Online bankieren is 100% veilig bij Viabuy
in Viabuy

Online bankieren is 100% veilig bij Viabuy

97% van de Nederlanders beheert vrijwel alle financiën via online bankieren. Er is keus uit heel veel bedrijven met een bankvergunning. Dus ook zit er veel verschil in prijs en kwaliteit. We zijn gewend als we al lange tijd bij dezelfde bank zitten om daar te blijven. Maar er zijn veel veranderingen gaande en overstappen naar een beter online banksysteem is een serieuze optie.

Een creditcard krijg je soms gratis bij je reguliere bank

Er zijn reguliere banken die geven jou als cliënt bij je betaalrekening een gratis creditcard. Nu is een creditcard een product waaruit gebleken is dat de creditcard al heel veel mensen in de problemen heeft gebracht.
Maar als je toch een creditcard gratis bij je bankrekening ontvangt, reken er dan maar op dat je die creditcard gaat gebruiken.

Er kleven grote nadelen aan een creditcard

Zoals gezegd heeft de creditcard al heel veel mensen in de financiële problemen gebracht. Met een creditcard leen je geld en kan je zonder na te denken uitgeven wat je wil. En het lijkt makkelijk want je kan met een creditcard vrijwel overal afrekenen.
Vergeet niet dat je aan het eind van de maand de afrekening krijgt van je bank en dat je dan (als je teveel geld hebt uitgegeven) ernstig in de financiële problemen terecht kan komen.
Veel mensen hebben bij hun reguliere bank de mogelijkheid om €1.000,- rood te staan. dit is niet verstandig omdat je het financiële probleem verschuift. Je zal eerst die roodstand weer af moeten betalen. En als er dan ook maar iets tegen zit dan kom je er financieel niet meer bovenop. Bovendien betaal je een enorme hoge rente voor rood staan, dit is echt zonde van je geld. Kies daarom voor de debitcard.

De debitcard is 100% veilig

De debitcard kan je qua gebruiksmogelijkheden vergelijken met een creditcard. Met de debitcard kan je dus wereldwijd afrekenen. Het maakt niet uit in welk werelddeel je bent of op welke website je een aankoop doet of een contract afsluit.
Bovendien sluit je met een debitcard geen lening af, hetgeen bij een creditcard dus wel het geval is. Ook kom je altijd in aanmerking voor de Viabuy kaart. Als je nu de kaart aanvraagt, heb je hem morgen al in huis.

Specifieke mogelijkheden van de Viabuy debitcard

Ik zal een aantal specifieke mogelijkheden van de Viabuy debitcard met je bespreken. Zaken waar je een creditcard of een debitcard voor nodig hebt. En zoals ik je al vertelde ben ik geen voorstander van een creditcard, puur om de reden dat je geld leent en je geldzaken heel moeilijk kan overzien. De kans is heel erg groot als jij een creditcard gebruikt dat je jezelf enorm in de schulden gaat steken.
Als je makkelijk een creditcard lening afsluit dan neem je het niet zo nauw met je geld. Want geld lenen vind ik iets voor verwende mensen. Toch iets gaan kopen waar je het geld niet voor hebt.
Ik spreek regelmatig mensen die niet alleen een creditcardlening hebben, maar ook graag en veelvuldig op afbetaling kopen. En je begrijpt toch ook wel hoe meer leningen je hebt lopen, hoe groter de kans is dat je verzuipt in je financiële administratie. Met andere woorden: je overziet je geldzaken echt niet meer met al die leningen die je hebt lopen. Hoe zit het straks als je werkgever opeens niet meer tevreden met je is. Heb jij snel een andere goede baan?
Of als je kinderen gaan studeren. Hoe ga jij dat financieren?
Dit zijn slechts enkele gebeurtenissen die plaats kunnen gaan vinden in jouw leven. Ik raad je aan om ervoor te zorgen dat je 100% overzicht krijgt en behoudt en de debitcard kan je daarbij helpen.

Online bankieren gaat samen met de debitcard

Zoals ik al vaker heb gezegd gaat online bankieren samen met de debitcard. Aan de Viabuy debitcard is een online bankierfunctie verbonden. Bij je Viabuy debitcard ontvang je een gratis IBAN bankrekening. Je kan met deze bankrekening welke dus gekoppeld is aan je debitcard al je bankzaken regelen en heel makkelijk je online saldo en al je transacties (ook de meest recente) bekijken. Dit kan je onderweg doen met een computer of smartphone. Het maakt daarbij helemaal niet uit waar je je bevindt.

100% betaalgemak

De Viabuy debitcard biedt jou dankzij een aan de kaart gekoppelde gepersonaliseerde bankrekening 100% comfort. Het gebruik van kaart en bankrekening is bijzonder gebruiksvriendelijk, zowel voor jou als voor al je relaties. Iedereen kan heel makkelijk zonder kosten geld op je gepersonaliseerde Viabuy bankrekening storten, zowel via internetbankieren als via een handmatige overschrijving. Ook is het mogelijk om contant geld op de debitcard te storten en dat kan iedereen doen. Denk daarbij aan je werkgever die het geld op je debitcard stort of aan je cliënten die producten bij je afnemen. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Deze zijn onbeperkt. Werkelijk alles is mogelijk.
Bestel daarom nu de Viabuy debitcard

Reactie plaatsen