Onverwachte uitgaves worden je opgelegd
economie
economie
0

Onverwachte uitgaves worden je opgelegd

0

Deze week kwam me tweemaal een bericht ter ore met betrekking tot hogere kosten inzake mijn vaste lasten. Enerzijds betrof het een niet gedefnieerd totaalbedrag ad €700 dat we meer moeten gaan betalen aan diverse vaste lasten, later in de week betrof het een bericht met betrekking tot fors hogere energieprijzen.

Onvoorziene omstandigheden

Onvoorziene omstandigheden kan je opvangen door verstandig met je geld om te gaan. Opgelegde verhoogde bedragen worden veelal door de overheid aan jou opgelegd. Enerzijds verhoging van energieprijzen en anderzijds verhoogde belastingen. Je zal of je weinig of veel geld hebt je er toch aan moeten houden en ten alle tijden moet je in je levensonderhoud kunnen voorzien.
Je doet er verstandig aan om op zoek te gaan naar een methode waarbij je in elk moment van je leven 100% controle hebt over je geld.

100% controle met de debitcard

De debitcard kan je zien als een betaalmethode waarbij je goed overzicht hebt in je geldzaken en nooit meer geld uit kan geven dan je werkelijk hebt. Als je de debitcard een tijdje gebruikt dan zal je merken hoe eenvoudig het is om geld te reserveren voor onvoorziene omstandigheden.

Meer over de debitcard

Voordat je beslist om met de debitcard te gaan werken wil je er natuurlijk eerst meer over weten. De debitcard is een betalkaart waar je ongeachte je financiële situatie en leeftijd altijd voor in aanmerking komt. De Viabuy debitcard is tevens geschikt voor je minderjarige kinderen. Zij kunnen als je eenmaal een hoofdkaart hebt aangeschaft zelf een debitcard aanschaffen en jij houdt als hoofdkaarthouder via het hoofdaccount 100% controle over hun financiën. Een mooie manier om je kinderen financieel klaar te stomen voor hun toekonst.
Je zal natuurlijk zelf ook goed met je geld om moeten (leren) gaan. Dat lijkt misschien vrij vanzelfsprekend, maar het is niet iedereen gegeven en misschien heb jij het wel niet van je ouders meegekregen en heb je geen idee hoe het moet. Ook daar is deze website voor geschikt om jou te leren hoe je het beste met je geld om kan gaan. Veel heeft te maken met het voeren van een goede privé-administratie.
Het is dus heel belangrijk om een goede administratie te voeren en daarbij de debicard te gebruiken als voornaamste betaalmiddel. Zo hou je 100% controle over je geldzaken.

De debitcard versus de creditcard

Met een debitcard het je dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard. Dit betekent: wat je met een creditcard kan doen kan je ook met een debitcard doen. Daarnaast heeft de Viabuy debitcard uitgebreidere betaalmogelijkheden dan welke creditcard dan ook.

Nadelen creditcard

De creditcard heeft als heel groot nadeel dat je geld leent. Je gaat geld uitgeven wat je niet hebt. Hierdoor zijn heel veel mensen in de schulden terecht gekomen. Het moge dus duidelijk zijn dat je dat nooit moet doen. Veel beter is het om voor de veilige debitcard te kiezen. Je hebt de kaart morgen al in huis en hoeft niet door ingewikkelde financiële procedures heen.

Reacties
Categorieën