De Skrill Moneybookers Debitcard is handig en goedkoop

De Skrill Moneybookers Debitcard is handig en goedkoop

De Skrill Moneybookers kaart is een handige en zeker niet meer de goedkoppste debitcard.  Je kan met de Skrill Debitcard gaan shoppen op internet, streaming abonnementen afsluiten, maar ook aankopen doen in fysieke winkels.
Benzine tanken en afrekenen in hotel en restaurant kan natuurlijk ook.

Kan je met een debitcard overal afrekenen?

Ja. overal waar je met een creditcard af kan rekenen, kan je ook met de debitcard terecht. Als het ware kan je de debitcard gebruiken alsof je een echte creditcard in handen hebt.
Omdat je bij een debitcard eerst geld op de kaart stort, voordat je ermee af kan rekenen, leen je geen geld en kan je niet rood komen te staan. Je hoeft dus nooit meer boeterente te betalen. Dit is bij een creditcard wel het geval.
Een debitcard is dus hetzelfde als een prepaid creditcard. Je hebt dus dezelfde bestedingsmogelijkheden als bij een creditcard. En zoals gezegd stort je bij een debitcard vooraf geld op de kaart en zo kan je niet in de schulden terecht komen. Dit is meteen het grote voordeel ten opzichte van een creditcard.
Bekijk voor meer informatie onderstaande video.

Vooraf opladen

Zoals eerder gezegd is een van de grote voordelen van een debitcard dat je eerst geld op de kaart moet zetten, voordat je het uit kan geven. Je gaat geen lening aan, en kan alleen de debitcard gebruiken als je er zelf voldoende eigen geld op hebt gezet. Zo ga je bewust(er) met je geld om en kan je geen geld uitgeven wat je niet hebt. Je zal door het gebruiken van de debitcard nooit in de schulden terecht kunnen komen.
Je hebt dezelfde mogelijkheden als bij een creditcard, met het voordeel dat je niet te maken krijgt met het BKR. Dat wil zeggen dat je hierdoor niet geregistreerd staat als iemand die geldlening(en) uit heeft staan.
Als je wel een negatieve BKR-notering hebt, is dit geen belemmering om een debitcard aan te vragen. Je hebt namelijk niet te maken met een geldlening, dus ook niet met het BKR. Hierdoor heb je in de toekomst geen beperking voor bepaalde zaken, zoals: krediet op een bankrekening, een hypotheekaanvraag of om tijdelijk geld te lenen.
Bij de Skrill debitcard moet je een vaste bankrekening instellen, vanaf welke je kan opwaarderen middels Ideal. Je kan geld op je debitcard storten binnen je persoonlijk beveiligde Skrill account, die je gratis bij je Skrill card ontvangt.

Wat kan je onder andere met een Skrill debitcard?

 • Aankopen doen op internet en in fysieke winkels
 • Gebruiken alsof het een creditcard is
 • als spaarpot gebruiken voor onverwachtse uitgaven
 • Je vakantie ermee boeken
 • Onderweg pinnen
 • Afrekenen in hotel en restaurant
 • Je bioscoop- en concertvoorstelling reserveren

Voor wie is de Debitcard Mastercard geschikt?

Iedereen van 18 jaar of ouder kan een debitcard kopen, dus ook studenten of mensen zonder vast inkomen kunnen een debitcard bemachtigen. Er vindt dus geen inkomenscheck plaats (er hoeven geen financiële gegevens (of loonfiches) te worden overlegd). In sommige gevallen kunnen ook minderjarigen in aanmerking komen voor een debitcard. Dit kan met een van de meest uitgebreide debitcards: de Viabuy debitcard.

Voordelen van de debitcard

Een belangrijk voordeel zoals eerder beschreven in deze blog, is dat je door regelmatig gebruik te maken van een debitcard niet in de schulden kan belanden. Dit komt omdat je vooraf moet opwaarderen, net zoals je bij een prepaid telefoonkaart moet doen voordat je hem kan gebruiken.
Je stort alleen geld op de debitcard als je het geld werkelijk hebt. En daarna kan je er pas een aankoop mee doen. Hierdoor kom je dus niet voor extra onkosten komen te staan, zoals boeterente bij een creditcard (als je bijvoorbeeld de rekening niet op tijd kan betalen).

