De betaaloplossing voor al je uitgaves is de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

De betaaloplossing voor al je uitgaves is de debitcard

0

Het betalen van je rekeningen of het doen van uitgaven, nadat je lekker hebt gegeten in een café of restaurant doen we niet graag. Maar we ontkomen er niet aan dat we geld uit moeten geven. Daar het uitgeven van geld door de meesten als onplezierig wordt ervaren, is het goed dat er voor al je uitgaven een uitstekende betaaloplossing is in de vorm van de debitcard.

De Viabuy debitcard is de perfecte betaaloplossing

Met de Viabuy debitcard kan je overal heel makkelijk afrekenen. Het enige wat je hoeft te doen is eerst even geld op je debitcard storten via het aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekeningnummer en daarna kan je betalen waar je maar wil, zoals:

  • in de supermarkt
  • bij een restaurant na een heerlijk etentje
  • In een hotel na een heerlijke vakantie
  • Nadat je een auto hebt gehuurd
  • Nadat je een vliegreis hebt geboekt
  • Tijdens je studiereis ( je mag minderjarig zijn)
  • Tijdens een aankoop in een webwinkel
  • Tijdens het afsluiten van je Netflix contract

Ook je bankzaken regel je met de Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is de perfecte betaaloplossing! Je kan ook al je bankzaken regelen met de bankrekening die aan je debitcard is gekoppeld. Dit is heel makkelijk. Je werkgever kan bijvoorbeeld jouw salaris op je debitcard storten en daarna kan jij onder andere je energierekening ermee betalen.
Ook het instellen van automatische incasso’s en het betalen van acceptgiro’s is mogelijk.

Minder goede betaaloplossingen

Een minder goede betaaloplossing is een creditcard. Met een creditcard leen je geld en kan je de uitgaves niet goed overzien. Dit komt omdat je zonder na te denken met je creditcard af kan rekenen. Dit geld ook voor een Maestro bankpas Bjij de meeste banken kan je €1.000,- in het rood staan. Dus je bent gewend om onder 0 te pinnen. maar je maandelijkse lasten zullen ook betaald moeten worden en dat gaat echt niet van een negatief saldo.
Kies daarom voor een debitcard, waarbij roodstand onmogelijk is.
Klik om te bestellen>>>

Reacties
Categorieën