Debitcard
Debitcard
0

Masterpass een geweldige service van Mastercard

0

Masterpass is een geweldige gratis digital wallet service van Mastercard. Elke debitcard die ik aanbied op deze website biedt de mogelijkheid, om van de voordelen van Masterpass gebruik te maken. En Masterpass heeft als grootste voordeel dat je het veel makkelijker krijgt.
Het werkt als volgt: als je op internet afrekent met je Mastercard debitcard (waar voldoende saldo op staat) dan gebruik je de knop Masterpass. Je ziet de knop snel genoeg, als je de aankopen in je winkelwagen hebt gezet. Ook voor het aanschaffen van digitale producten en voor het afsluiten van contracten en muziek- en videodiensten kan je gebruik maken van Masterpass. Masterpass is een onderdeel van Mastercard, je betaalt er geen cent extra
voor.

Eenmalig je gegevens invullen

Op het moment dat je met Masterpass afrekent reken je in werkelijkheid af met de Mastercard debitcard. De service Masterpass houdt in dat de door jou ingevoerde persoonlijke gegevens, voordat je afrekent, heel veilig door Mastercard worden opgeslagen. Je hoeft bij elke volgende bestelling op internet al die gegevens niet meer in te vullen. Met een muisklik reken je af. Begrijp goed dat je nu bij elke internetbestelling heel snel kan afrekenen. Het is erg handig en je kan  het bij elke debitcard toepassen.

Beter dan Cashlib

Als je je beltegoed van je smartphone of Iphone wil opwaarderen dan zijn daar verschillende methodes voor. Met de Mastercard debitcard van Viabuy zit je altijd goed. De debitcard kan je overal gebruiken mede dankzij de Masterpass service van Mastercard. Slechts 1 maal vul je je gegevens in en elke volgende keer, waarbij het niet uitmaakt waar je besteld, is het slechts een muisklik werk en het is perfect geregeld.
Allerlei andere nieuwe betaalmethodes heb je dus niet nodig. Sterker nog: ze bezorgen je alleen maar onnodig veel extra werk.

Handig voor webshopeigenaren

Masterpass is erg handig voor webshopeigenaren. Je hoeft als je eigenaar van een webshop bent slechts eenmalig de ingevulde persoonlijke gegevens te administreren. Dat scheelt tijd, en dus geld.
Bovendien kan je zelf heel makkelijk je ontvangsten direct op je eigen Viabuy debitcard laten storten. In tegenstelling tot andere debitcards, kunnen anderen ook geld op de kaart storten. De Viabuy debitcard heeft onbeperkte opwaardeermogelijkheden, die ideaal zijn voor webshopeigenaren.

De Viabuy debitcard maakt gebruik van Masterpass

De Viabuy debitcard is de debitcard met werkelijk onbegrensde mogelijkheden. Een handige app toont je direct hoeveel geld je op je kaart hebt staan, en als je wilt opwaarderen zie je alle mogelijkheden (zelfs opwaarderen met bitcoins is mogelijk!)
Ook je orders geautomatiseerd bestellen op internet is mogelijk met deze bijzondere debitcard. Uiteraard is Masterpass geïntegreerd in de Viabuy debitcard.
Meer weten? Lees de volledige informatie over de Viabuy kaart.

Reacties
Categorieën