Debitcard
Debitcard
0

Overboeken van debitcard naar debitcard

0

In het nieuws werd gemeld dat de Europese centrale bank geen Sepa bankoverboeking kan doen in verband met de Paasdagen. Wel is er met de Viabuy debitcard een mogelijkheid om direct geld over te maken naar diegene aan wie je de rekening van de Paasbrunch of van het Paasdiner vooraf moet voldoen.
Voorwaarde is dat die persoon of dat bedrijf moet beschikken over een Viabuy debitcard. In dat geval is een “kaart naar kaart” overboeking mogelijk. Het geld staat dan direct op de kaart van het bedrijf waar jij met je gezin of met je vrienden gaat genieten van het overheerlijke paaseten. Bovendien zijn er geen kosten aan deze overboeking verbonden.

Viabuy is de debitcard met enorm veel betaalmethodes

De Viabuy debitcard is de debitcard met enorm veel betaalmethodes. Er is altijd wel een betaalmethode die werkt, zoals tijdens feestdagen of als er bijvoorbeeld bij een bepaalde betaalmethode een storing is.

Wat kan je allemaal met de Viabuy debitcard?

De Viabuy debitcard is de meest uitgebreide debitcard. Naast alle betaalmogelijkheden zowel op internet, maar ook als je onderweg bent, kan je ook al je bankzaken ermee regelen. Dat gaat heel makkelijk met behulp van de door Viabuy aan jou toegekend IBAN bankrekeningnummer.
Zo kan je al je rekeningen ermee betalen, maar ook kan je je automatische incasso’s ermee instellen.

Beter dan een creditcard!

Een debitcard is ten alle tijden beter dan een creditcard. Want bij een creditcard leen je geld, terwijl je bij een debitcard geen geld leent. Je moet bij een debitcard namelijk eerst geld op de kaart storten voordat je er werkelijk een uitgave mee kan doen. Zo ga je veel bewuster met je geld om en zal je nimmer spijt hebben van een gedane uitgave.
Bovendien komt iedereen altijd in aanmerking voor een debitcard. En je kan de debitcard altijd inzetten alsof je een creditcard in handen hebt.

Reacties
Categorieën