Prepaid Creditcards Vergelijken
Prepaid Creditcard
Prepaid Creditcard
208

Prepaid Creditcards Vergelijken

208

Voordat prepaid creditcards die door kenners bekend zijn als Debitcards voor je worden vergeleken, moet je eerst weten dat prepaid creditcards vooraf oplaadbaar zijn. Je dient dus eerst je eigen geld op de prepaidkaart te storten, en daarna kan je er overal mee afrekenen waar je ook met een creditcard terecht kan.

Verschil tussen een prepaid creditcard en een creditcard

Met een creditcard leen je geld en kan je dus direct aankopen doen op internet en afrekenen in fysieke winkels, omdat je toch een zeker krediet hebt.
Met een prepaid creditcard moet je eerst geld op de kaart zetten via een handige App of via het beveiligde online internetaccount van de prepaid creditcardmaatschappij. Daarna kan je de prepaidkaart gebruiken alsof het een echte creditcard is. Je hebt dus dezelfde gebruiksmogelijkheden als bij een creditcard.
Door prepaid creditcards te gebruiken koop je dus niet op krediet. Dit is een bescherming voor jezelf. Geld lenen, zoals dat bij een creditcard het geval is, is natuurlijk niet goed om te doen. Je kan namelijk nooit weten hoe je er financieel voorstaat op het moment dat je de creditcardlening aan het eind van de maand af moet lossen. Heb je dan nog wel geld over voor je vaste lasten?
Nu je al wat meer weet over prepaid creditcards, kan je via de inhoudstabel naar het artikel gaan waar je nog meer over wil weten.

Inhoud

 1. Vergelijk de beste Prepaid Creditcards
 2. Hoe werkt een Prepaid Creditcard?
 3. Wat zijn de basismogelijkheden van Prepaid Creditcards?
 4. N26 You Mastercard
 5. N26 Metal Mastercard
 6. Viabuy MasterCard
 7. Openbank MasterCard
 8. 14 Dagen bedenktijd
 9. Bestel de Prepaid Creditcard van je keus!

Vergelijk de beste Prepaid Creditcards

Hieronder worden de drie beste prepaid creditcards vergeleken. Het uitzoekwerk is al voor je gedaan. De drie beste prepaid creditcards zijn: de N26 You Mastercard, de N26 Metal Mastercard debitcard en de Viabuy kaart.
De prepaid creditcard die het beste bij je past kun je hier online aanvragen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt.

Hoe werkt een Prepaid Creditcard?

Met een prepaid creditcard kun je betalingen doen waarvoor je anders een creditcard nodig zou hebben. Op het moment dat je het creditcardnummer in moet voeren, geef je je prepaid creditcardnummer op. Zorg wel dat er voldoende saldo op je prepaid creditcard staat, anders gaat de koop niet door. Begrijp goed dat dit een bescherming is voor jezelf, je kunt dus niet iets kopen waarvoor je geen geld beschikbaar hebt.

Het allerbelangrijkste verschil tussen een prepaid creditcard en de traditionele creditcard is dat je bij de prepaid creditcard eerst geld op de kaart moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Je komt dus niet rood te staan en je sluit geen dure lening af.
Voor meer informatie bekijk je de onderstaande video.

Wat zijn de basismogelijkheden van de prepaid creditcard?

Voordat wij de diverse prepaid creditcards met elkaar gaan vergelijken, worden eerst de belangrijkste basismogelijkheden genoemd.

De belangrijkste basismogelijkheden zijn:   • Wereldwijd pinnen
   • Contactloos afrekenen in elke winkel wereldwijd
   • Vakantie reserveren op internet.
   • Registreren voor Netflix en Series XL
   • Wereldwijd je aankopen doen op internet.
   • Shoppen in het winkelcentrum
   • Afrekenen in restaurant en hotel
   • Je vakantie boeken via het internet
   • Auto huren bij Indigo Cars
   • Benzine tanken
   • Contactloos afrekenen in supermarkten

Openbank Mastercard prepaid creditcard

De Openbank Mastercard Virtuele prepaid creditcard heb je na het openen van je gratis bankacoount binnen 2 dagen in huis. Je hebt een gratis bankrekening en een prepaid creditcard met vele reisvoordelen en een aankoopverzekering op je aankopen. Omdat deze kaart extra voordelen biedt is hij wel wat duurder dan andere debitcards. Namelijk €13,99 per maand. Of je kiest voor de E-commerce debitcard waarbij je een virtuele kaart in huis haalt en alleen aankopen op internet kan doen. Voor meer info klik je hier.

