Onvoorziene omstandigheden kan je voor zijn met de debitcard
Onvoorziene omstandigheden
Onvoorziene omstandigheden
0

Onvoorziene omstandigheden kan je voor zijn met de debitcard

0

In het nieuws waarschuwt het UWV dat niet iedereen in aanmerking komt voor een betaalde baan. Maatschappelijke uitsluiting van bepaalde groepen zoals niet zo hoog geschoolde personen, maar ook de niet Westerse migranten, gehandicapten en personen boven de 50 jaar.
Het gaat om groepen die ook al voor de economische crisis een slechte positie hadden op de arbeidsmarkt of toen al werkloos waren.
Het zijn kwetsbare groepen die ik graag als debitcard-adviseur wil helpen.

Misleiding

In het nieuws wordt dagelijks gemeld dat het goed gaat met de economie. Deze nieuwsberichten worden uitgezonden om de Nederlandse economie een extra financiële injectie te geven. Velen denken niet na en gaan impulsief veel geld uitgeven. Maar wat als je baan opeens op de tocht komt te staan? Een economie die tijdelijk goed lijkt te gaan zegt helemaal niks over jouw persoonlijke situatie

De debitcard is afgestemd op jouw persoonlijke financiën

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard waarmee je 0% risico loopt. Je moet namelijk eerst geld op jouw persoonlijke debitcard storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Door deze manier van werken ga je bijzonder goed met je financiën om. Er is alleen nog maar sprake van bewust geld uitgeven.

Geld reserveren voor je toekomst

Omdat je nooit kan weten hoe je er later financieel voorstaat is de debitcard een ideaal hulpmiddel om geld te reserveren voor later. Zo kan je bijvoorbeeld een aparte debitcard aanschaffen om te gaan sparen. Of je laat een vast bedrag op je debitcard staan, waar je van afblijft. Je moet wel die discipline hebben. Heb je dat niet schaf dan een aparte debitcard aan voor een spaardoel.

Mogelijkheden van de debitcard

Wat je met een creditcard kan is met de debitcard ook mogelijk. Zoals het doen van internetaankopen, het afsluiten van een Netflix abonnement, maar je kan onderweg ook met je debitcard afrekenen bijvoorbeeld in hotel of restaurant of voor het huren van een auto in het buitenland.

Viabuy-debitcard

Reacties
Categorieën