Koop jij ook meer spulletjes bij de detailhandel?
Veilig Betalen
Veilig Betalen
0

Koop jij ook meer spulletjes bij de detailhandel?

0

Een recent onderzoek van het CBS heeft uitgewezen dat de verkopen in de detailhandel behoorlijk zijn gestegen. Ook de werkgelegenheid zal in de detailhandel aantrekken. Dit is geweldig nieuws, omdat heel veel mensen in de detailhandel werkzaam zijn. Vergeet niet dat de meeste detailhandelzaken hun assortiment hebben uitgebreid met hun eigen webshop. Ook hier zijn steeds meer werknemers nodig om de webshop te programmeren en de voorraad in de vorm van afbeeldingen e.d. toe te voegen. Veel werk dus!

De consument

Duidelijk is dat de consument (jij dus) steeds meer aankopen doet in de detailhanndel. Zoals gezegd betreft dit de fysieke winkels, maar ook de webshops.

Hoe reken jij het veiligste af?

Veilig afrekenen moet je doen met een betaalmiddel waarbij je aankoop is verzekerd. Pinnen met je Maesto bankpas is geen goede optie. Naast dat je door veel te pinnen heel snel het overzicht in je geldzaken uit het oog verliest, zijn je aankopen in fysieke winkels en op internet met je Maestro bankpas afgerekend, niet verzekerd tegen gebreken.
Het kan je zomaar overkomen dat binnen het eerste half jaar, er een defect optreed aan het product, wat je hebt aangeschaft. Als je hebt afgerekend met je Maestro pinpas dan ben je je geld kwijt.
Je zal dus op zoek moeten gaan naar een veiliger betaalmiddel.

Is de creditcard een goede optie?

De creditcard is geen goede optie. Dit komt doordat je met een creditcard geld leent en niet kan weten of je aan het eind van de maand voldoende geld op je bankrekening hebt staan om je creditcardschuld af te lossen. Kan je dat niet? Reken dan maar op een boeterente van minimaal 14%
Menigeen is door het gebruiken van een creditcard in de schuldsanering terecht gekomen Begin er niet aan!
Gelukkig is er een uitstekend alternatief voor een creditcard.

De debitcard, een goed alternatief voor een creditcard!

De debitcard is een goed alternatief voor een creditcard omdat je met de debitcard geen geld leent, maar wel al je aankopen ermee kan doen alsof je een creditcard in handen hebt. Je stort eerst geld op de kaart en daarna kan je er overal mee afrekenen.
Meer weten? Klik Hier>>>

Reacties
Categorie├źn