Direct beschikken over een creditcard

Het kan je overkomen dat je direct wil beschikken over een creditcard. Bijvoorbeeld je wil op vakantie en je wil direct je vakantie boeken op internet of je hebt op het laatste moment een creditcard nodig om ter plekke een auto te huren. Nu is het zo dat de aanvraag voor een creditcard een behoorlijke tijd in beslag kan nemen en dat is erg vervelend als je direct een creditcard nodig hebt. Gelukkig is de Viabuy prepaid creditcard die beter bekend staat als de Viabuy debitcard direct beschikbaar voor jou.

Viabuy’s debitcard is direct leverbaar

Juist, de Viabuy debitcard kan je morgen al in huis hebben. Je beschikt morgen dus al over een debitcard die dezelfde mogelijkheden heeft als de meest uitgebreide creditcard.
Wat de mogelijkheden betreft kan je denken aan het afsluiten van een Netflix contract, of tegen betaling games aanschaffen in de Google Play store en in Apple’s App store.
Ook kan je in alle Nationale – en internationale webshops je aankopen makkelijk doen. Maar ook als je op vakantie bent is de Viabuy debitcard het meest ideale betaalmiddel. Je kan voor je op vakantie gaat de reservering doen via internet en eenmaal op vakantie kan je afrekenen in hotel en restaurant en er je huurauto mee reserveren.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele.

Onbeperkte mogelijkheden

Je kan net zoveel geld op de debitcard storten als je zelf wil en wat je op de kaart gestort hebt kan je uitgeven en niet meer dan dat. Want een debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Nogmaals gezegd kan je alleen maar uitgeven wat je hebt en hierdoor blijven je inkomsten en je uitgaven altijd voor 100% in balans.
En dankzij de handige App heb je overal inzicht in je geldzaken. Met je mobiel ben je heel snel in je persoonlijk beveiligde debitcard omgeving ingelogd en heb je 100% inzage in al je financiën.
Reden genoeg om direct de Viabuy debitcard te bestellen>>>

Reactie plaatsen