Page content

De creditcard zonder BKR toetsing is de debitcard

debitcard

Misschien ben je op zoek naar een creditcard zonder bkr toetsing. De debitcard is zo’n creditcard. Bij deze kaart heb je geen last van de nadelen van een creditcard, zoals dat je geld leent. Maar je bent blij met de voordelen van een creditcard. Gelukkig is de Viabuy debitcard ook voor jou beschikbaar en indien gewenst kan je de Viabuy vooraf oplaadbare creditcard morgen al in huis hebben. En je hebt geen gedoe dat je inkomensgegevens moet overleggen, zoals bij de traditionele creditcard en je hoeft niet af te wachten of je voor een creditcard in aanmerking komt.

De Viabuy debitcard is een creditcard voor iedereen

Zoals gezegd kan je genieten van de voordelen van een creditcard, zoals dat je overal af kan rekenen. Op internet kan je in elke webshop je aankopen doen, ook kan je aan elk game account je debitcardgegevens koppelen alsof het een creditcard is. Denk maar aan de App store, de Google play store, het Xbox netwerk en het Playstation netwerk.
Ook kan je muziek- en videodiensten afsluiten met de Viabuy debitcard. Allemaal zaken waarvoor je een creditcard nodig hebt. Gelukkig voorziet de Viabuy vooraf oplaadbare creditcard erin.
Een enorm groot voordeel boven een creditcard is dat je met de vooraf oplaadbare debitcard van Viabuy nooit teveel geld met je debitcard uit gaat geven. Dit komt doordat je alleen maar geld uit kan geven met de waarde, waarmee je zelf je debitcard hebt opgeladen.
Een veel gehoorde klacht van ouders is dat hun (minderjarige) kinderen met een creditcard ongemerkt heel veel games en uitbreidingen van games met de creditcard van papa of mama hadden betaalt. Dat gaat vaak zonder erg als je kind in een game zit en hij/zij realiseert zich meestal niet dat dit jou als ouder geld kost.
Laat ik het nog een keer uitleggen. Je Mastercardgegevens, wat dus je debit- of creditcard betaalmethode is, die koppel je aan een Gameplatform of aan een App store. Als de kaart eenmaal gekoppeld is dan kan er onbeperkt mee worden aangekocht. Bij een creditcard merk je dat pas als na een maand de rekening van de creditcardmaatschappij komt. Dit is zorgelijk als je minderjarige met de creditcardgegevens van jouw creditcard op internet aan de haal gaat zonder dat jij het wist. Hoe moet je nu ook al die andere maandelijkse kosten opbrengen?
Met de vooraf oplaadbare creditcard zal je dit veel eerder merken en kan je dus ook sneller je kind corrigeren.
Maar ook kan het zo zijn dat mensen die niet zo hoog zijn opgeleid het niet zo goed begrijpen en dan kan iemand anders uit de familie daarbij helpen door het gebruiken van die vooraf oplaadbare creditcard te stimuleren. Er zijn natuurlijk veel situaties denkbaar waarbij een debitcard uitkomst kan bieden. Denk maar aan mensen met een beperking, of aan oude of zieke mensen die zelf de deur niet meer uit kunnen en door een hulp of buurvrouw de boodschappen moeten laten doen.
Ook kan je denken aan mensen die overspannen zijn of een burnout hebben. Dit laatste is tijdelijk, maar al je geldzaken moeten wel van dag tot dag goed geregeld blijven. Een debitcard kan dan uitkomst bieden om de doodeenvoudige reden dat je met een debitcard je geldzaken perfect overziet en dat iemand anders aan wie je jouw debitcard even meegeeft nooit meer uit kan geven dan hetgeen wat op de debitcard staat. Het is handig hoor, want voordat je de debitcard aan iemand meegeeft bepaal jezelf hoeveel geld je erop stort. Je kan dit vanaf huis regelen bijvoorbeeld via internetbankieren.

Als het psychisch slecht gaat

Ook in tijden dat het psychisch slecht met je gaat, biedt de debitcard jou uitkomst. dit komt omdat de debitcard jou ertoe dwingt, om eerst goed na te denken, voordat je een uitgave gaat doen. Elke keer als je geld vanaf een van je bankrekeningen naar je Viabuy debitcard overboekt zie je het saldo en wordt je min of meer gedwongen om na te denken wat er de komende tijd nog meer aan betalingen uitgaat.

