Is het slim om op Zondag boodschappen te doen?
Debitcard
Debitcard
0

Is het slim om op Zondag boodschappen te doen?

0

De Zondag is in den beginne, dus zoals God het bedoeld heeft ingesteld als rustdag. Het is goed om een dag van de week rust te nemen. Gewoon een dag per week mensen niet laten werken.
Je kan je afvragen moet je nou echt op Zondag boodschappen doen?
We hebben een koelkast waarin we onze spullen goed kunnen houden en dus gerust een dag eerder boodschappen doen.

Hoe zit het financieel?

Als je elke dag je boodschappen gaat doen, dan ben je meer kwijt dan dat je een maal per week de weekboodschappen doet. Hoe regel jij je geldzaken? Van belang is natuurlijk ook met welk betaalmiddel je afrekent.

Hoe is jouw pingedrag

Belangrijk is dat je jezelf goed kent. Met andere woorden weet je van jezelf of je pingedrag verantwoord is. In het tv-programma een dubbeltje op zijn kant komt erg vaak naar voren dat wij Nederlanders niet weten hoeveel we aan boodschappen uitgeven. We trekken veel te makkelijk onze pinpas en houden er vrijwel nooit een administratie op na.

Kan je beter met een creditcard afrekenen?

Een creditcard is geen veilig betaalmiddel. Dit komt omdat je met een creditcard geld leent en niet kan overzien of je de creditcardrekening wel op tijd kan voldoen. Lukt dat je niet dan krijg je een boeterente van minimaal 12% aan je broek.
Als je de rekening van de creditcardmaatschappij of van je bank niet op tijd kan voldoen, dan heb je ook problemen met tal van andere betalingen. Denk maar aan een beginnende achterstand op de huur van je huis, je energierekening en bijvoorbeeld je ziektekosten.
Begrijp goed dat je ook te maken krijgt met rente over rente voor elke maand later dat je de creditcardrekening niet kan voldoen.

Aankopen doen in buitenlandse webshops

In het buitenland kan je in webshops niet afrekenen met iDEAL omdat dat een buitenlandse betaalmethode is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Amazon.
Nu is er gelukkig een creditcard zonder zorgen. Deze vooraf oplaadbare creditcard is een betaalkaart waarbij je geen geld leent, maar eerst geld op de kaart moet storten alvorens je er een uitgave mee kan doen. Deze betaalkaart is de debitcard.

De debitcard

De debitcard is zoals gezegd de creditcard zonder zorgen. Het is een creditcard waarbij je geen geld leent en daarom dus niet in de geldzorgen terecht kan komen. Met de debitcard kan je wereldwijd betalen alsof je de beschikking hebt over een creditcard.
Klik hier om jouw persoonlijke debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën