Prepaid Creditcard
Prepaid Creditcard
0

Betaal pas na ontvangst je prepaid creditcard

0

Interessant is dat de Viabuy prepaid creditcard, welke ook bekend staat als de Viabuy debitcard, pas na ontvangst afgerekend hoeft te worden. Dit is de enige prepaid creditcard waarbij je de kaart pas naderhand hoeft te betalen. Dit afrekenen kan je makkelijk via interbankieren doen of contant via een Western Union agentschap of bij een Grenswisselkantoor. Nadat je €69,90 op de kaart hebt gestort, zijnde de gebruikskosten voor een periode van 3 jaar, kan je de kaart activeren en in gebruik nemen.

De beste creditcard

De Viabuy creditcard is de beste creditcard. Een belangrijke reden die ik al genoemd heb is dat je pas na ontvangst van de kaart hoeft af te rekenen. Een andere reden is de veelheid aan betaalmethodes Op internet wordt namelijk vaak gevraagd om een specifieke betaalmethode, de Viabuy kaart voorziet daar zeer zeker in. Buiten internet om is de gewenste betaalmethode uitsluitend Mastercard. Met de Mastercard betaalmethode kan je werkelijk overal afrekenen. Het maakt niet uit of je in Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Azië, China of in Europa woonachtig bent of tijdelijk vertoeft.

BKR registratie

Een fantastische eigenschap van de Viabuy prepaid creditcard, welke dus ook debitcard wordt genoemd is dat je financiële situatie niet onder de loep wordt genomen, hetgeen bij de traditionele creditcard wel het geval is. Je hoeft dus geen financiële gegevens te overleggen en of je nu wel of niet een positieve- of een negatieve BKR registratie hebt, je hebt de Viabuy debitcard altijd de volgende dag al in huis.

De creditcard met onbegrensde mogelijkheden

De Viabuy debitcard is de creditcard met onbegrensde mogelijkheden. Zo kan je met de Viabuy kaart onbeperkt opwaarderen, zowel contant als via een bankboeking Dit is de enige creditcard waarbij je anoniem je muntgeld en je bankbiljetten kan storten.
Let op: Je bent verplicht om al je inkomsten aan de belastingdienst op te geven.
Reden genoeg dus om de debitcard aan te vragen

Reacties
Categorieën