Zijn er debitcards met uitgebreide dekkingsmogelijkheden?
Debitcard
Debitcard
0

Zijn er debitcards met uitgebreide dekkingsmogelijkheden?

0

Als je een debitcard hebt, dan wil je het liefst de beschikking hebben over uitgebreide dekkingsmogelijkheden, zoals dat bij de allerduurste creditcards het geval is. En waarom je geen creditcard wil, is het beste als volgt uit te leggen: je wil geen geld lenen, juist daarom kies je voor een debitcard.
Wij komen met dit artikel uit, omdat er in de Telegraaf werd gesproken over extra dekkingen bij betaalkaarten.
Zo waarschuwt de telegraaf voor de kosten. Ik moet zeggen dat het bij debitcards enorm meevalt en dat je voor heel weinig geld veel extra dekkingen hebt.

Welke debitcard

Welke debitcard je kiest is voor iedereen anders. Zo kreeg ik onlangs een vraag van iemand die wilde doelsparen, maar ook zijn minderjarige kinderen een eigen debitcard geven, om ze op jonge leeftijd al kennis te laten maken met de debitcard. En zoals je misschien weet is een debitcard superveilig, omdat je er alleen maar je eigen geld mee uit kan geven.
Anders gezegd met de debitcard leen je geen geld, maar je stort eerst je eigen geld op de kaart. Pas daarna kan je er wereldwijd mee betalen.
Overigens is de debitcard waarbij je een kaart voor je minderjarige kind kan bestellen de Viabuy debitcard.

Een debitcard met uitgebreide dekkingsmogelijkheden

Misschien wil je een debitcard met uitgebreide dekkingsmogelijkheden. De N26 debitcards kennen uitgebreide dekkingsmogelijkheden. Zoals dat je aankopen 360 dagen volledig zijn verzekerd.
Maar ook zit er een reis- en annuleringsverzekering bij inbegrepen en is je mobiele telefoon meeverzekerd.
Wil je meer weten? Klik dan Hier>>>

Een debitcard die goed is voor het milieu

Het kan zijn dat je goed voor het milieu wil zorgen, maar toch een debitcard wil met uitgebreide dekkingsmogelijkheden. Daar heeft N26 ook aan gedacht door een debitcard uit te geven. dit is de Metallic debitcard.
Een debitcard met recht op hoge kortingen bij vele internetaankopen.

Reacties
Categorie├źn