Voor wie is de debitcard bedoeld?

 • Voor iedereen die niet in de schulden terecht wil komen
 • Voor als je verantwoord met je geld om wil gaan
 • Voor mensen met een negatieve BKR-notering, die een creditcard willen
 • Voor iedereen die graag winkelt op internet
 • Voor als je van online gamen houdt, en controle over de uitgaven wil houden
 • Voor mensen die niet goed (zelfstandig) met hun geld om kunnen gaan, bijvoorbeeld door een geestelijke beperking, is de kaart ook goed te gebruiken. Degene die de geldzaken regelt, kan er een bedrag op storten, zo hoef je niet bang te zijn dat de hele bankrekening leeg gaat door ongeremd gedrag bijvoorbeeld (of misbruik door derden).

De debitcard voor beginners

De Skrill debitcard is een prima debitcard voor als je nog nooit een Debitcard of een creditcard hebt gebruikt. Hij is eenvoudig in het gebruik. Dus een prima vooraf oplaadbare betaalkaart als je geen hoge eisen stelt.
Dus als je iemand bent die af en toe iets kleins aanschaft op internet en geen behoefte heeft om meer dan €1000 per jaar uit te geven, dan is de Skrill kaart een prima oplossing voor jou.

Contactloos betalen

Een enorme handige optie waar de Skrill debitcard inmiddels ook over beschikt is contactloos betalen. Voor bedragen tot €25,- hoef je geen geheime code meer in te tikken, maar hou je de debitcard vlak voor het pinapparaat om zo makkelijk en snel mee af te rekenen.

Skrill debitcard met digitale portemonnee

De Skrill debitcard heeft een digitale portemonnee. Heel makkelijk stop je geld in die portemonnee en haalt het er ook weer snel uit voor als je ergens ter wereld een aankoop wil doen.
Een goeie reden om een Skrill account te openen om snel gebruik te kunnen maken van je Skrill debitcard.

Ronald van Prehn
Door

Ronald van Prehn

op 10 Nov 2018

Een uitstekende card voor mensen die een gat in hun handen hebben.

ronald
Door

ronald

op 06 Nov 2018

Kan ik in Thailand met een skrill card betalen of bij de atm geld opnemen, als er voldoende geld op staat. Ik kan mijn normale IBAN rekening niet gebruiken omdat ik onder bewind sta, ik krijg leefgeld, dus hoe kan ik geld op mijn skrill kaart zetten?

Jos
Door

Jos

op 06 Nov 2018

Beste Ronald,Met de Skrill debitkaart gaat dat niet. Daarom adviseer ik je de Viabuy debitcard. Je krijgt bij aanschaf van de Viabuy debitcard een aan de kaart gekoppelde IBAN bankrekening. Via dit rekeningnummer kan je contant geld op de kaart storten en er vervolgens een uitgave mee doen in Thailand. https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T" target="_blank" rel="noopener nofollow">Klik hier om de ideale debitcard aan te vragen.

Eugene lohn
Door

Eugene lohn

op 03 Mar 2017

kan ik met een skrill card geld storten op een account rek. in Iran

Jos
I Ruitenbeek
Door

I Ruitenbeek

op 30 Jan 2017

Mijn man heeft een skrill card, ik wil er ook graag 1 zelf op mijn eigen naam maar kan er geen aanvragen volgens de website omdat wij op zelfde adres wonen ? Nu moeten we met 1 kaart steeds in de gaten houden welk deel ik gestort heb en welk deel hij omdat we er ieder ander soort hobbyspullen van kopen. Heel onhandig. Ik vraag dus geen 2de kaart, ik wil gewoon een eigen op mijn naam, waarom kan dat niet ??? We zij toch 2 verschillende personen !

