Debitcard
Debitcard
0

Je hebt geen creditcard, maar wil winkelen bij Amazon

0

Bij Amazon, een grote nationale en internationale webshop die steeds populairder wordt. Denk maar eens aan het Amazon Prime Membership waarmee je films en Amerikaanse tv shows in huis kan halen. Daar kan je alleen maar met een creditcard afrekenen en niet met Ideal. Wat moet je doen als je geen creditcard hebt en er ook geen kan krijgen en je toch een aankoop bij Amazon wil doen, of het speciale membership abonnement van Amazon Prime af wil sluiten?
Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een hele special creditcard, namelijk de debitcard.

De debitcard, de creditcard zonder zorgen

Diegene die deze website al vaker bezocht hebben weten dat je de debitcard kan gebruiken alsof het een creditcard is. Met andere woorden overal waar een creditcard vereist is als enig betaalmiddel, en dat is bij internationale webshops zoals Amazon altijd het geval, kan je afrekenen met je debitcard

Waarom een debitcard?

Door een debitcard te gebruiken geniet je van de voordelen van een creditcard en niet van de nadelen.
De nadelen van een creditcard zijn namelijk: dat je bij het afsluiten van het contract geld leent en dat je dus op krediet koopt. Bovendien gaan creditcard betalingen vaak ongemerkt hard, omdat het heel makkelijk is om even je creditcard te trekken en een betaling te doen met of zonder je pincode. Het overzicht van je creditcard-transacties ontvang je pas aan het eind van de maand in de vorm van een factuur.
Bij een debitcard gaat dat heel anders, je leent geen geld maar moet van tevoren geld op de kaart storten en kan het daarna pas uitgeven, bijvoorbeeld bij Amazon of Bol. Bovendien kom jij altijd in aanmerking voor een debitcard. De Viabuy debitcard kan je morgen al in huis hebben.

Kan ik dan niet met Ideal afrekenen bij Amazon?

Bij internationale webshops, zoals Amazon kan je niet met Ideal betalen. Dit komt omdat Ideal een Nederlands systeem is. Bij Bol.com, een Nederlandse webshop, kan je wel met Ideal betalen, maar Ideal heeft de beperking dat je aankopen niet zijn verzekerd tegen verlies, beschadiging of incompleetheid. Er kan altijd iets mis gaan met de verzending en het door jou bestelde product kan ook defect zijn.
Dit kan je voorkomen door met de debitcard af te rekenen bij Amazon.

De Openbank debitcard is de oplossing

Gelukkig kan je met de Openbank debitcard wel afrekenen bij Amazon. Ook voor het bestellen van Funko Pops. Je koppelt simpel je Viabuy debitcard aan het Amazon pay betalingssysteem.
Klik Hier om direct een Openbank ebitcard te bestellen. en geniet van al je Amazon aankopen.

Reacties
Categorie├źn