer. Krijg ik alle kosten retour?Karina

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 03 Mar 2015

Beste Karina,Heb je geen begeleidend schrijven bij de kaart gedaan, toen je deze terugstuurde?

Nathalie Boszhard
Door

Nathalie Boszhard

op 10 Feb 2015

Ik heb de kaart binnen gehad, maar nooit geactiveerd of gebruikt. Ik weet niet eens waar ik hem heb liggen. Wat kan ik hier aan doen.? Want ik ontvang nu incasso kosten/meldingen waar ik niet blij van word.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 10 Feb 2015

Beste Nathalie,Welke debitcard heb je? Het lijkt me goed om te gaan zoeken, waar je de debitcard hebt neergelegd. Heb je de rekening van de debitcard binnen 14 dagen na het ondertekenen van de overeenkomst betaald?

Henna
Door

Henna

op 26 Jan 2015

Ik heb een Moneybookers prepaid creditcard die bijna verloopt. Is de VIABUY kaart nu echt zo veel beter dan die van Moneybookers, of raadt u aan om mijn kaart bij Moneybookers te verlengen?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 26 Jan 2015

Beste Henna,De Skrill Moneybookerskaart is een prima betaalkaart voor starters. Het is niet zo dat de ene kaart beter is dan de andere kaart. Wel is het zo dat veel van mijn klanten overstappen naar de Viabuy debitcard omdat dit een kaart is met bijzonder veel comfort. Zo heb je bij de Viabuy kaart veel meer oplaadmogelijkheden. Stel je voor dat Ideal een storing heeft dan kan je bijvoorbeeld met Sepa opwaarderen. En misschien vind je het wel leuk om Apps aan te schaffen in de Appstore of computergames te spelen, deze zaken kan je uitsluitend met de Viabuy kaart aanschaffen, er is geen enkele andere debitcard waarmee dit mogelijk is. Zo kan je een Viabuy kaart bijvoorbeeld ook gebruiken voor doelsparen. Het zijn maar een paar mogelijkheden die ik hier met je bespreek. Voor meer mogelijkheden welke alleen maar met de Viabuy debitcard mogelijk zijn verwijs ik je door naar de blog: https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 25 Jan 2015

Beste Eric,Bedankt voor je reactie.Kan je me zeggen of de hoogte van het bedrag anders was en in welk IDV level je zat op het moment van geld overboeken? Had je mogelijk het jaarlimiet bereikt ten tijde van de tweede storting op je kaart?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 25 Jan 2015

Beste Eric,In opwaardeerniveau IDV1 mag je maximaal €1200 per jaar op de kaart storten. Dat Viabuy jouw storting een paar dagen in quarantaine houdt heeft te maken met een nieuwe regelgeving waaraan debitcard bedrijven zich moeten houden. Je hebt er goed aan gedaan om met Ideal op te waarderen, dit omdat het geld dan vermoedelijk binnen enkele dagen op je kaart zal zijn bijgeschreven.

Eric Verberne
Door

Eric Verberne

op 25 Jan 2015

Dankjewel voor de snelle antwoorden en service, Jos.

Hans Jochems
Door

Hans Jochems

op 25 Jan 2015

Wat kan ik doen als ik mijn kaart ben verloren of dat hij is gestolen?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 25 Jan 2015

Beste Hans,Als je de kaart kwijt bent, kan je het beste eerst het geld wat eventueel nog op de kaart staat online terugboeken via je persoonlijk beveiligde omgeving.Elke debitcard die ik aanbied kan je direct laten blokkeren, mocht je kaart verloren raken op wat voor manier dan ook.Heb je een Skrill Moneybookers kaart dan ga je naar het beveiligde inlogscherm en nadat je ingelogd bent kan je daar aangeven dat je kaart geblokkeerd moet worden. Dit wordt dan direct voor je geregeld.Heb je een DB Card dan stuur je een email naar info@prepaidfinancialservices.com, ook hier wordt jouw kaart direct geblokkeerd.Heb je een Viabuy debitcard, stuur dan direct een email naar: service.nl@viabuy.com je kaart wordt direct geblokkeerd en mocht er nog geld op staan dan wordt dit direct veilig gesteld.

Bob Abspoel
Door

Bob Abspoel

op 24 Jan 2015

Goeie site en interessante vergelijking!Waar ik woon, beginnen de banken waarschijnlijk meer te eisen voor hun debitkaarten.Moet je in Nederland wonen om zo'n kaart te kunnen krijgen? Welke (betrouwbare) kaart is dan de goedkoopste?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 24 Jan 2015

Dankje voor het compliment Bob.Nee hoor Bob, als je inwoner van de EU bent kom je in aanmerking voor de debitcard.De betrouwbare goedkoopste debitcard is de Moneybookerskaart, deze kost slechts €10 per jaar. Deze kaart beschikt uitsluitend over de basismogelijkheden. Een uitstekende debitcard voor starters.Een andere betrouwbare debitcard is de DB Debitcard, deze kaart kost €14,95 voor en periode van 3 jaar en het tweede en het derde jaar moet je gebruikskosten ad €2,50 per maand betalen. Deze kaart beschikt net zoals de Moneybookers kaart ook uitsluitend over de basismogelijkheden. Je hebt daarnaast wel recht op korting als je winkelt bij de Nederlands aangesloten webshops.Nog een andere betrouwbare debitcard die ik aanbied is de Viabuy debitcard, deze beschikt over bijzonder uitgebreide mogelijkheden en kost €29,90 per jaar.Ik zet nog even de totale kosten voor je op een rij: Moneybookers €30, DB €74,95 (tijdelijke aanbieding geldig tot Eind Febr.2015, daarna €115) Viabuy €89,70Alle 3 de debitcards hebben een geldigheid van 3 jaar.Het is maar net wat je exact met de debitcard wil gaan doen. Laat het me weten, dan geef ik je uiteraard geheel vrijblijvend een goed advies.

Herman van Wijlick
Door

Herman van Wijlick

op 24 Jan 2015

Kunnen wij als bedrijf zijnde ook met zulke kaarten werken ?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 24 Jan 2015

Beste Herman,De Viabuy debitcard kan je ook voor je bedrijf bestellen. Heb je slechts een kaart nodig, dan voldoet de persoonlijke kaart perfect. Je hebt namelijk dezelfde mogelijkheden als bij een zakelijke kaart, alleen de naam van je bedrijf staat er niet op, maar dat maakt voor de functionaliteit van de kaart niet uit. Klik op onderstaande link om jouw debitcard te bestellen: https://www.viabuy.com/nl/home.html?utm_source=referral&utm_medium=affiliate&utm_campaign=mijndebitcard

Klaziena
Door

Klaziena

op 23 Jan 2015

Hoi beste Jos,U heeft al veel informatie gedeeld in uw artikel en ook duidelijk. Bedankt daarvoor.Maar ik heb nog wel een vraag aan u.Als ik zo'n debit card zou aanschaffen, welke maakt even niet uit, kan je dan na je betalingen met de card ergens inloggen o.i.d. of ontvang je afschriften?Kortom, hoe kan je je betalingsoverzichten inzien of een betaling bekijken in het verleden?Met vriendelijke groet, Klaziena

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 23 Jan 2015

Beste Klaziena,Bedankt voor het compliment.Elk moment van de dag kan je, het maakt niet uit waar je bent, op elke computer of met elke smartphone inloggen in je persoonlijk beveiligde account, welke je bij de prepaid creditcard cadeau krijgt. Op elk gewenst moment beschik je over een actueel overzicht van je saldo en transacties. Wel is het zo dat jouw persoonlijk beveiligde account van de Viabuy prepaid creditcard het meest gebruikersvriendelijk en ook het meest overzichtelijk is.

