Ontdek de mogelijkheden van de zakelijke Mastercard Debitcard

 Zakelijke Mastercard Debitcards  zijn vooraf oplaadbare creditcards voor ZZP'er,  Freelancer, het MKB en grote ondernemingen waarmee je wereldwijd kan betalen.
Deze debitcards hebben dezelfde mogelijkheden  als  traditionele creditcards
Je kan er dus overal mee afrekenen waar je ook met een creditcard terecht kan.

Een groot voordeel van de zakelijke debitcard is dat je geen geld leent, maar gebruikt maakt van het geld dat je reeds voor bepaalde doelen hebt gereserveerd.

Bij het aanvragen van een bedrijfsdebitcard voor ZZP of een debitcardaccount van Soldo voor bedrijven met personeel word je als ondernemer altijd geaccepteerd

Voor ZZP werkt het op dezelfde manier als een persoonlijke debitcard. Je hebt in wezen dezelfde mogelijkheden, maar door een ZZP kaart aan te vragen en te gaan gebruiken hou je perfect overzicht tussen je persoonlijke en je zakelijke uitgaven.

Bij het debitcardaccount van Soldo voor bedrijven met personeel, vraag je een account aan, en van daaruit maak je als directeur van je bedrijf of als verantwoordelijk functionaris zakelijke Soldo debitcards aan voor individuele werknemers of voor een specifiek doel. En via het centrale debitcardbeheersysteem ken je budgetten aan de kaarten toe die je uitgeeft, en zie je precies wat er gebeurt.


zakelijkedebitcard

Voordelen van de zakelijke debitcards van soldo


Een belangrijk voordeel van de zakelijke debitcards van Soldo is dat je geen geld leent, zoals dat bij de zakelijke creditcards wel het geval is.

Je maakt gebruik van geld wat je hebt gereserveerd voor specifieke doeleinden.

Via een van je zakelijke bankrekeningen stort je geld op de debitcardrekening van je bedrijf., van waaruit je de diverse zakelijke debitcards kan opwaarderen, en de budgetten nauwkeurig in de gaten kan houden.

debitcardsoldo2