Je debitcard koppelen aan je Paypal account
Debitcard
Debitcard
9

Je debitcard koppelen aan je Paypal account

9

Het koppelen van een debitcard aan je Paypal account is mogelijk met de Openbank debitcard.

Paypal kan je koppelen aan de beste debitcards

Zoals net besproken kan je Paypal koppelen aan de beste debitcards.
Voor als je niet weet wal Paypal is, zal ik het hier even voor je uitleggen.
Paypal is een online betaalmethode, waar je eenvoudig een debitcard aan kan koppelen. Steeds meer Nederlanders en Belgen gaan Paypal gebruiken in combinatie met een van de N26 debitcards, omdat het superveilig is.
Je hoeft alleen maar je gebruikersnaam en je wachtwoord in te vullen, bovendien kan je dit ook vastleggen in een passwordmanager. Je kan het volledig aanpassen naar je persoonlijke wensen.

Wat is een passwordmanager

Een passwordmanager is een handig hulpmiddel op je computer, waarmee je logins kan automatiseren. We moeten tegenwoordig zoveel wachtwoorden onthouden, zodat je er makkelijk een vergeet. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen moet je vaak geduld hebben, je kan niet afmaken waar je mee bezig was. De passwordmanager biedt een oplossing.
De eerste keer dat je inlogt op je website waarvan je passwordmanager nog niks heeft vastgelegd, vraagt ie of je de inlogcodes wil bewaren. De volgende keer dat je weer gaat inloggen op die website, is er slechts één muisklik nodig om in te loggen. Je zal ontdekken dat het heel makkelijk werkt.
Zo kan je ook je Paypal account vastleggen in een passwordmanager.

Hoe koppel je de debitcard aan Paypal?

Je moet je in Paypal eerst registreren. Deze registratie is gratis. Je vult persoonlijke gegevens in, maar ook je Mastercard debitcard nummer. (Dit nummer vind je op jouw debitcard terug).
Het koppelen van je debitcard doe je links in het Paypal scherm (als je bent ingelogd) door te klikken op “bankrekening of creditcard koppelen” . Vervolgens klik je op het vak creditcard, en vul je het 16-cijferige debitcardnummer in.
Nu is je debitcard gekoppeld aan je Paypal account, en kan je betalen alsof je een creditcard in handen hebt.
Je rekent af door slechts een muisklik in Paypal, maar eigenlijk reken je af met je debitcard. Je moet dus wel voldoende geld op je debitcard hebben staan. Als je niet voldoende geld op je debitcard hebt staan, geeft Paypal een foutmelding.
Op deze manier kan je dus niet teveel geld uitgeven, in tegenstelling tot een creditcard (waarbij je ongemerkt geld leent).

Debitcards vergelijken

Voordat je beslist welke debitcard je aan je Paypal account gaat koppelen Vergelijk je eerst de Debitcards die daarvoor in aanmerking komen.


Reacties
Categorieën