Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Het niet ontvangen van toeslagen kan je in de problemen brengen

0

Aangezien je nooit voor 100% zeker kan weten of je toeslagen doorlopen, wjs ik je erop dat je altijd geld achter de hand moet houden voor onvoorziene omstandigheden. In deze blog leg ik aan je uit hoe je de fantastische debitcard daarbij kan inzetten als hulpmiddel.

Onvoorziene omstandigheden en de debitcard

Vandaag las ik in het nieuws dat de belastingdienst het al eerder heeft gedaan, opeens de toeslag van ieder die kinderen heeft stopgezet. Dat heeeft toen ook al veel mensen in de problemen gebracht. Daarom moet je geld reserveren en boven alles 100% inzicht hebben en behouden in je inkomsten- en uitgavepatroon. Daarom is het wijsheid om een kasboek bij te houden.

De handige debitcard app

Ook doe je er verstandig aan om de debitcardapp te gaan gebruiken. Dit is een handige app net zoals zovele andere. Met deze app heb je overal ter wereld slim inzicht in je (bank)geldzaken. Je kan je saldo raadplegen, zodat je weet wat je nog uit kan geven. Ook je afschrijvingen worden in beeld gebracht.

Regeren is vooruitzien

Het geld niet alleen voor de regering, maar zeker ook voor jou. Hou rekening met onvoorziene omstandigheden. Je wasmachine kan stuk gaan, je auto of je komt onverwachts in een echtscheiding terecht. Hetgeen ook veel geld kan kosten.
Zo kan je ook je baan verliezen en te maken krijgen met een enorme inkomensterugval. 70% ww is tenslotte ook geen vetpot.

Gebruik de debitcard in goede en in slechte tijden

In goede tijden is het wijsheid om de debitcard met de handige app te gebruiken, maar ook in slechte tijden. Je hebt altijd en overal inzicht in je geldzaken en je overziet het voor 100% omdat je bij de debitcard eerst geld op de kaart overmaakt voordat je er een uitgave mee kan doen. Daarom is de debitcard het meest veilige betaalmiddel en bovendien kan je met een debitcard hetzelfde als met een creditcard.

Reacties
Categorie├źn