Viabuy
Viabuy
0

Waar kan ik een Viabuy prepaid creditcard aanvragen?

0

Het is handig om te weten dat je op deze website een Viabuy creditcard aan kan vragen. Ik kan me voorstellen dat je heel graag wil weten hoe je een prepaid creditcard aan kan vragen en hoe het in gebruik nemen van de kaart werkt. Voordat ik dit aan je uit ga leggen, is het handig om eerst te weten wat een Viabuy prepaid creditcard nu eigenlijk is en wat de voordelen ervan zijn en of er nadelen aan de kaart kleven.

De beste prepaid creditcard

We horen wel vaker dat de Viabuy prepaid creditcard wat eigenlijk een debitcard is de beste debitcard is die je je maar voor kan stellen. Qua mogelijkheden heeft de Viabuy Mastercard namelijk veel meer te bieden dan alle creditcards en Maestro bankpassen bij elkaar.

Elke creditcard kan hetzelfde

In principe kan je met elke creditcard hetzelfde doen en wereldwijd al je aankopen ermee afrekenen. Of het nou op internet is of daarbuiten, overal kan je de Mastercard creditcard gebruiken. Of het handig is om een creditcard te gebruik ga ik nu aan je uitleggen.
Een creditcard is een betaalmiddel waar grote nadelen aan kleven. Met een creditcard leen je namelijk geld ,wat je later maar weer moet zien terug te betalen. Bij aanvraag van een creditcard krijg je een standaard krediet wat ligt tussen de €2.500 en de €5.000. Hier is sprake van een lening en zoals je weet worden alle leningen bij het bureau voor kredietregistratie geregistreerd. Op dit moment is er nog sprake van een positieve BKR registratie en is er dus nog weinig aan de hand.
Maar als jij doordat je heel makkelijk geld met je creditcard uit kan geven in de verleiding komt om er regelmatig een aankoop mee te doen,  kan je ernstig in de problemen komen. En geloof me het gaat op een gegeven moment ongemerkt. Het wordt een soort automatisme. Ook omdat je de creditcard als pinpas kan gebruiken heb je al snel niet meer in de gaten wat je uitgeeft en kom je er pas achter als je aan het eind van de maand de door jou uitgegeven bedragen terug moet betalen.
Er is gebleken dat mensen op dat moment te weinig geld op hun bankrekening hebben staan en niet eens hetgeen ze met hun creditcard uitgegeven hebben op tijd terug kunnen betalen. Dan moet je naast het geleende bedrag ook nog een hoge boeterente gaan betalen omdat je niet op tijd aan je financiële verplichtingen kan voldoen. Maar je normale maandelijks bedragen zoals je huur, je verzekeringen en nog veel meer van dat soort zaken moet je ook kunnen betalen. Je begrijpt dat je door het gebruiken van een creditcard behoorlijk in de geldzorgen terecht kan komen.
Bovendien is het zo als je te laat je rekeningen betaalt, dan heb een negatieve BKR registratie en sta je overal bekend als wanbetaler.

Liever een debitcard of een prepaid creditcard?

De laatste tijd wordt de term prepaid creditcard voor een debitcard gebruikt.. Ik vind de term prepaid creditcard eerlijk gezegd een beetje verwarrend omdat de benaming aanduidt dat je een creditcard in handen hebt, hetgeen ten dele waar is. In de zin van wat je ermee aan kan kopen is het 100% correct. Maar er is een enorm groot verschil tussen een creditcard en een prepaid creditcard voor wat betreft het contract wat je afsluit. Bij een prepaid creditcard of debitcard leen je namelijk geen geld maar je moet vooraf geld op de kaart storten voordat je er een uitgave mee kan doen, wat alleen maar een enorm groot voordeel is. Je kan namelijk nooit in de geldzorgen terecht komen, nooit rood komen te staan bij je bank en hoge rente en kosten behoren tot het verleden.

De Prepaid creditcard of debitcard is hetzelfde product

Het moge duidelijk zijn dat de term prepaid creditcard een nieuwe benaming is voor de debitcard voor een bijzonder betaalmiddel waarmee jij je geldzaken enorm goed kan overzien. Dit komt omdat je overal toegang hebt met je smartphone of computer tot je persoonlijk zeer goed beveiligde account. Hier heb je inzicht in alle transacties die je met de kaart hebt gedaan. Ook je actuele saldo kan je hier inzien.

De creditcard zonder BKR

Er zijn meerdere prepaid creditcards waarvoor je altijd in aanmerking komt. Er vindt geen inkomenscheck plaats, zoals bij de traditionele creditcard. De Prepaid creditcard van Viabuy kan je morgen al in huis hebben. En zoals je weet kan je er net zoveel mee doen als met een creditcard. Sterker nog met de prepaid creditcard van Viabuy heb je onbeperkte opwaardeer- en bestedingsmogelijkheden en bovendien beschik je over een IBAN bankrekening welke aan de Viabuy prepaid creditcard is gekoppeld. Wat weer betekent dat je vrijwel in realtime geld op je prepaid creditcard kan storten, zowel digitaal als per kas.

De prepaid creditcard gaat nu verder als debitcard

Omdat debitcard de officiële benaming is van een prepaid creditcard en naar mijn bescheiden mening veel duidelijker aangeeft wat het is, en zeer zeker geen verwarring geeft inzake BKR registraties en of jij er wel voor in aanmerking kan komen, lijkt het me beter om deze blog te vervolgen met de benaming debitcard. Want er is nog zoveel over de fantastische debitcard van Viabuy te vertellen.

