Viabuy's debitcard beschikt over elke betaalmethode

Viabuy's debitcard beschikt over elke betaalmethode

Met de Viabuy debitcard kan je op elke gewenste manier afrekenen op internet. Als je via een webshop een bestelling plaatst, heb je bijna nooit de keus uit alle betaalmethodes. Daarom is het handig om een debitcard te hebben waarmee je op allerlei manieren af kan rekenen (uiteraard moet je wel voldoende geld op je kaart hebben staan). Het zou toch jammer zijn als je iets leuks hebt gevonden, dat je het niet kunt afrekenen?
Maar als je niet voldoende geld op je kaart hebt staan dan kan je razendsnel met je Smartphone via een aan jou toegekend Viabuy bankrekeningnummer razendsnel geld op je debitcard storten en dan kan je alsnog afrekenen en het aangekochte product direct meenemen.

Winkelen, en toch online bestellen

We kopen steeds meer via internet. Jammer genoeg betekende dit wel, dat er hierdoor veel fysieke winkels failliet zijn gegaan. Inmiddels hebben de nog bestaande winkels meestal een webshop naast hun winkel in de winkelstraat. Op deze manier hebben ze minder last van deze concurrentiestrijd.
Mensen willen toch een product even zien of voelen voordat ze tot aankoop over gaan. Vervolgens gaan ze thuis kijken of de prijs via internet lager is. Voor mensen die geen geduld hebben om te winkelen, of op een tijdstip dat winkels niet open zijn iets willen kopen, is een webshop helemaal een uitkomst.
De levertijd van een product is steeds korter, en je kan in veel gevallen zelfs aangeven hoe laat en waar het bezorgd moet worden.
Voor aankopen via internet heb je geen contant geld nodig, maar betaal je met een digitaal betaalmiddel.

Hoe werken die betaalmethodes dan?

Jouw Viabuy Mastercard debitcard beschikt over het Mastercard betaalsysteem. Je hoeft alleen maar Mastercard als betaalmethode te selecteren. Dit vind je bij  alle webshops. Dit betekent dat je overal ter wereld af kan rekenen.
Ook kan je de Viabuy debitcard aan je Paypal account koppelen. Een Paypal account is voor consumenten gratis aan te maken. Vervolgens selecteer je Mastercard bij de creditcardinstellingen, en zet je het Viabuy kaartnummer  erin.
Als je daarna naar een webshop gaat en je spulletjes in het winkelwagentje hebt gezet, selecteer je de betaalmethode Paypal en hoef je alleen nog maar in je Paypal account in te loggen en je aankoop is geregeld. En omdat je  indirect met je Mastercard debitcard hebt betaald, ben je automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging gedurende de eerste 180 dagen. Mastercard staat garant.

Met iDEAL betalen

Een andere betaalmethode op internet is iDEAL. Afrekenen met iDEAL is uitsluitend mogelijk bij Nederlandse webshops, maar niet alle Nederlandse webshops beschikken over de betaalmethode iDEAL.
Dus bij buitenlandse bedrijven op internet zoals eBay en Paypal kan je niet afrekenen met iDEAL.

Omdat je aankopen met Ideal niet verzekerd zijn, en ook omdat je geldzending onverzekerd is met betaalmethode Ideal, stoppen steeds meer webshop-eigenaren met het aanbieden van Ideal. Om de doodeenvoudige reden dat steeds meer consumenten Ideal niet meer zo betrouwbaar vinden, en dat de webshop-eigenaren dus veel omzet mis lopen.

Afrekenen op websites

Vaak praten we alleen maar over aankopen doen in webshops. Laten we niet vergeten dat we op websites ook regelmatig andere zaken doen. Denk maar aan het afsluiten van je Netflix abonnement. Ook daar moet je kiezen uit betaalmethodes. Dit bedrijf bevindt zich in Amerika. Dus betalen met Ideal is niet mogelijk. Afrekenen met een debitcard is wel mogelijk, als er maar genoeg geld op de kaart staat.

Waarom je voor de Viabuy debitcard kiest

Naast de betaalmethodes heeft de Viabuy debitcard nog meer ongelimiteerde mogelijkheden, zoals het onbeperkt opwaarderen van je kaart, de zeer uitgebreide bankfuncties, en je hebt geen vaste tegenrekening nodig. Zo kan iedereen geld op jouw Viabuy debitcard storten.Klik hier voor meer informatie!

Kevon
Door

Kevon

op 01 Jun 2018

Kan ik mij volledige salaris op de kaart plaatsen en deze gebruiken als bank ?

Jos
Door

Jos

op 01 Jun 2018

Beste Kevon, Je volledige salaris kan met vermelding van het bij jouw Viabuy kaart behorende IBAN bankrekeningnummer op je debitcard gestort worden.

Marga
Door

Marga

op 14 Mar 2017

Ik ben in het bezit van een viabuy debt card, kan ik deze rechtstreeks van mijn eigen bankrekeningnummer opwaarderen? En zo ja, hoe doe ik dit?

Jos
Door

Jos

op 14 Mar 2017

Beste Marga, Je kan rechtstreeks geld van elke bankrekening overboeken middels internetbankieren naar je Viabuy debitcard. Vermeld het IBAN bankrekeningnummer wat aan je Viabuy debitcard gekoppeld is. Je vindt dit als in je beveiligde omgeving bent ingelogd. Ook kan je in internetbankieren de tenaamstelling zoals die op je debitcard staat vermeld invoeren.

Reactie plaatsen