Shoppen
Shoppen
0

Bijenkorf realiseert meer winst dan in voorgaande jaren

0

Vandaag was in het nieuws dat de Bijenkorf meer winst realiseerde dan in voorgaande jaren. In het nieuwsbericht las ik dat de Bijenkorf enkele vestigingen heeft gesloten. Als je nu dus ver van zo’n Bijenkorf vestiging afwoont dan heb je altijd nog de beschikking over de online Bijenkorf shops op het internet.

De Bijenkorf kaart

Met de Bijenkorf kaart (wat overigens een creditcard is) kan je bij elke aankoop die je doet bij een van de Bijenkorfvestigingen, maar ook online punten sparen. Ik moet je wel waarschuwen dat het een creditcard betreft. Zorg dat je voldoende geld reserveert, bijvoorbeeld op de Viabuy debitcard, voordat je een aankoop doet. De Viabuy debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Dit is in tegenstelling tot de traditionele creditcard welke vooraf niet oplaadbaar is. Een uitzondering hierop is de ANWB creditcard. Op deze kaart kan je geld storten voordat je een uitgave ermee doet. Echter ben je dat niet verplicht. Boven de €5.000,- ontvang je rente.

De Viabuy debitcard

Zoals je al uit deze blog op hebt kunnen maken is de Viabuy debitcard een enorm veilig betaalmiddel. Je kan op die kaart net zoveel geld reserveren als je wil. Het is slim dit te doen voor onvoorziene omstandigeheden. Je kan je nooit weten waar je later geld voor nodig hebt.

De Bijenkorf kaart wordt uitgegeven door ICS

De Bijenkorf kaart is een prima creditcard welke uitgegeven wordt door ICS. Voorwaarde vind ik wel dat je goed met je geld om moet kunnen gaan en dus een goede administratie bij moet houden.
Aangezien lang niet iedereen die discipline heeft raad ik een van de debitcards aan.

Reacties
Categorieën