Viabuy’s debitcard is het digitale betaalmiddel zonder beperkingen
Debitcard
Debitcard
0

Viabuy's debitcard is het digitale betaalmiddel zonder beperkingen

0

Viabuy’s debitcard is het allerbeste digitale betaalmiddel, waarbij er gegarandeerd geen enkele beperking is. Vandaag kreeg ik een vraag van één van mijn bezoekers, zij had het idee dat de Viabuy debitcard landgebonden is.
Ik begreep die vraag niet helemaal. Na doorvragen begreep ik dat ze de kaart in een internationale webshop wilde gebruiken voor een abonnementsvorm. En ook voor abonnementen kan je de Viabuy debitcard inzetten. Je kan namelijk met de Viabuy debitcard automatische incasso’s instellen, dankzij het aan de persoonlijke of zakelijke debitcard gekoppelde IBAN bankrekeningnummer.
De debitcards zijn namelijk gemaakt om er wereldwijd mee af te rekenen en de Viabuy debitcard is de marktleider onder de digitale betaalkaarten en heeft naast de digitale overschijvingsmogelijkheden voor banken tevens de mogelijkheid om kasgeld of bitcoins via de Viabuy debitcard op te waarderen.
En bovendien kan je niet alleen thuis achter je pc je betalingen met de debitcard doen, maar ook met je smartphone als je onderweg bent.

Prepaid creditcards vergelijken

Zoals je misschien weet is een debitcard een prepaid creditcard. Dit betekent dat je eerst geld op je debitcard moet storten voordat je er een betaling mee kan doen. Op deze manier ga je veel bewuster met je geld om dan bij de traditionele creditcard of pinpas.

Traditionele creditcard

In het geval van een traditionele creditcard leen je geld en kan het je overkomen dat je doordat je bij elke creditcarduitgave meer geld gaat lenen, aan het eind van de maand niet meer aan je financiële verplichtingen kan voldoen.

De pinpas

Ook met een pinpas raak je al snel het overzicht in je geldzaken kwijt. Dit komt omdat je tijdens het pinnen van je boodschappen niet direct denkt wat er nog meer aan automatische betalingen geïncasseerd gaat worden de komende dagen.

Kan ik met een debitcard echt overal afrekenen

Ja, met een debitcard en zeker met de Viabuy debitcard kan je overal terecht en bovendien kan je de debitcard gebruiken alsof het een creditcard is.

Reacties
Categorieën