De Skrill Moneybookers Debitcard is handig en goedkoop
Debitcard
Debitcard
39

De Skrill Moneybookers Debitcard is handig en goedkoop

39

De Skrill Moneybookers kaart is een handige en zeker niet meer de goedkoppste debitcard.  Je kan met de Skrill Debitcard gaan shoppen op internet, streaming abonnementen afsluiten, maar ook aankopen doen in fysieke winkels.
Benzine tanken en afrekenen in hotel en restaurant kan natuurlijk ook.

Kan je met een debitcard overal afrekenen?

Ja. overal waar je met een creditcard af kan rekenen, kan je ook met de debitcard terecht. Als het ware kan je de debitcard gebruiken alsof je een echte creditcard in handen hebt.
Omdat je bij een debitcard eerst geld op de kaart stort, voordat je ermee af kan rekenen, leen je geen geld en kan je niet rood komen te staan. Je hoeft dus nooit meer boeterente te betalen. Dit is bij een creditcard wel het geval.
Een debitcard is dus hetzelfde als een prepaid creditcard. Je hebt dus dezelfde bestedingsmogelijkheden als bij een creditcard. En zoals gezegd stort je bij een debitcard vooraf geld op de kaart en zo kan je niet in de schulden terecht komen. Dit is meteen het grote voordeel ten opzichte van een creditcard.
Bekijk voor meer informatie onderstaande video.

Vooraf opladen

Zoals eerder gezegd is een van de grote voordelen van een debitcard dat je eerst geld op de kaart moet zetten, voordat je het uit kan geven. Je gaat geen lening aan, en kan alleen de debitcard gebruiken als je er zelf voldoende eigen geld op hebt gezet. Zo ga je bewust(er) met je geld om en kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt. Je zal door het gebruiken van de debitcard nooit in de schulden terecht kunnen komen.
Je hebt dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard, met het voordeel dat je niet te maken krijgt met het BKR. Dat wil zeggen dat je hierdoor niet geregistreerd staat als iemand die geldlening(en) uit heeft staan.
Als je wel een negatieve BKR-notering hebt, is dit geen belemmering om een debitcard aan te vragen. Je hebt namelijk niet te maken met een geldlening, dus ook niet met het BKR. Hierdoor heb je in de toekomst geen beperking voor bepaalde zaken, zoals: krediet op een bankrekening, een hypotheekaanvraag of om tijdelijk geld te lenen.
Bij de Skrill debitcard moet je een vaste bankrekening instellen, vanaf welke je kan opwaarderen middels Ideal. Je kan geld op je debitcard storten binnen je persoonlijk beveiligde Skrill account, die je gratis bij je Skrill card ontvangt.

Wat kan je onder andere met een Skrill debitcard?

 • Aankopen doen op internet en in fysieke winkels
 • Gebruiken alsof het een creditcard is
 • als spaarpot gebruiken voor onverwachtse uitgaven
 • Je vakantie ermee boeken
 • Onderweg pinnen
 • Afrekenen in hotel en restaurant
 • Je bioscoop- en concertvoorstelling reserveren

Voor wie is de Debitcard Mastercard geschikt?

Iedereen van 18 jaar of ouder kan een debitcard kopen, dus ook studenten of mensen zonder vast inkomen kunnen een debitcard bemachtigen. Er vindt dus geen inkomenscheck plaats (er hoeven geen financiële gegevens (of loonfiches) te worden overlegd). In sommige gevallen kunnen ook minderjarigen in aanmerking komen voor een debitcard. Dit kan met een van de meest uitgebreide debitcards: de Viabuy debitcard.

Voordelen van de debitcard

Een belangrijk voordeel zoals eerder beschreven in deze blog, is dat je door regelmatig gebruik te maken van een debitcard niet in de schulden kan belanden. Dit komt omdat je vooraf moet opwaarderen, net zoals je bij een prepaid telefoonkaart moet doen voordat je hem kan gebruiken.
Je stort alleen geld op de debitcard als je het geld werkelijk hebt. En daarna kan je er pas een aankoop mee doen. Hierdoor kom je dus niet voor extra onkosten komen te staan, zoals boeterente bij een creditcard (als je bijvoorbeeld de rekening niet op tijd kan betalen).

Voor wie is de debitcard bedoeld?

 • Voor iedereen die niet in de schulden terecht wil komen
 • Voor als je verantwoord met je geld om wil gaan
 • Voor mensen met een negatieve BKR-notering, die een creditcard willen
 • Voor iedereen die graag winkelt op internet
 • Voor als je van online gamen houdt, en controle over de uitgaven wil houden
 • Voor mensen die niet goed (zelfstandig) met hun geld om kunnen gaan, bijvoorbeeld door een geestelijke beperking, is de kaart ook goed te gebruiken. Degene die de geldzaken regelt, kan er een bedrag op storten, zo hoef je niet bang te zijn dat de hele bankrekening leeg gaat door ongeremd gedrag bijvoorbeeld (of misbruik door derden).

De debitcard voor beginners

De Skrill debitcard is een prima debitcard voor als je nog nooit een Debitcard of een creditcard hebt gebruikt. Hij is eenvoudig in het gebruik. Dus een prima vooraf oplaadbare betaalkaart als je geen hoge eisen stelt.
Dus als je iemand bent die af en toe iets kleins aanschaft op internet en geen behoefte heeft om meer dan €1000 per jaar uit te geven, dan is de Skrill kaart een prima oplossing voor jou.

Contactloos betalen

Een enorme handige optie waar de Skrill debitcard inmiddels ook over beschikt is contactloos betalen. Voor bedragen tot €25,- hoef je geen geheime code meer in te tikken, maar hou je de debitcard vlak voor het pinapparaat om zo makkelijk en snel mee af te rekenen.

Skrill debitcard met digitale portemonnee

De Skrill debitcard heeft een digitale portemonnee. Heel makkelijk stop je geld in die portemonnee en haalt het er ook weer snel uit voor als je ergens ter wereld een aankoop wil doen.
Een goeie reden om een Skrill account te openen om snel gebruik te kunnen maken van je Skrill debitcard.

Reacties
Categorieën