Sjaak
Door

Sjaak

op 16 Jan 2015

Beste Jos,door de bomen het bos niet zien... Ik kom na wat google'n eerst uit op jouw / uw site, prima informatie.. edoch, ben nogal nieuwsgierig en wil meer weten... Wat is bv het voordeel van boven genoemde DC t.o.v bv deze : Prepaid Mastercard Classic Creditcard als ik zo de "voorwaarden" bekijk, is deze behoorlijk interessant ??grt Sjaak

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 16 Jan 2015

Beste Sjaak,Een groot nadeel van de prepaid mastercard classic creditcard is dat je niet op elk moment een actueel overzicht hebt in je geldzaken. Je kan dus niet zien hoe je er financieel voor staat. Dat is met de 3 debitcards die ik aanbied wel het geval. Bij de 3 verschillende debitcards die ik aanbied, beschik je elk moment over een actueel overzicht van je transacties en je saldo. Het maakt niet uit waar je bent. Met je Smartphone de laatste financiële stand bekijken is ook mogelijk.In deze blog kan je lezen wat de verschillen zijn tussen de 3 kaarten die ik aanbied.Wil je uitgebreidere informatie over de Skrill Moneybookers debitcard, een kaart met uitsluitend de basismogelijkheden, ga dan naar: https://mijndebitcard.nl/de-skrill-moneybookers-debitcad-is-handig-en-goedkoop/Wil je een debitcard waarmee je in Nederlandse webshops korting kan krijgen, dat is de DB Card, ga dan naar: https://mijndebitcard.nl/de-db-mastercard-wordt-steeds-populairder/ voor meer informatie.Voor meer informatie over de debitcard met de uitgebreidste mogelijkheden van alle debitcards ga je naar: https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/

Virgil
Door

Virgil

op 11 Jan 2015

Beste Jos, Allereerst bedankt voor de overzichtelijkheid van de informatie. Echter is me alleen wel 1 vraag overgebleven. Hoe anoniem is een debitcard nou echt? Kan bijvoorbeeld de belastingdienst natrekken hoeveel saldo erop staat? andere mensen? laat ik overal mijn naam achter bij elke betaling?alvast bedankt!

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 11 Jan 2015

Beste Virgil,Hartelijk dank voor je compliment.De Viabuy debitcard is 100% anoniem. In de Viabuy blog kan je lezen dat jouw naam niet op het afschrift komt te staan. Je laat je naam nooit achter bij betalingen die je doet. Uiteraard ben je wel verantwoordelijk of je wel of niet je inkomsten opgeeft aan de belastingdienst.Zie https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/ voor uitgebreidere informatie.

Ingmar
Door

Ingmar

op 16 Dec 2014

Goed artikel! Ik ben via via op je site gekomen en heb erg veel aan je blog gehad. Ik vind dat je erg helder en informatief schrijft.

Dick Helmers
Door

Dick Helmers

op 14 Oct 2014

Hallo Jos (en Aartjan),Als reactie op de vra(a)g(en) van met name Aartjan m.b.t. een Debit Card (DC) en een Credit Card (CC) geldt m.i. dat er in ieder geval twee grote verschillen zijn, i.e. (1) een CC kan pas aangevraagd worden door of voor iemand die 18 jaar of ouder is en (2) een DC moet altijd eerst opgewaardeerd worden i.t.t. een CC. In mijn situatie gold dat mijn dochter i.h.k.v. een studie naar o.a. Amerika ging en zij toen nog geen 17 jaar was. In mijn speurtocht om de betalingsmogelijkheden (Pinnen en betalen!) van mijn dochter tijdens haar studiereis te vergroten kwam ik de site van Jos van Tongeren tegen. Ik was zelf toen nog helemaal niet op de hoogte van het bestaan van een DC. Echter de site van Jos gaf mij een helder beeld en ik was eigenlijk vrij snel overtuigd van de voordelen van de DC van VIABUY. Ik heb toen resp. een VIABUY hoofdkaart en aanvullende kaart aangevraagd. De laatste gebruikt mijn dochter nu tot volle tevredenheid in Amerika. Middels een helder overzicht van alle gedane transacties, dat VIABUY online beschikbaar stelt, kan ik als ouder precies en realtime het uitgavenpatroon van mijn dochter volgen. Ook kan ik natuurlijk zien wanneer ik eventueel de Card moet opwaarderen. Op een m.i. heldere manier laat VIABUY zien hoe je de Card kan opwaarderen. Ik doe dit middels iDeal en dat gaat werkelijk perfect. Ik ben dan ook zeer tevreden over het gebruiksgemak van de VIABUY Card en ook over de "Help Desk" die ik, in het begin, een paar keer heb benaderd.