Trastra Visa prepaid creditcard voor Euro's en Crypto's

Met de Trastra prepaid creditcard kan je zowel met euro's als met Crypto coins afrekenen. Het is net zoals bij de andere prepaid creditcards een betaalkaart waarbij je eerst je eigen geld op de kaart stort, voordat je er wereldwijs mee af kan rekenen.  Bij deze prepaid creditcard zijn de opwaardeer- en betaalmogelijkheden onbeperkt. Voor de kosten hoef je het niet te laten, die bedragen slechts €15,- per jaar.
Reden genoeg om direct je Trastra prepaid creditcard direct aan te vragen.


viabuy-debitcardViabuy Prepaid Creditcard

Nu worden de Viabuy prepaid Mastercards met de N26 You Mastercard kaart en de N26 Metal kaart vergeleken. De Viabuy prepaid creditcard is een van de meest betrouwbare vooraf oplaadbare betaalkaarten die in Europa verkrijgbaar is. De Viabuy prepaid kaart is de betaalkaart met de meeste opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden.
Omdat de debitcard een vooraf oplaadbare creditkaart is heeft Viabuy ervoor gekozen om elke opwaardeermethode beschikbaar te stellen. Dit is voor Nederland iDEAl en voor België Bancontact. Zo is er voor elk land de meest gebruikte betaalmethode beschikbaar. Ook kan er met een virtuele IBAN code geld op de kaart worden gestort, zowel via een bankrekening als via een kasstorting. Iedereen die de IBAN code kent, kan dat doen. De opwaardeermogelijkheden zijn onbeperkt. Er is dus geen limiet.
Bovendien kan je de Viabuy debitcard binnen 2 dagen al in huis hebben nadat je de bestelling geplaatst hebt. Je betaalt na ontvangst van de kaart €69,90 om je aan te sluiten op het Mastercard netwerk en €19,90 aan gebruikskosten per kalenderjaar. En bovendien is een extra kaart voor je partner of kind voordeliger,slechts €14,90 per kalenderjaar.
Viabuy is de enige debitcardmaatschappij die zakgeldkaarten uitgeeft voor minderjarige kinderen.

Voordelen van de VIABUY prepaid Mastercard creditcard zijn:   • De Viabuy kaart wordt binnen 2 dagen afgeleverd
   • Geen identificatieplicht
   • Onbeperkt contant opwaarderen bij Western Union en bij het GWK
   • De enige prepaid creditcard met persoonlijk IBAN bankrekeningnummer
   • Viabuy: de prepaid creditcard waarmee je aankopen kan doen in de Appstore en bij Itunes
   • Contactloos betalen
   • Je kan je rekeningen ermee betalen.
   • Net als bij een creditcard is deze in reliëf uitgevoerd.
   • Kies uit een Goudkleurige of een Zwarte kaart.
   • Vanaf elke rekening is de Viabuy kaart oplaadbaar.
   • Iedereen kan op jouw verzoek geld op je prepaid creditcard storten.
   • Je kan net zoveel kaarten bestellen als je wil.
   • De kaart is zowel voor consumenten als voor ZZP’ers geschikt
   • Onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmgelijkheden
   • Anoniem afrekenen op internet
   • Extra kaarten kan je bestellen voor je (minderjarige) kinderen en je partner.
   • Virtuele debitcardtegoeden, zoals die van Booking.com omzetten naar een fysieke kaart

Ontdek meer mogelijkheden van de Viabuy prepaid creditcard, met gratis bankrekening!

Wil je nog meer redenen weten waarom de Viabuy debitcard de allerbeste prepaid creditcard is?
Bekijk dan de video.

Of lees de volgende tekst. De Viabuy prepaid creditcard heeft een bijbehorende IBAN bankrekening met enorm veel mogelijkheden. Je kan de Viabuy bankrekening vergelijken met de meest uitgebreide betaalrekening welke je bij elke reguliere bank zoals de RABO, De ABN/AMRO, de ING of de SNS bank kan hebben. Dit betekent conctreet dat je met de Viabuy bankrekening werkelijk al je betalingen kan verrichten. Je kan hier denken aan het betalen van je maandelijkse lasten zoals je automatische incasso’s, maar ook voor het overmaken van gelden naar goede doelen is de Viabuy bankrekening uitermate geschikt.

Een enorm groot voordeel van een aan je Viabuy of N26 prepaid creditcard gekoppelde bankrekening is, dat je binnen enkele minuten net zoveel geld op je prepaid creditcard kan storten als je zelf wil. Ook kan je bij elk Western Union agentschap en bij elk grenswisselkantoor contant geld op je prepaid creditcard storten. Dit is erg handig voor je minderjarige kinderen, zodat jij hun zakgeld op de debitcard kan storten.

Iemand anders kan met vermelding van je naam, zoals die op je prepaid creditcard staat, samen met je Viabuy bankrekeningnummer, geld op je prepaid creditcard storten.

