Debitcard
Debitcard
0

De negatieve gevolgen van een scheiding had je op kunnen vangen met een debitcard

0

Vandaag is in het nieuws dat kinderen de dupe van een scheiding kunnen worden. Maar dat ouders die scheiden zich erg zorgen maken over de welvaart van hun kind(eren).De klappen van een scheiding had je met een debitcard op kunnen vangen.

Waarom met een debitcard?

Buiten dat het vervelend is dat je kind geslagen wordt of ruzie met je partner heeft of niet tegen jouw stress kan, is het zaak om onvoorziene omstandigheden, (waarvan een scheiding er een is) te voorkomen. Een deel van de financiële gevolgen had je met een debitcard kunnen voorkomen. Ik zal je uitleggen hoe het werkt. Een debitcard is een bijzonder verantwoord betaalmiddel. Dit komt omdat je met een debitcard vooraf geld op de kaart stort, en dus geen geld leent zoals bij een creditcard. Dit is meteen al een groot voordeel.

Het plannen van je uitgaves

Alles wat je in het leven doet kost geld, tenminste de meeste dingen wel. Belangrijk is het om van tevoren goed te overwegen wat je waaraan uitgeeft. De debitcard is daar het ideale hulpmiddel voor.

Geld overhouden doe je dus met de debitcard

Omdat je van tevoren geld op de debitcard moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen, ga je weloverwogen te werk en zal je zeker in het begin alleen maar uitgeven wat je echt nodig hebt. Het geld wat je overhoudt blijft vanzelf op je Viabuy debitcard staan. Dit komt omdat je je salaris op de debitcard laat storten.

Je vaste lasten

Aangezien je je salaris op je Viabuy debitcard laat storten, kunnen je vaste lasten zoals je huur, energie, e.d. vervolgens van je debitcard worden ingehouden. Zo kan je ook je automatische incasso’s instellen.

Geld reserveren op je debitcard

Het is wijsheid om geld te reserveren op je debitcard voor onvoorziene omstandigheden zoals een scheiding of bijvoorbeeld baanverlies.
Zo kan je afzonderlijke debitcards gebruiken voor een apart doel.
Ga naar de bestelpagina en bestel direct jouw persoonlijke debitcard>>>

Reacties
Categorieën