klaziena waerts
Door

klaziena waerts

op 09 Oct 2014

Hoi beste Jos,Fijn dat je de drie debitcards vergelijkt!Ik heb 2 vragen n.a.v. je artikel.1) Je geeft aan dat je met de DB Card korting krijgt via internetshops. Maar welke zijn dat dan?2) Ene Michael (bij de reacties op 18 juli 2014) heeft het over 'upgraden' van de Viabuy Card. Heeft deze card meerdere levels dan en hoe zit dat verder in elkaar?Mvgr Klaziena

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Oct 2014

Beste Klaziena,Als je de DB card hebt aangeschaft dan krijg je korting bij ruim 2500 aangesloten Nederlandse webshops.De Viabuy debitcard is een betaalkaart welke binnen 24 uur aan je wordt verzonden. Je begint in opwaardeerniveau IDV1. Je hebt nu de mogelijkheid om €1000 per jaar op je kaart te storten. Wil je meer opwaarderen dan kan je via je beveiligde persoonlijke inlogomgeving je opwaardeerniveau verhogen, je moet dan identiteisdocumenten verstrekken. Daarna heb je de mogelijkheid om €15000 per jaar op de kaart te storten. Wil je meer geld per jaar opwaarderen dan kan je dat doen door via je beveiligde persoonlijke Viabuy account te upgraden naar IDV3. Let op: je wordt door Viabuy pas in IDV3 gezet als je €15000 op de kaart hebt gestort.Je kan een en ander uitgebreider nalezen door op de volgende link te klikken: https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/

Aartjan
Door

Aartjan

op 09 Oct 2014

Interessant dat er ook een debit card, het was nieuw voor me dat er ook prepaid creditcards bestaan. Handig ook dat je hier de verschillende soorten debit cards vergelijkt.Voor welke situaties of gebruikersgroepen is een debit card vooral handig? En wanneer kun je geen credit card gebruiken maar wel een debit card?

Tjitske Veenhuizen
Door

Tjitske Veenhuizen

op 12 Oct 2014

Hoi Aartjan,In elke situatie waarin je een creditkaart kunt gebruiken kun je ook een debitkaart gebruiken mits je er genoeg geld op hebt staan. Ik gebruik hem voornamelijk voor het boeken van vliegreizen en auto huren in het buitenland. In Nederland maak ik er niet echt veel gebruik van want je kunt hier nog niet op veel plaatsen zoals in winkels een credit/debitkaart gebruiken. In de meeste landen om ons heen kun je er ook mee in winkels betalen.met vriendelijke groet, Tjitske Veenhuizen.

