Debitcard
Debitcard
0

Kan mijn werkgever het salaris op mijn Openbank bankrekening en tegelijkertijd op mijn debitcard storten?

0

Regelmatig wordt er gevraagd of het salaris tegelijkertijd op de Openbank  bankrekening en de debitcard gestort kan worden. Het principe is hetzelfde als bij een reguliere bank, met het enige verschil dat er bij een reguliere bank geen betaalkaart aan de bankrekening gekoppeld is.
Dit betekent dat door middel van jouw persoonlijke IBAN- en BIC/Swift code wat zowel door Openbank als bijvoorbeeld door de Rabo- of Ing bank wordt uitgegeven, wereldwijde financiële transacties gedaan kunnen worden. Met je Openbank bankrekening heb je het grote voordeel dat jouw salaris direct op je debitcard wordt gestort. Dit is bij je reguliere bank onmogelijk.

Financiële transacties

Financiële transacties zijn alle financiële opdrachten die jij aan een bank kan geven, zoals incasso’s. Je kan je voorstellen dat het handig is om al je maandelijkse betalingen automatisch te laten lopen via een automatische opdracht.
Natuurlijk zijn er daarnaast nog andere rekeningen die betaald moeten worden. Zoals gezegd kan je dat ook via je Openbank bankrekening doen middels een online bankoverschrijving of een van de andere betaalmethodes.

Waarom zou ik mijn Openbank bankrekening daarvoor gebruiken?

Omdat jij ook je inkomsten, zoals je salaris op de kaart laat storten, zie je door in te loggen in je persoonlijk beveiligde Openbank bankomgeving of via de App je saldo. Dit saldo is opgebouwd uit je inkomsten minus je uitgaves.

Financieel overzicht dankzij de debitcard

Zoals gezegd heb je door de debitcard te gebruiken altijd en overal een uitstekend financieel overzicht. Ik besluit deze blog door nog enkele interessante eigenschappen van de Openbank debitcard te noemen. Zoals: Onbeperkt opwaarderen, Paysafe vouchers op je debitcard laden en via Western Union contant geld op je debitcard storten.
In alle gevallen staat het geld binnen enkele minuten op je rekening.
Klik hier voor meer informatie over de Openbank debitcard.

Reacties
Categorieën