Ook aankopen die je doet in buitenlandse webwinkels zijn voor 100% verzekerd met je debitcard
webwinkel
webwinkel
0

Ook aankopen die je doet in buitenlandse webwinkels zijn voor 100% verzekerd met je debitcard

0

Wat nog lang niet iedereen weet is dat je online aankopen, niet alleen in Nederlandse webshops maar ook in buitenlandse webshops voor 100% zijn verzekerd. De enige voorwaarde is dat je de aankoop met de debitcard afrekent.
Omdat de debitcard sterk in opmars is, ontdekken steeds meer Nederlanders en Belgen dat ook betalen via webshops buiten Europa, zoals bijvoorbeeld in Amerika, China of Azië 100% veilig is.

Hoe werkt dat dan met de debitcard of met de prepaid creditcard?

De debitcard die we ook wel kennen als de prepaid creditcard is een vooraf oplaadbare betaalkaart waarbij je eerst geld op de kaart stort voordat je er een betaling in een Nederlandse- of in een buitenlandse webshop mee doet.
Nadat je geld op de kaart hebt gestort kan je er in elke webshop mee afrekenen. Het enige wat je moet doen nadat je het gewenste product in je winkelwagentje hebt gelegd is de betaalmethode Mastercard Creditcard kiezen.

Maar ik heb toch geen creditcard?

Dat klopt, maar met de betaalmethode Mastercard creditcard kan je met je debitcard afrekenen. Dit komt omdat je met de debitcard hetzelfde kan doen als met een creditcard. Alleen qua opwaarderen is er een enorm groot verschil tussen een debitcard en een creditcard.
Zoals gezegd stort je bij een debitcard van tevoren geld op de kaart en bij een creditcard is dat niet het geval. Bij een creditcard kan je geen geld op de kaart storten. Dit komt omdat je bij een creditcard geld leent. En geld lenen is iets wat ik je afraad. Het kan je zomaar overkomen dat je opeens je creditcardlening niet meer af kan lossen.

Overzie ik bij een creditcard mijn geldzaken nog wel?

Nee, je overziet je geldzaken bij een creditcard zeer zeker niet. Dit komt omdat je heel makkelijk geld uit kan geven. Je hebt toch krediet (je lent geld). Op het moment van een aankoop doen is dat met een creditcard altijd mogelijk. Het gaat dus ongemerkt. Als je vervolgens aan het eind van de maand de afrekening van de creditcardmaatschappij ontvangt, kan je niet weten of je je schuld op tijd af kan lossen. Gelukkig heb je met een debitcard dit probleem niet.

Meer weten over de meest veelzijdige debitcard?

Ik kan me voorstellen dat je vooral meer wil weten over de meest veelzijdige debitcard en wat die debitcard meer biedt dan een creditcard. De Viabuy debitcard heeft een aan de kaart gekoppelde bankrekening, waarmee het heel makkelijk opwaarderen is. Niet alleen door jou, maar ook voor elke relatie aan wie jij je IBAN bankrekeningnummer behorend bij je debitcard bekend maakt.
Anders gezegd: met de Viabuy debitcard kan je naast het doen van al je aankopen en je reserveringen die je op internet doet, ook al je bankzaken regelen. Een efficiënte en bijzonder voordelige oplossing.
Klik voor meer info>>>

Reacties
Categorieën