Martijn
Door

Martijn

op 10 Oct 2014

Ik gebruik liever geen gewone creditcard, omdat ik dan na een maand ineens een rekening heb liggen van een opeenstapeling van aankopen. Een creditcard gebruiken vind ik daarom erg onoverzichtelijk.Kort geleden ben ik begonnen met Netflix kijken, en bij het aanmaken van mijn account had ik een creditcard nodig. Hierbij kon ik mijn prepaid creditcard heel goed gebruiken. Het enige wat ik nu hoef te doen is te zorgen dat er genoeg krediet op staat (waar ik me dan dus direct bewust van ben als ik het stort). Ik kan dus precies hetzelfde als met een gewone creditcard, maar zonder onverwachte afrekeningen aan het einde van de maand :-)

Anette
Door

Anette

op 09 Oct 2014

Mijn vraag is wat de aanschaf is van de viabuy kaart en of er jaarlijkse kosten zijn?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 09 Oct 2014

Beste Annette,Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de Viabuy debitcard. De aanschafkosten voor 3 jaar bedragen €89,70 en er zijn geen jaarlijkse kosten. Je betaalt dus alleen de aanschafkosten en uiteraard de transactiekosten bij bepaalde transacties. Zie hiervoor de kosten pagina: https://mijndebitcard.nl/kosten-debitcard/ Om de kaart te bestellen klik je op de volgende link: http://www.viabuy.com/nl/home.html?utm_source=referral&utm_medium=affiliate&utm_campaign=mijndebitcard

erwin
Door

erwin

op 05 Oct 2014

Hoi Jos, Complimenten voor je website. Erg duidelijk en helder allemaal.Toch heb ik misschien een rare vraag: hoe komt t toch dat er op internet zoveel supernegatieve reacties over oa de viabuy kaart staan?Graag verneem ik en ga zo door met je website.Goeie zaken toegewenst.Groet,Erwin

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 05 Oct 2014

Beste Erwin,Bedankt voor je reactie.Door je eerste opmerking, beantwoord je eigenlijk je eigen vraag. Het is de bedoeling dat alles duidelijk is, zo kan je het meeste plezier hebben van je debitcard. Er zijn mensen die niet alle instructies lezen, en vervolgens teleurgesteld zijn als er dingen anders lopen dan ze verwacht hadden. Om dit te voorkomen heb ik een https://mijndebitcard.nl/7-meest-gemaakte-fouten-bij-het-bestellen-van-een-debitcard/" title="ebook" target="_blank" rel="nofollow">gratis ebook geschreven. Hierin staan dingen die mis kunnen gaan als je niet eerst de voorwaarden leest. Als je een apparaat koopt, lees je ook eerst de gebruiksaanwijzing, anders werkt het apparaat niet zoals je verwacht had. Je kan leren van je fouten, of van de fouten van anderen (dat is voor jezelf prettiger). Zoals bij alles worden negatieve ervaringen breed uitgemeten op internet, terwijl tevreden mensen het vaak voor zich houden. Daarom vind ik het ook belangrijk om positieve ervaringen van mensen op de website te publiceren.

Naomie
Door

Naomie

op 02 Oct 2014

Goedenavond Jos, ik ben al geruime tijd bezig om een passende prepaid creditcard te vinden, en ik vraag me af of ik in nederlandse hotels kan betalen met deze prepaid kaarten?.. want ze vragen voor creditcard betalingen, dus ik kan niet met mijn gewone bankpas betalen.. zou dit gewoon kunnen met deze prepaid kaarten? met name de Viabuy. Vriendelijke groet.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 02 Oct 2014

Beste Naomie,Een prepaid creditcard werkt hetzelfde als een creditcard. Er moet wel voldoende geld op de kaart staan. Overal waar Mastercard geaccepteerd wordt, kan je met een debitcard betalen. Met de Viabuy kaart dus zeker.