Jos
Door

Jos

op 31 Jan 2017

Beste Iris,Je kan overwegen om een andere debitcard https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" target="_blank">aan te schaffen. Ook kan je de ANWB vooraf oplaadbare creditcard aanschaffen. Deze kaart is het eerste jaar gratis. Wel ga je door een BKR check heen, Belangrijk is dat je goed met geld om kan gaan. Anders adviseer ik je om eerst even een kijkje op mijn vergelijkpagina te nemen. https://mijndebitcard.nl/debitcard-aanvragen/#bestellen" target="_blank">Klik Hier>>>

Jelle
Door

Jelle

op 29 Oct 2016

Beste , Ik heb een skrill card. Kan ik deze ook gebruiken in Thailand?

Jos
Door

Jos

op 30 Oct 2016

Beste Jelle,Ook met de Skrill debitcard kan je wereldwijd, dus ook in Thailand je betalingen doen. Het is wel zo dat je met de Viabuy debitcard meer mogelijkheden hebt. Met de Viabuy debitcard kan je werkelijk overal afrekenen. Wil je meer weten" rel="nofollow" target="_blank">https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/"> klik dan hier. Wil je niet voor verrassingen komen te staan in Thailand. Bestel dan de Viabuy debitcard door http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">hier>>> te klikken.

Natalie
Door

Natalie

op 03 Oct 2016

Ik heb geld op mijn skrill account gestort maar niet het hele bedrag is beschikbaar? Weet u wat daar de reden van is? Beter gezegd hoe krijg ik het bedrag helemaal terbeschikking want het lijkt nu net of het ergens zweeft.

Jos
Door

Jos

op 04 Oct 2016

Beste Natalie,Welk bedrag mis je?

Nel
Door

Nel

op 26 Sep 2016

Beste Jos , kan je mij de actuele kosten geven voor storten vanaf bankrekening ? Er is wat veranderd heb ik het idee .

Jos
Door

Jos

op 26 Sep 2016

Beste Nel,Hoeveel kosten worden er per transactie aan jou in rekening gebracht?

Janne
Door

Janne

op 09 Sep 2016

Kun je deze kaart ook via de bank aanvullen. Ik wil dit vanuit het buitenland (laten) aanvullen, via de bank, gewoon aan het loket. Is er een Iban nummer op deze kaart en zitten er kosten aan het aanvullen in het buitenland?

Jos
Door

Jos

op 17 Sep 2016

Beste Janne,De Skrill kaart heeft geen IBAN nummer. Beter kan je de http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy debitcard aanschaffen. Deze debitcard beschikt over een persoonlijk IBAN bankrekeningnummer. Door dit IBAN nummer op te geven is jouw kaart direct opgewaardeerd.

Ria
Door

Ria

op 15 Aug 2016

Wat zijn de kosten en jaarlijkse kosten voor een Viabuy card?

Jos
Door

Jos

op 15 Aug 2016

Beste Ria,Voor €29,90 per jaar heb je met de Viabuy debitcard een geweldige debitcard in handen met onbeperkte mogelijkheden zoals dat je met de kaart overal af kan rekenen, verder kan je onbeperkt opwaarderen, iedereen kan direct geld op jouw Viabuy debitcard storten (het geld staat meteen op je kaart) en je kan tijdens je vakantie veilig mobiel bankieren, dat wil zeggen dat je binnen het uur geld op je Viabuy debitcard kan zetten. https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" target="_blank">Voor meer mogelijkheden klik je Hier. Wel moet je nadat je de Viabuy kaart hebt ontvangen €89,70 op je kaart storten. Dit geld wordt daarna door Viabuy van je kaart afgeschreven. Je kan dan de Viabuy debitcard met heel veel plezier in gebruik nemen voor een periode van 3 jaar. Daarna betaal je slechts €29,90 per jaar. Tussentijds opzeggen is uiteraard mogelijk.

Gertjan
Door

Gertjan

op 30 Mar 2017

Kan ik ook pinnen met een VIABUY kaart ?

