Je hebt direct een creditcard nodig

Er zijn situaties denkbaar waarbij je direct een creditcard nodig hebt. Maar je bevindt je in een situatie, waarbij het onmogelijk is om in aanmerking te komen voor een creditcard. Bijvoorbeeld je hebt al (teveel) leningen lopen en het BKR zegt dat jij geen creditcard mag ontvangen. Het kan ook zo zijn dat je geen regelmatig of vast inkomen hebt en je kan het vergeten dat je een creditcard kan bemachtigen.

In welke situaties heb jij een creditcard nodig?

Je wil zo graag bij internationale bedrijven op internet een interessante aankoop doen of een spannende film bestellen. Of je wil bij Nederlandse webshops een bestelling plaatsen. Bovendien reken je veel liever met Mastercard af dan met Ideal, om de doodeenvoudige reden dat je aankopen bij Mastercard verzekerd zijn tegen verlies en diefstal. Hetgeen bij Ideal niet het geval is. Waarom zou je risico nemen?

Een creditcard heeft nadelen

De meeste creditcards zijn van Mastercard, maar hebben nadelen. Zoals: je leent geld en krijgt achteraf de rekening gepresenteerd van je bank of van je creditcardmaatschappij.
Je kan zonder na te denken net zoveel geld uitgeven met je creditcard als je zelf wil, omdat je toch veel krediet op je creditcard hebt. Zo kan het ongemerkt heel hard gaan.
Overzie jij je geldzaken nog wel gedurende de lopende maand? En hoe zit het met al je vaste lasten die automatisch geïncasseerd worden?
Ik denk dat je begrijpt dat je snel het financiële overzicht kwijt kan raken en behoorlijk in de schulden terecht kan komen, met alle nare gevolgen van dien. De debitcard is zo’n creditcard.

Maar wat moet ik dan doen?

Je zal op zoek moeten gaan naar een creditcard zonder zorgen. Met andere wooorden een creditcard met alleen de voordelen van een creditcard, maar zeker niet de nadelen. De debitcard is zo’n creditcard.

De debitcard is de oplossing

De debitcard is “de creditcard zonder zorgen”. Dit is een prepaid creditcard waarbij je geen geld leent, maar van tevoren geld op de kaart stort, voordat je het uit kan geven. Een ideaal prepaid betaalmiddel met het grote voordeel, dat je door het gebruiken van de kaart, nooit in de geldzorgen terecht kan komen en bovendien overzie je je uitgaven goed, doordat je elk moment een helder financieel overzicht ter beschikking hebt. Je kan dit overzicht benaderen met je Smartphone.

Dezelfde mogelijkheden als die van een creditcard

Bij de debitcard heb je dezelfde mogelijkheden als die van een creditcard. Zo kan je wereldwijd betalingen met je kaart verrichten. Je kan benzine tanken, afrekenen in hotel en restaurant, je vakantie boeken via internet en bijvoorbeeld een Netflix abbonnement afsluiten. Uiteraard kan je in elke fysieke winkel contactloos betalen met de debitcard.

Direct de beschikking hebben over je nieuwe creditcard

Zoals gezegd wil jij direct je creditcard zonder zorgen in huis hebben. Dat is mogelijk met de Viabuy en met de N26 debitcards.
Klik hier voor meer info>>>

Reactie plaatsen