Barry
Door

Barry

op 11 Aug 2014

Beste Jos, Allereerst ... Complimenten met deze site. Graag wil ik gebruik maken van de optie om een paar vragen te stellen. 1. Het is me duidelijk dat de Skrill kaart over-all de goedkoopste is, maar er ook 'goedkoop' uitziet. Voor betalingen van internetaankopen zal dit geen issue zijn, maar gaat dit geen problemen opleveren in het buitenland wanneer bv. een restaurant of hotel betaald moet worden? 2. Op internet lees ik dat auto's huren (in mijn geval meestal in het buitenland) nogal moeilijk, dan wel onmogelijk zou zijn met zgn. debitcards. Klopt dit, en zo ja, waarom dan? En gebeurt dit vaak? 3. Zijn debitcards beveiligd met een PIN-code, zo dat onbevoegden er geen gebruik van kunnen maken? 4. Een opgeladen debitcard verliezen betekent -naast verlies van kaart- ook verlies van saldo. Ik zou me voor kunnen stellen dat dergelijke kosten op zich te verhalen zouden moeten zijn bij een reisverzekering, wanneer dit tijdens de vakantie gebeurt. De verzekeraar zal dan wel willen weten wat het saldo was. Is bekend of debitcard verstrekkende partijen periodiek, dan wel op verzoek inzage geven over (recente) bij-/afboekingen? Kunnen debitcard verstrekkende partijen een debitcard blokkeren, en eventueel het tegoed op een andere kaart bijboeken?Graag zie ik je reactie tegemoet!Met vriendelijke groet,Barry

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 12 Aug 2014

Beste Barry,Bedankt voor het compliment.1.In het buitenland kan je met alle 3 de debitcards die ik aanbied onder andere afrekenen in hotels en restaurants.2.De reden dat er geschreven wordt dat het moeilijk is (niet onmogelijk!) , komt door de verschillende regels van de verhuurbedrijven. Bij een creditcard kunnen ze eenvoudig extra geld innen als er schade blijkt te zijn. Met een debitcard hebben ze geen zekerheid over de hoogte van het saldo op de kaart. Daarom blokkeren ze een bepaald bedrag als borg. Informeer dus eerst hoe hoog die borg is, zodat je genoeg op je kaart hebt staan.3.Ja, er zit een pincode op.4.Je kan zelf je debitcard blokkeren via je eigen account. Beter is het, om meteen je geld terug op je rekening te storten. Zorg dat je je inlog gegevens meeneemt, dan kan je direct actie ondernemen als het nodig zou zijn. Via een smartphone of computer regel je alles. De kans dat een dief geld van je kaart haalt, of er mee betaalt wordt verkleind, omdat er een pincode nodig is. Als je twee Viabuy debitcards hebt, kan je van kaart naar kaart overboeken (ook via je computer, dus desnoods zonder kaart maar met inloggegevens)

Michael
Door

Michael

op 18 Jul 2014

Erg bedankt voor je informatie op de website. Ik ben zeker een maand aan het uitzoeken en inlezen zodat ik precies weet waar ik aan toe ben. Ook wij hebben voor viabuy gekozen vanwege de mogelijkheden. We gaan de kaart wel meteen upgraden als ik het goed zeg naar level 2 zodra wij de kaart binnen hebben. Kleine vraag? Hoe goed is je geld verzekerd? Kan je je geld terug laten storten en hoe zit met fishing etc? Ik had ergens gelezen dat auto huren niet mogelijk was maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de idv level van je kaart toch?

Jolanda
Door

Jolanda

op 26 Nov 2015

Beste Jos, Geweldig, alle info over prepaid creditcards zo overzichtelijk op een rijtje. Ik heb al een aantal jaren een skrill card waar ik heel tevreden over was, totdat ze gisteren aankondigden in het vervolg 1% kosten te gaan berekenen voor het opladen van de kaart via ideal! En dat met onmiddellijke ingang. Nu wil Ik er dus graag vanaf, maar kun je mij ook zeggen hoe dat zit met de door jou besproken cards? Berekenen die ook van die idiote kosten bij opladen? Bedankt alvast!

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 28 Nov 2015

Beste Jolanda, Bedankt voor je compliment.Met de Viabuy debitcard kan je gratis opwaarderen met Ideal. Klik http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">Hier om een Viabuy debitcard te bestellen.

Reactie plaatsen