Debitcard
Debitcard
0

Snel geld op je debitcard storten via het IBAN Bankrekeningnummer

0

De uitgever van de Viabuy debitcard is slim, hij heeft ervoor gezorgd dat elke houder van deze debitcard de beschikking heeft over een persoonlijk IBAN bankrekeningnummer.
(Het is namelijk zo, dat elke bankrekening in Europa beschikt over een IBAN bankrekenkngnummer). Met dit IBAN bankrekeningnummer kan er supersnel geld op elke Viabuy debitcard gestort worden. Opwaarderen is een fluitje van een cent en je kan het via online bankieren heel snel zelf regelen. Ook middels vouchers, maar ook bij Western Union kan met behulp van het IBAN rekeningnummer snel geld op jouw Viabuy debitcard gestort worden. Het geld staat binnen een uur op jouw persoonlijke of zakelijke debitcard.

Negatieve rente aangekondigd

Nu er door onder andere de ABN AMRO een negatieve rente is aangekondigd, is het helemaal goed als je je spaargeld op de Viabuy debitcard gaat zetten. Je kan heel makkelijk geld van je spaarrekening overboeken naar je Viabuy debitcard, omdat je spaarrekening uiteraard ook over een IBAN bankrekeningnummer beschikt. Bovendien kan je voor elk doel een aparte debitcard aanschaffen. Zo houd je goed overzicht tussen de verschillende doelen.

Als je op vakantie gaat

Als je op vakantie gaat, dan staat er alvast voldoende geld op je Viabuy debitcard. Zo kan je heel makkelijk via internet geld vanaf je debitcard storten op de rekening van Neckerman bijvoorbeeld.

Anderen kunnen eenvoudig geld op je Viabuy kaart storten

Ook anderen, zoals je werkgever, je cli├źnten of bijvoorbeeld je cursisten kunnen ook heel makkelijk middels hun eigen bankrekening geld op je kaart storten. Hun eigen bankrekening heeft tenslotte ook een IBAN bankrekennummer ter beschikking.

Wil je meer weten over de Viabuy debitcard met haar unieke bankservice? Klik dan Hier.

Reacties
Categorie├źn