Acceptgiro betaal je met je Viabuy debitcard
in Viabuy

Acceptgiro betaal je met je Viabuy debitcard

Omdat je bij je Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening ontvangt kan je ook je Acceptgiro’s daarmee betalen. De Viabuy kaart is de enige waarmee je werkelijk al je betalingen kan regelen.

Veilig en vooraf oplaadbaar

Begrijp goed dat de Viabuy debitcard een vooraf oplaadbare creditcard is. Een heel groot voordeel is, dat je door het gebruiken van deze debitcard geen geld leent, zoals dat bij de traditionele creditcard wel het geval is. Het grote voordeel van een debitcard is dus dat je geen geld leent en nimmer in de schulden terecht zal komen.
Bij een debitcard stort je namelijk eerst geld op de kaart voordat je er een uitgave mee kan doen. Op deze manier ga je veel bewuster met je geld om dan met een Maestro bankpas of creditcard.

Je inkomsten komen vanzelf op je debitcard terecht!

Een van de voordelen van de Viabuy debitcard is dat je salaris of je uitkering op je debitcard gestort kan worden. Dit gaat heel makkelijk via jouw IBAN bankrekening die aan je debitcard is gekoppeld. Erg efficiënt is dus dat je ook je uitgaves, zoals je acceptgiro’s en je facturen via diezelfde debitcard kan laten verlopen.

Hou jij geld over?

Of je geld overhoudt aan het eind van de maand? Dat zal van persoon tot persoon verschillen. Het heeft te maken met de hoogte van je inkomen, maar ook of je bewust met je geld omgaat. Ik zie als ik in een winkel ben bijna iedereen pinnen. Dit pinnen gebeurt vrijwel vanzelf. We denken er niet altijd aan om op een andere manier af te rekenen.
Als je geld op je debitcard stort, voordat je naar een winkel gaat, dan ga je namelijk veel bewuster met je geld om. Je bedenkt immers van tevoren waar en hoeveel geld je ergens aan uit gaat geven.
De debitcard kan je beschouwen als een veilig en verantwoord betaalmiddel waarmee je zeer zorgvuldig je uitgaven kan plannen.
Reden genoeg om de debitcard aan te vragen.

Debitcard

Reactie plaatsen