Jos
Door

Jos

op 30 Mar 2017

Beste Gertjan,Uiteraard kan je ook pinnen met de Viabuy debitcard. Je kan dit doen bij elke ATM en pinauotmaat, maar ook overal waar je met de debitcard afrekent kan je dit doen door je veilige pincode in te tikken.

remco schavemaker
Door

remco schavemaker

op 28 Jul 2016

Hallo. Ik heb geld gestort op mijn skrill card.Het bedrag is mijn rekeningsaldo,maar dat is niet beschikbaar. Hotel wat ik geboekt heb kan het geld er niet vanaf halen en ik kan er dus ook niet bij komen. Hoe los ik dit op? Mvg Remco Schavemaker

Jos
Door

Jos

op 28 Jul 2016

Beste Remco, Het kan kloppen dat je geld nog niet beschikbaar is op je Skrill kaart. Het overboeken kan meerdere dagen in beslag nemen. Ik adviseer je om een Viabuy Debitcard aan te schaffen. Met het persoonlijke IBAN bankrekeningnummer kan je binnen een uur geld op je Viabuy debitcard storten. Het geld is dan vrijwel direct beschikbaar. http://www.financeads.net/tc.php?t=19183C82323130T" target="_blank" rel="nofollow">Klik hier om een Viabuy debitcard te bestellen.

Robert Lubbe
Door

Robert Lubbe

op 27 Mar 2016

Wil voor mijn vriendin in Thailand een skrill card aanvragen. Kan zij dan in thaise baht geld op de kaart storten. Zo ja hoe gaat dat in zijn werk. En kan zijn dan met die card in thailand pinnen.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 27 Mar 2016

Beste Robert,De Skrill debitcard kan je niet aanvragen buiten Europa. Ik heb een oplossing voor je Robert. Als jij een Viabuy debitcard aanvraagt, "de Viabuy hoofdkaart" dan kan je na ontvangst een Viabuy partnerkaart aanvragen voor je vriendin en deze aan haar opsturen. Zodat zij in Thailand Thaise Baht kan pinnen. Omdat de Viabuy debitcard een persoonlijke IBAN code aan jou en aan je vriendin heeft verstrekt kunnen jullie makkelijk Thaise Baht op de kaart overboeken via jullie eigen bankrekening. https://www.financeads.net/tc.php?t=19183C299056540T" target="_blank" rel="nofollow">Klik hier om een Viabuy hoofdkaart aan te vragen.

Erik van Rijck
Door

Erik van Rijck

op 20 Dec 2015

Ik gebruikte hem om mee te tanken en te pinnen maar daar wordt hj niet meer geaccepteerd waarom weet ik niet wel hij werkt goed met internet aankopen

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 20 Dec 2015

Beste Erik,Bij welk tankstation heb je getankt?

werner
Door

werner

op 30 Apr 2015

kan ik ook mijn salaris op deze kaart laten storten ipv op de bank..of als mijn ouders een extraatje willen storten kan dat dan ook?

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 30 Apr 2015

Beste Werner,Het storten van je salaris is niet mogelijk met de Skrill kaart. Met de Viabuy debitcard is het wel mogelijk. Ook het storten van je salaris kan uitsluitend op de Viabuy debitcard.Ga voor meer informatie naar de https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="viabuy" target="_blank" rel="nofollow">Viabuy blog.

Rob
Door

Rob

op 07 Apr 2015

klopt het dat de pinkosten bij een ATM in het buitenland (Colombia)1,80 euro zijn , of komen er dan nog extra kosten bovenop, ik ben namelijk aan het overwegen om geld te storten op mijn skrill card om vervolgens mijn opnames met deze kaart te doen,

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 07 Apr 2015

Beste Rob,De pinkosten bedragen inderdaad €1,80 per opname, mits je in Euro's opneemt. Zie ook de https://mijndebitcard.nl/kosten-debitcard/" title="kosten" target="_blank" rel="nofollow">kosten-pagina.

Rob
Door

Rob

op 07 Apr 2015

Hallo Jos bedankt voor je antwoord, Het is namelijk zo ik ga op vakantie naar Colombia en euro's opnemen bij een ATM in Colombia zal niet mogelijk zijn, dan komen we weer terug bij mijn vraag, hoeveel zouden dan de kosten zijn als ik geld opneem bij een ATM die alleen Colombiaanse pesos uitkeert.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 07 Apr 2015

Beste Rob,Er wordt dan ook wisselkoersopslag ingehouden. Zorg dat er voldoende geld op je kaart staat. Zie ook het https://mijndebitcard.nl/kosten-skrill/" title="kosten " target="_blank" rel="nofollow">kostenoverzicht.

