Direct een creditcard aanvragen
creditcard
creditcard
0

Direct een creditcard aanvragen

0

Een creditcard is een betaalmiddel waar je normaal gesproken niet zo snel voor in aanmerking komt en het direct ontvangen van een creditcard is vrijwel onmogelijk. Maar het kan zijn dat je direct een creditcard nodig hebt, voor als je bijvoorbeeld naar Amerika gaat of ergens op internet af wil rekenen, waar dat alleen maar met een creditcard kan. Gelukkig is de Viabuy creditcard er. Dit is een prepaid creditcard waar jij altijd voor in aanmerking komt en de kaart wordt gegarandeerd nadat je besteld hebt, direct aan je verzonden.
Het is een debitcard met dezelfde mogelijkheden als een creditcard. Dit betekent dat je er hetzelfde mee kan doen als met een traditionele creditcard.
Bovendien ontvang je tesamen met je debitcard een aan de kaart gekoppelde bankrekening. Dit is erg handig omdat iedereen via je IBAN bankrekening geld op je debitcard kan storten. Zo kent de kaart geen enkele beperking. Ook het storten van contant geld op je debitcard is op velerlei manieren mogelijk.

Debitcard versus creditcard

Een debitcard is een 100% veilig betaalmiddel. Dit komt doordat je geen geld leent zoals bij een traditionele creditcard. Met een debitcard stort je namelijk geld op de kaart voordat je er een uitgave mee kan doen. Op deze manier ga je enorm goed met je geld om. Je kan alleen maar uitgeven wat je werkelijk aan geld bezit.
Je zal nooit in de schulden terecht kunnen komen omdat je van tevoren heel goed hebt nagedacht of je het geld wat je uit wil gaan geven echt wel beschikbaar hebt.

Waarom is een debitcard zo handig?

Een debitcard is enorm handig omdat je er hetzelfde mee kan doen als met een creditcard.
Zo kan je er een Netflix contract mee afsluiten, maar ook onderweg kan je tanken of zonder wachttijd de tolwegen passeren.
Genoeg reden om de debitcard direct te bestellen>>>

Reacties
Categorie├źn