Viabuy’s debitcard

Viabuy’s debitcard is voor iedereen beschikbaar. Het maakt niet uit waar je woont of hoe oud je bent. Ook basisscholieren kunnen via hun ouders een debitcard aanvragen. De debitcard kan bijvoorbeeld als zakgeldkaart gekoppeld worden aan het hoofdaccount van papa of mama. Zo kan je als ouders preces zien wat je kind met zijn geld doet en geef je hem/haar op jonge leeftijd al een stukje verantwoordelijkheid. En bovendien leer je ze op jonge leeftijd al om goed om te gaan met moderne betaalmiddelen.
Je kind(eren) kan het zakgeld contant op de Viabuy debitcard storten. Bijvoorbeeld bij een Western Union agentschap of bij een Grenswisselkantoor. Er zit er altijd wel eentje bij je om de hoek.

Creditcard koppelen aan een gameplatform

Gamen is erg hot tegenwoordig, zeker met al die spelcomputers. Nadeel kan voor ouders die niet zoveel verstand van computers hebben zijn: dat hun kinderen vaak beter weten hoe het werkt. Vaak vragen ze even je creditcard om toe te voegen aan een gameaccount om zo een spel aan te kunnen schaffen en het zakgeld geven ze dan bijvoorbeeld aan jou en ze hebben keurig met je afgerekend.
Maar aan het koppelen van een creditcard aan een gameaccount kleeft een heel groot nadeel. Namelijk dat er ongemerkt (jij ziet het niet) door je kind(eren) een game of een uitbreiding van een spel wat ze al spelen aan hun assortiment wordt toegevoegd, maar omdat je creditcard ( ook al heb je hem al terug) nog gekoppeld is worden er vrolijk bedragen van je creditcard afgeschreven. Dit merk je pas als je aan het eind van de maand de rekening van je creditcardmaatschappij ontvangt. Wat is ie hoog!

Een debitcard biedt uitkomst. Met een debitcard kan er alleen afgeschreven worden wat er op de kaart staat. Bovendien heeft je kind zelf een eigen debitcard en zie jij precies wat er gebeurt via het hoofdaccount wat je van Viabuy bij de debitcards hebt ontvangen.

Weddenschappen

Weddenschappen is iets wat we graag doen, maar hebben we onze uitgaves voor 100% onder controle? Zoals al eerder gezegd heb je met een creditcard geen idee wat je uitgeeft, omdat het heel vaak ongemerkt gaat. Je zit midden in een weddenschap en je hebt je creditcard al gekoppeld aan de website waar de weddenschap wordt georganiseerd. Veel te veel vergokt hebben is het gevolg!
Met een debitcard heb je die problemen niet. Met een debitcard kan je alleen hetgeen uitgeven wat op je debitcard staat. Dus je denkt nog wel even na voordat je je debitcard opwaardeert.

On demand

Steeds meer mensen hebben geen tv abonnement meer, maar kijken on demand. Denk maar aan Netflix en Videoland online. Ook online muziekdiensten zoals Deezer, Google Music, Apple Music en Itunes zijn erg populair. Eenmaal je debitcard gekoppeld aan de aanbieder van zo’n dienst en je kan aanschaffen wat je wil. Gelukkig kan je je uitgaves goed beschermen met de debitcard en alleen maar geld uitgeven wat je zelf op de kaart hebt gezet.

Apps aanschaffen

Apps aanschaffen doe je ook met de Viabuy debitcard. Er zijn tegenwoordig Apps voor van alles en nog wat. Voor op je Smarphone of Iphone, maar ook voor je tablet. Ook je kinderen willen graag hun lievelingsapps aanschaffen. Ouders schuiven vaak hun oude mobieltje door naar hun kinderen.
Gelukkig heeft Viabuy een debitcard waarmee jonge kinderen financieel gezien hun Apps mee kunnen beheren. Zo leer je ze al op jonge leeftijd omgaan met de moderne technieken.

Vakantie

Je vakantie kan je vooraf reserveren met de Viabuy debitcard via internet. Zo kan je bijvoorbeeld je vliegtickets reserveren en extra beenruimte claimen. Ook het reserveren van je huurauto behoort tot de mogelijkheden.
Onderweg op vakantie kan je uiteraard ook je benzine ermee betalen en heb je nauwelijks wachttijden op de buitenlandse tolwegen.
Het maakt niet uit waar je bent, in elk werelddeel kan je met de Viabuy Mastercard afrekenen. En heb je even te weinig geld op je kaart staan, dan boek je in notime via een van je bankrekeningen geld bij op je debitcard.

De Viabuy debitcard koppelen

De debitcard kan je koppelen alsof het een creditcard is. Je gaat naar internet en selecteert bij creditcard de betaalmethode mastercard. Ook kan je met Masterpass (een gratis service van Mastercard) heel eenvoudig eenmalig je gegevens invoeren en de volgende keer als je weer een betaling doet op internet dan heb je met één muisklik je bestelling afgerekend. Het maakt niet uit waar je bestelt, met de Viabuy debitcard met de daaraan gekoppelde Masterpass service is het mogelijk.

Waarom is de Viabuy debitcard de beste debitcard?

De Viabuy debitcard is de beste debitcard omdat deze debitcard bijzonder gebruikersvriendelijk is, dit heeft onder andere te maken met dat de Viabuy debitcard voorzien is van een aan de kaart gekoppelde bankrekening.
Via deze bankrekening kan jij maar ook elk ander persoon geld op jouw Viabuy debitcard storten. De Viabuy debitcard is de enige debitcard met een aan de kaart gekoppelde bankrekening. Er is geen enkele andere debit- of creditcard die over deze mogelijkheid beschikt.
Tesamen met de vele betaalmogelijkheden en de onbeperkte opwaardeermogelijkheden heb je met de Viabuy debitcard een bijzonder gebruikersvriendelijk betaalmiddel in handen.

Reacties
Categorieën