Rob
Door

Rob

op 07 Apr 2015

Hallo Jos , bedankt voor de snelle reactie , ben weer een stuk wijzer geworden, nu met die wisselkoers maakt het niet meer zo aantrekkelijk om met deze kaart te gaan pinnen zodra er een andere valuta dan euro's opgenomen wordt, dan maar weer op de ouderwetse manier op straat gaan omwisselen. dan heb je nog tenminste nog een redelijke wisselkoers. hartstikke bedankt voor je hulp ;)

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 08 Apr 2015

Beste Rob,Het is niet de wisselkoers die wordt berekend maar de dagkoers op het moment dat je geld bij een Atm opneemt.Met de Skrill kaart ben je aan een limiet gebonden. Met de Viabuy kaart heb je dat niet. Ga voor meer informatie naar: https://mijndebitcard.nl/viabuy-mastercard-debitcard/" title="zie" target="_blank" rel="nofollow">De Viabuy blog.

Cesar
Door

Cesar

op 10 Feb 2015

Ik heb de kaart aangeschaft voor mijn zoon om boodschappen te kunnen doen. Helaas wordt hij bijna nergens in de supermarkten geaccepteerd. Dus voor dagelijks gebruik niet geschikt. Jammer. Zou een mooie oplossing zijn geweest.

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 10 Feb 2015

Beste Cesar,Zoal je op de https://mijndebitcard.nl/" title="homepage" target="_blank" rel="nofollow">homepage van mijn website kan lezen, kan je niet in elke supermarkt direct afrekenen met je debitcard. Wel heb je, voor zover ik weet in elke supermarkt de mogelijkheid om eerst even met je debitcard te pinnen en vervolgens je boodschappen te doen.

Lex
Door

Lex

op 08 Oct 2014

Gisteren mijn Skrill kaart ontvangen. Ik heb al sinds 2012 niet mer kunnen kopen bij mijn favoriete websites, websites waar je alleen met creditkaart kunt betalen, meteen een bestelling geplaatst.Pas op met afrekenen, let op dat je wel ik euro's afrekent anders rekend Skrill transactiekosten 2.7 % dacht ik.Verder ben ik zeer enthousiast het werkt snel na de betalingen meteen naar mijn account gegaan en het bedrag was meteen afgeboekt.Als je elke maand geld over maakt kun je ook nog wat geld opzijzetten voor later of voor onvoorziene kosten.Lex

Jos van Tongeren
Door

Jos van Tongeren

op 08 Oct 2014

Beste Lex,Wat fijn dat je de weg hebt gevonden om met de debitcard je aankopen te kunnen doen bij je favoriete webshops/websites. Er zijn inderdaad veel webshops/websites waar je een creditcard nodig hebt. Gelukkig kan dat tegenwoordig ook met je vooraf oplaadbare creditcard. De debitcard is inderdaad een prachtig middel om geld op te zetten als je aan het eind van de maand geld over hebt.

Tjitske Veenhuizen
Door

Tjitske Veenhuizen

op 01 Jul 2014

Ik ben heel blij met mijn debetkaart, doordat ik door mijn verleden schulden had gemaakt en nu bezig ben die op te lossen kan ik geen creditkaart krijgen en ik wil er ook niet weer eentje omdat je je blauw betaald aan rente. Ik stort nu elke maand een klein bedrag op mijn debetkaart en kan daarmee precies het zelfde betalen als met een creditkaart. Heb er al een vliegreis mee betaald en je betaald geen rente omdat het je eigen geld is. Een fantastische uitvinding,

Henna
Door

Henna

op 19 Jun 2014

Ik heb mijn vakantie kunnen boeken met de moneybookers prepaid creditcard. Op deze manier was het betalen helemaal gratis terwijl er met een creditcard 20 euro boekingskosten zouden zijn!Echt heel handig zo'n debitcard :-)

Reactie plaatsen