soldodeclaratiebeheer
Zakelijke debitcards
Zakelijke debitcards
0

Kom jij als ondernemer niet in aanmerking voor een zakelijke creditcard?

0

Je moet minimaal 2 jaar ondernemer zijn om in aanmerking te komen voor een zakelijke creditcard. Je hebt wel een zakelijke creditcard. nodig om je zakelijke uitgaven mee te doen. Dit heeft de Nederlandse wetgever zo bepaald. De belastingdienst oefent hier streng controle op uit. Dus neem dat serieus!
Bovendien is het ook veel handiger om naast je zakelijke uitgave een aparte kaart te hebben voor je pesoonlijke.

Eerst het probleem oplossen waar je mee zit


Je kan geen zakelijke creditcard krijgen. Wat nu? Gelukkig zijn er zakelijke debitcards die je kan gebruiken, en waar je veel profijt van kan hebben.Welke zakelijke debitcard wil je

We gaan die van Payhawk uitgebreid beschrijven. Payhawk zakelijke debitcards zijn beschikbaar in de EER. Dit is de Europese Economische ruimte, waar Nederland en België dus ook onder vallen. Zodoende is Payhawk een uitstekende oplossing voor als jouw bedrijf in Nederland of in België is gevestigd. Zoals het met elke persoonlijke en zakelijke debitcard het geval is kan je met de Payhawk card via elke andere bankrekening razendsnel al je debitcards opwaarderen. We spreken hier over alle debitcards omdat in geval van een zakelijk Payhawk debitcardaccount je bijzonder efficiënt de kaarten van je verschillende werknemers kan opwaarderen, waarbij je uiteraard rekening houdt met de benodigde budgetten.

Verantwoord uitgavenbeheer

Ook met de Payhawk financiële debitcard heb je 100% controle op al je bedrijfsuitgaven. Dit geldt in wezen voor elke debitcard. Het principe is hetzelfde, het enig verschil kan zijn dat de ene debitcard van Mastercard en de andere van Visa is. Eigenlijk zie je alleen een andere logo verder is er geen Enkel verschil.

Realtime verwerking van al je financieele gegevens

De gehele geldstroom worden automatisch geconverteerd naar het boekhoudprogramma wat jij voor je onderneming gebruikt. Je hebt daar dus geen omkijken naar. Dit geldt ook voor de declaraties. Met een app worden de bonnetjes ingescand. Je doet dus eerst de uitgave met de zakelijke debitcard. en dat kan er ook eentje van Soldo of van Moss zijn. Het is maar net voor welk debitcardsysteem jij hebt gekozen voor je onderneming. Moss is superhandig als je in het midden- en kleinbedrijf werkt, want deze debitcards zijn daar specifiek voor aangemaakt.

Voor elk doel een andere zakelijke debitcard

Met voor elk doel een andere zakelijke debitcard wordt niet bedoeld dat je voor elk doel debitcards van een andere debitcardmaatschappij nodig hebt. We bedoelen hier dat vanuit het centrale debitcardbeheersysteem door de verantwoordelijke functionaris met een simpele muisklik virtuele zakelijke debitcards aangemaakt kunnen worden. Ze zijn dus direct voor welk doel dan ook beschikbaar. Het enige wat daarna nog hoeft te gebeuren is er geld op zetten. En zoals we weten kan dat vanaf elke willekeurige IBAN bankrekening.

Reacties
Categorieën