Openbank Mastercard Prepaid Creditcard

Een enorm goede Prepaid Creditcard aanbieder is open bank. Het werk als volgt: je opent heel makkelijk een gratis internetbankrekening en maakt daarna de keuze welke prepaid creditcard je wil. Wil je een virtuele prepaid creditcard waar je direct over kan beschikken, puur om je aankopen op internet te doen en bijvoorbeeld audio- en videostreamingsdiensten af te sluiten, kies dan voor de Ecommerce debitcard van Openbank.
Ook kan je gebruik maken van enorme hoge kortingen bij bijzonder veel producten die je op internet kan bestellen. Het zit allemaal in de Ecommerce debitcard van Openbank verwerkt.
Al hetgeen je op de aan de kaart gekoppelde gratis Openbank rekening stort kan je wederom weer uitgeven via de Ecommercecard. Bovendien kan je de bankrekening ook nog voor andere doeleinden gebruiken.
Hetzelfde geldt ook voor de fysieke debitcard van Openbank. Deze Mastercard debitcard biedt je ongekende mogelijkheden. Zelfs nog meer dan de Viabuy debitcard. Als extra heb je de ongekende hoge kortingen als je bijvoorbeeld een auto huurt bij het internationale autoverhuurbedrijf Avis, maar ook voor al je vakanties die je bij Booking.com boekt kan je rekenen op enorme hoge kortingen.

14 dagen bedenktijd

Voor zowel N26 Metal Mastercard prepaid creditcard als de N26 You Mastercard prepaidkaart geldt een bedenktijd van 14 dagen. Bij Viabuy heb je zelfs 21 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je de aanschafkosten van de kaart terug krijgt als je de kaart nog niet hebt gebruikt.

Bestel de prepaid creditcard van je keus!

Debitcard bestellen

Ik kan me voorstellen dat je enthousiast bent geworden en dat je de prepaid creditcard wil bestellen die het best bij je past.
Klik op onderstaande Gele knop, en klik vervolgens op de kaart van je keus.

Prepaidcreditcard1234

Nog niet overtuigd?

Mocht je na het lezen van al die nuttige informatie nog niet overtuigd zijn, dan ga je nu de prepaid creditcard verder vergelijken met de traditionele creditcard en de Maestro bankpas.
Met een prepaid creditcard heb je dezelfde mogelijkheden als met een creditcard. Je kan namelijk wereldwijd je aankopen doen op internet. Ook kan je er mee afrekenen als je op vakantie bent, of als je benzine tankt bij bemande tankstations.
Bij Netflix kan je met de prepaid kaart registreren en on demand audio- en videofiles kan je ermee downloaden of streamen.
Je mag niet vergeten dat het gebruik van een prepaid creditcard veel veiliger is dan dat je de traditionele creditcard gaat gebruiken.
Dit komt omdat je met een prepaid creditcard vooraf geld op de kaart stort en daardoor alleen maar geld uit kan geven wat je werkelijk bezit.
Zo ga je veilig en zeer verantwoord met je geld om. Je zal door een prepaid creditcard te gebruiken nooit en te nimmer rood kunnen komen te staan bij je reguliere bank (ABN/AMRO.RABO,ING of SNS). Dit betekent dat door het regelmatig gebruiken van een prepaid creditcard je nooit in de schulden terecht kan komen. Je stort namelijk vanaf een van je bankrekeningen of contant je eigen geld naar je Viabuy prepaid creditcard en je kan hierdoor alleen maar geld uitgeven met je prepaid creditcard wat je werkelijk bezit.

Als je namelijk meer geld met je prepaid creditcard probeert uit te geven dan er werkelijk op je kaart staat, dan zal Mastercard de betaling nooit en te nimmer uit kunnen voeren. Dit kan je dus 100% veilig noemen. Het is een enorme bescherming tegen financieel wangedrag, waar veel mensen vandaag de dag snel toe verleid kunnen worden. Veel van dit wangedrag vindt plaats door het gebruik van de traditionele creditcard. Je kan dus zeggen dat het gebruiken van een creditcard niet goed is voor jouw portemonnee en de debitcard dus wel.

financiën

Krediet op je bankrekening

Ik spreek regelmatig mensen die zelfs een krediet van €1.000 op hun betaalrekekening hebben gezet. Weet wel dat je met zo’n krediet geld leent en al snel een negatieve BKR registratie kan verwachten?
Je begrijpt ook wel dat de kans dat je de rekeningen niet meer kan betalen, met een bankkrediet enorm vergroot. Als je aan het eind van de maand €900 rood staat bij je bank dan kan je de vaste lasten van de lopende maand en de maand daaropvolgend niet meer op tijd voldoen.
Je begrijpt dat ook een Maestro bankpas je behoorlijk in de fnanciële problemen zal kunnen brengen, iets wat met een prepaid creditcard onmogelijk is.
Om het nog maar eens te benadrukken, zodat je een goed gewaarschuwd mens bent, zet ik hieronder de nadelen van bepaalde betaalkaarten en pinpassen nog eens uitgebreid voor je op een rij.

