Debitcard
Debitcard
0

Incasso machtiging nu ook mogelijk met de debitcard

0

Webwinkels in Nederland bieden de mogelijkheid aan om een incasso-formulier in te vullen, waar jij als klant een incasso machtiging aan af kan geven. Dit kan handig zijn als je vaker producten bij die webwinkel aanschaft. Ook als het een abonnement betreft, wat bijvoorbeeld maandelijks afgeschreven dient te worden is dit een hele handige optie.
Ook kunnen de premies van je (schade)verzekeringen automatisch geïncasseerd worden met de Viabuy debitcard.

Welke debitcard kan je ervoor gebruiken?

Zoals gezegd kan je de Viabuy debitcard ervoor gebruiken. Dit is de enige debitcard die jou als klant een gratis IBAN bankrekeningnummer met bijbehorende BIC/SWIFT code verstrekt. Dit heb je nodig om een incasso-opdracht af te geven. Deze gegevens, tesamen met jouw tenaamstelling op je Viabuy debitcard, is alles wat je nodig hebt om een automatische incasso in werking te stellen.

Het maakt niet uit of je consument of ZZP’er bent

Zoals gezegd kan je als consument een automatische incasso instellen met jouw Viabuy debitcard. Ook als ZZP’er heb je die mogelijkheid. Dit kan handig zijn als je aan email-marketing doet en regelmatig nieuwsbrieven naar je klanten toe stuurt met interessante aanbiedingen, of als je bijvoorbeeld een abonnement neemt op mooie afbeeldingen die je graag in je website wil importeren.

Jaarlijkse incasso’s

Er zijn situaties bekend waarbij internetbedrijven alleen maar de mogelijkheid bieden om van hun diensten gebruik te maken, als je hun jaarlijks het vereiste bedrag laat incasseren. Gelukkig is dat met de Viabuy debitcard mogelijk. Dit komt omdat het bedrijf achter Viabuy bankrechten heeft, waardoor je middels de IBAN en de BIC/Switft code geld van je bankrekening kan laten incasseren.

Wil je meer weten over de Viabuy debitcard?

Ik kan me voorstellen dat je meer wil weten over de Viabuy debitcard met haar bijzondere mogelijkheden. Een van de voordelen van de Viabuy debitcard is, dat je onbeperkt kan opwaarderen. Je kan dus net zoveel geld uitgeven als je zelf wil.
Klik Hier voor meer informatie.

Reacties
Categorieën