Ervaringen uit het verleden

Ook is de ervaring uit het verleden, dat ook in goede tijden, dus als alles je voor de wind gaat. Dat je dan toch wel gaat leven naar je riante inkomen en je veel te makkelijk geld uit kan geven. Denk maar aan voetballers en artiesten die met een gigantisch hoog inkomen toch in de schulden terecht zijn gekomen, doordat zij geen debitcard maar een creditcard hadden gebruikt. Ik waarschuw je, of het nou goed of slecht met je inkomen gaat, het gebruiken van een debitcard geeft je 100% financiële zekerheid, hetgeen je van een creditcard niet kan verwachten.
De truck zit em in het vooraf opladen van je creditcard, een fantistische oplossing om alle geldproblemen preventief voor te zijn.

Vooraf oplaadbaar

Je moet de Viabuy debitcard vooraf opladen. Dit is direct een belangrijk verschil met een creditcard. Bij een creditcard betaal je namelijk achteraf. Je leent dus geld, en bij elke aankoop die je met een creditcard doet stijgt je schuld. Geen fijn idee!
Geld lenen is niet slim, je moet maar zien dat je het geleende geld later terug kan betalen. Je hebt ook nog andere lasten die je elke maand moet betalen, zoals je huur, je energie- en ziektekosten. Ook moet je boodschappen doen en benzine tanken. Gelukkig kan je dat allemaal met de Viabuy debitcard afrekenen. Dat komt omdat je bij aanschaf van een Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde bankrekening ontvangt. Zo kan je al je betalingen ermee verrichten.
Handig aan deze bankrekening is dat op het moment dat je geld op je Viabuy bankrekening boekt, dat het geld dan direct op je debitcard is bijgeschreven. Zo kan je binnen enkele minuten geld op je debitcard bijschrijven.
Ook bestaat de mogelijkheid dat anderen door gebruik te maken van jouw IBAN bankcode geld op jouw debitcard kunnen storten. Ook in dit geval staat het geld binnen enkele minuten op je Viabuy debitcard. Handig om er weer een uitgave mee te doen.
Ook is het mogelijk om bij een Western Union kantoor of bij een grenswisselkantoor geld op je Viabuy debitcard bij te boeken. Dit is met een creditcard niet mogelijk. Alweer een voordeel van de debitcard boven de creditcard.

Meer mogelijkheden dan bij een creditcard

Je zal ontdekt hebben dat de Viabuy vooraf oplaadbare creditcard meer mogelijkheden heeft dan een creditcard. Zo kan je met de Viabuy vooraf oplaadbare creditcard onbeperkt geld op de kaart storten. Wat ook uniek is is dat iedereen zowel contant als digitaal geld op jouw debitcard kan storten.
Ook wat de betaalmethodes betreft, heb je enorm veel keus. Bovendien kan je echt overal met de Viabuy oplaadbare creditcard afrekenen. Er vindt geen BKR toetsing plaats, dit betekent dat er niet naar je inkomen wordt gekeken. Je komt dus altijd in aanmerking voor de Viabuy oplaadbare creditcard. Je leent geen geld met de Viabuy oplaadbare creditcard en je kan de kaart morgen al in huis hebben en hem bijvoorbeeld meenemen op vakantie.

Online account bij je vooraf oplaadbare kredietkaart

Bij de Viabuy debitcard ontvang je een persoonlijk beveiligd account waarmee je overal ter wereld al je financiële transacties kan raadplegen en waarbij het niet uitmaakt of je dat met je mobiel, tablet of met een desktopcomputer doet. Dit is ook heel handig voor als je bijvoorbeeld in een winkel staat en net niet genoeg geld op je debitcard hebt staan. Je boekt dan snel met je mobiel geld over naar je debitcard en kan vervolgens de gewenste aankoop doen.

BKR registratie

Het bureau voor kredietregistratie ook wel bekend als het BKR is de instelling in Nederland die alle kredieten registreert. Bedrijven zoals banken en hypotheekverstrekkers zijn verplicht als er een lening met een consument wordt afgesloten, om dit te melden aan het BKR. Bij een volgende lening kan het zo zijn dat jij niet in aanmerking voor die nieuwe lening komt. Dit is ingesteld ter bescherming van de consument, nadat in het verleden heel veel personen zeer ernstig in de schulden terecht zijn gekomen.

Een negatieve BKR registratie

Een veel voorkomende fout die mensen maken is dat ze hun rekeningen veel te laat betalen. Er zijn vele situaties bekend van mensen die bijvoorbeeld boos zijn op instanties (dit zijn vaak mensen met psychische problemen) die domweg hun correspondentie dichtlaten of hun emails met facturen en betalingsherinneringen in een boze bui van hun computer verwijderen.
Door dit soort acties komen juist die personen later in nog grotere (financiële) problemen terecht. Voorkomen bij de rechter is dan het gevolg. Het is zaak om je administratie heel goed bij te houden en je rekeningen tijdig te voldoen. Het bespaart je een negatieve BKR registratie en gelukkig heb je met het online overzicht van je debitcard 100% controle over al je geldzaken.

Een negatieve bkr registratie krijg je dus als je je rekeningen niet op tijd betaalt. Belangrijk is het om je af te vragen in hoeverre jij je rekeningen op tijd betaalt. Hou jij je adminsitratie goed bij? Veel mensen zijn door wat voor omstandigheid dan ook veel te gemakzuchtig.
Misschien herken je wel dat je soms een brief of een email te lang dicht laat. Het kan wel eens belangrijke correspondentie zijn. Het is altijd het beste om het van dag tot dag goed bij te houden. Dan raak je ook niet achter met je adminsitratie. Er kunnen altijd omstandigheden zijn dat je het onverwachts erg druk krijgt en als je dan al achter loopt met je financiële administratie, waar het op tijd betalen van je rekeningen een belangrijk onderdeel van is, dan is het al vrij snel een puinhooop. Mijn advies is hou je financiële administratie voor 100% onder controle, door het tijdig betalen van je rekeningen via jouw Viabuy bankrekening en voorkom een negatieve BKR registratie

Een andere oorzaak kan zijn dat we het zo druk hebben

Vandaag de dag hebben we het zo druk met onze eigen dingen, dat we vaak vergeten om onze administratie goed bij te houden. Besef jij nog wel wat je waaraan uitgeeft? Heb je enig idee wat je per week aan boodschappen uitgeeft? Recente tv programma’s hebben aangetoond dat er mensen zijn die niet eens weten wat ze aan bodschappen uitgeven. Dat komt omdat we het liefst met pinpas of creditcard geld uitgeven. We hoeven er dan namelijk niet over na te denken.
Je begrijpt dat je uitgaven nogal hard kunnen gaan vooral door onbewust pingedrag, hetgeen vaak ook met een creditcard plaatsvindt en dan heb ik het over een niet vooraf oplaadbare creditcard, hetgeen een enorm verschil maakt met de vooraf oplaadbare creditcard die nog beter bekend staat als een debitcard.

De debitcard voor iedereen

Steeds meer mensen stappen over op de debitcard voor iedereen, dit is de Viabuy card. Een vooraf oplaadbare creditcard die voorziet in een bewust uitgavepatroon. Door dit systeem ga je bijzonder bewust om met je geld en is het onmogelijk om in de schulden terecht te komen.
Bovendien beschik je tesamen met je Viabuy debitcard over een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening. Dit is de enige creditcard die hierin voorziet. Een enorm groot voordeel is dat iedereen razendsnel geld op je kaart kan storten zowel via het bankverkeer als via een kasstorting. Ook het anoniem opladen met vouchers is mogelijk.
Ook voor wat betreft het opwaarderen en uitgeven van je tegoeden zijn er geen beperkingen.
Rest mij nog te vermelden dat je overal online en offline af kan rekenen met de Viabuy debitcard. Dus er is absoluut geen enkele beperking en bovendien overzie jij je geldzaken voor de volle 100%.
Viabuy’s debitcard staat ook bekend als de vooraf oplaadbare kredietkaart met online account.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je na het lezen van dit artikel enorm enthousiast bent geworden en graag meer wil weten over dit interessante betaalmiddel. Voor meer info klik je hier>>>

Comment Section

0 reacties op “De creditcard zonder BKR toetsing is de debitcard

Plaats een reactie


*