Nadelen van een creditcard

Bij een creditcard betaal je achteraf de rekening en leen je geld. Veel mensen zijn door het gebruik van de creditcard in de schulden terecht gekomen, vooral omdat zij hun uitgaven niet konden overzien.
Je kan je voorstellen dat je heel gemakkelijk de creditcard kan gebruiken, en daardoor later pas in de gaten hebt hoeveel uitgaven je al met de kaart hebt gedaan.
Uiteraard heb je ook nog veel andere uitgaven per maand te doen, die vaak automatisch van je bankrekening worden afgeschreven en het gevaar dreigt dan, dat je de uitgaven die je reeds met je creditcard hebt gedaan niet op tijd kan voldoen. Met als gevolg dat je een hoge boeterente moet betalen.
Wat het ergste is? Je zit nu al in de schulden en gaat elke maand verder achterlopen met je betalingen. Zo gaat het dus van kwaad naar erger, totdat je op een gegeven moment je betalingen niet meer kan voldoen en zelfs in de schuldsanering terecht kan komen.

Nadelen van de Maestro bankpas

Veel mensen doen hun aankopen met de Maestro bankpas, welke gekoppeld is aan hun reguliere bankrekening. Door contactloos te betalen in fysieke winkels geef je veel te makkelijk geld uit. Het zijn vaak kleine bedragen, bijvoorbeeld in de supermarkt. Maar ook kan het zo zijn dat je voor merkkleding gaat pinnen. Ook gaan vrouwen vaak shoppen en nemen dan de Maestro pinpas vrolijk mee, met alle verveldende gevolgen van dien.
Zo wordt het pinnen bij steeds meer mensen een groot probleem. Door onbewust pingedrag overzie je al snel je uitgaves niet meer en zit je in no time in een enorme financiële crisis.
Dit is iets wat je met een prepaid creditcard niet kan overkomen. Zoals gezegd moet je bij deze kaart eerst geld op de kaart storten voordat je een uitgave ermee kan doen. Zo ga je zeer bewust en 100% veilig met je geld om en ben je goed bezig.
Gevolg is dat je ontspannen en zonder zorgen door het leven gaat.

Zonder geldzorgen door het leven?

Omdat je met de prepaid creditcard vooraf geld op de betaalkaart moet storten voordat je het uit kan geven, overweeg je van tevoren of je het geld wel kan missen op dat moment. Anders gezegd:er is sprake van een financiële planning, welke je met veel zorg hebt voorbereid.
Veel van mijn cliënten houden hun inkomsten en uitgaven in een spreadsheet of in een schrift bij, en kijken hoeveel geld ze aan het eind van de maand over hebben en storten een deel ervan op hun prepaid creditcard en kopen er vervolgens iets leuks voor.
Zoals een computerspelletje, gaan een avondje uit, of zetten geld apart voor een toekomstige aankoop, zoals een mooie computer of een nieuwe auto.
Op zo’n manier ga je verantwoord om met geld en zal het je niet snel overkomen dat de uitgaven uit de hand lopen. Zo wordt omgaan met geld nog leuk!
Bovendien zijn al je aankopen (het doet er niet toe of je online of offline koopt) verzekerd tegen verlies, diefstal, incompleetheid en beschadiging. En je hebt ook nog eens nadat je de kaart hebt ontvangen het recht om de kaart binnen 14 dagen, en de Viabuy kaart zelfs binnen 21 dagen gratis te retourneren.
De keus welke debitcard je kiest is snel gemaakt. De Viabuy debitcard die dus ook wel de Viabuy prepaid creditcard wordt genoemd, is een vooraf oplaadbare betaalkaart, waarbij je eerst je eigen geld op de kaart zet. Daarna kan je er pas mee betalen. 100% veilig betalen dus.
Erg interessant aan deze debitcard is dat het de enige kaart is met onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden. Je kan gebruik maken van iDEAL, Bancontact, of via een aan de kaart gekoppelde IBAN code zet jij of een relatie geld op jouw debitcard.
En zoals al eerder gezegd beschikt de Viabuy debitcard als enige over de 3D Secure veiligheidscode van Mastercard.
Daarom is er geen enkele reden waarom je de prepaid creditcard niet zou gaan bestellen en gebruiken, het gaat je gegarandeerd heel veel voordeel opleveren.
Prepaidcreditcard1234

Soldo is verreweg de allerbeste zakelijke debitcard

Aangezien we na de persoonlijke debitcards ook nog even de zakelijke debitcards willen bespreken hebben we na zeer uitgebreid onderzoek gezien dat Soldo voor elke ondernemer verreweg de beste keus is.

Reacties
Categorieën