vakantie
vakantie
0

Laat je vakantiegeld op je Viabuy debitcard storten

0

De Viabuy debitcard is een betaalkaart waar je zelfs je vakantiegeld op kan laten storten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende betaalkaarten waarvan je het debitcardnummer ook kan gebruiken om online betalingen mee te verrichten. Daarom is het juist handig om zaken zoals je vakantiegeld en je salaris op je debitcard te laten storten. Daarna beslis je of je het geld op de kaart laat staan of dat je er een uitgave mee gaat doen.

Wanneer wordt jouw vakantiegeld uitgekeerd?

Vandaag las ik op Nu.nl dat de meeste mensen hun vakantiegeld eenmaal per jaar krijgen uitgekeerd. Ook zijn er bedrijven die maandelijks uitkeren. Wat gebeurt er met jouw vakantiegeld? De kans is denk ik groot dat als je het maandelijks krijgt het al vrij snel tot je maandelijkse uitgavepatroon gaat behoren.

100% overzicht in je geldzaken

De debitcard is juist goed in het genereren van een totaaloverzicht van al je inkomsten en uitgaven. Zo kan je bijvoorbeeld met de handige Viabuyapp overal ter wereld tot in detail zien hoe je er financieel voorstaat. Ook zie je wanneer je vakantiegeld is bijgeschreven. Maak wel van tevoren een goede planning wat je met je geld gaat doen.

Meer over de debitcard

Ik kan me voorstellen dat dit artikel je interesse heeft gewekt en dat je graag meer wil weten over de debitcard. De debitcard is een betaalmiddel waar je van tevoren geld op moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen. Zodoende kom je zonder dat er een BKR controle plaatsvindt ervoor in aanmerking. Dit in tegenstelling tot een creditcard waarbij je geld leent.
De debitcard beschikt over dezelfde mogelijkheden als een creditcard. Met dien verstande dat je met een debitcard je financi├źn veel beter kan overzien dan dat bij een creditcard het geval is.

Reacties
Categorie├źn