Hypotheekproblemen Nederlanders nemen alweer af door het gebruik van de debitcard
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Hypotheekproblemen Nederlanders nemen alweer af door het gebruik van de debitcard

0

Goed nieuws is dat de betalingsproblemen inzake hypotheken bij veel Nederlanders af zijn genomen. Dit heeft te maken met dat steeds meer Nederlanders de debitcard gebruiken in plaats van de creditcard. Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn door de creditcard veel Nederlanders in de problemen terecht gekomen. Dit komt omdat er met een creditcard geld werd geleend. Elke keer dat je een uitgave met je creditcard deed werd je schuld groter en bovendien kan je met een creditcard niet zo goed je geldzaken overzien.

100% controle dankzij de handige Viabuy App

Viabuy is een bedrijf dat samen met Mastercard een debitcard uitgeeft. Dit is een prepaid creditcard ofwel een vooraf oplaadbare creditcard. Bij deze debitcard leen je geen geld, maar stort je vooraf je eigen geld op de kaart. Daarna kan je er een betaling mee doen en niet eerder. Begrijp goed dat dit een bescherming voor jouw financiële situatie is. Je kan dus niet meer geld uitgeven dan je bezit en kan door regelmatig een debitcard te gebruiken niet rood komen te staan.

Een gratis IBAN bankrekening bij je debitcard

De Viabuy debitcard is de enige debitcard waarbij je gratis een IBAN bankrekening cadeau krijgt. Het mooie aan deze bankrekening is is dat ie automatisch aan je debitcard is gekoppeld. Daardoor kan iedereen op wel 10 verschillende manieren geld op jouw debitcard storten. Dit betreft zowel bankstortingen als contant stortingen.

Krijg je te maken met het BKR?

Omdat je door een debitcard te gebruiken geen geld leent, krijg je niet te maken met het BKR.
De BKR controle vindt namelijk alleen plaats bij alle geldleningen door het Bureau voor Kredietregistratie. Deze Nederlandse instelling informeert kredietverstrekkers, zoals banken en creditcardmaatschappijen of een toekomstige klant al leningen heeft lopen.

Je komt altijd in aanmerking voor een debitcard

Omdat er geen BKR controle plaats vindt, kom je altijd in aanmerking voor een debitcard. Klik hier om jouw persoonlijke debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën