De N26 You debitcard kent vele voordelen
in N26

De N26 You debitcard kent vele voordelen

Een van de nieuwste debitcards is de N26 You debitcard. N26 geeft al langere tijd debitcards uit. De N26 Black debitcard is inmiddels vervangen door de N26 You debitcard.
Deze debitcard geeft nog meer financiële voordelen dan de N26 Black debitcard. Daarom heeft N26 de You debitcard als opvolger van de Black debitcard in het leven geroepen.
Een belangrijk voordeel dat ik hier wil noemen, is dat je op deze debitcard van N26, eerst geld moet storten, voordat je er mee af kan rekenen. Het voordeel hiervan is dat je zo geen geld uit kan geven wat je niet hebt. Zodoende kom je niet rood te staan en kan je nooit in de financiële problemen terecht komen. Tevens zijn met de N26 You debitcard al je aankopen gedurende de eerste 360 dagen beschermd tegen beschadiging, verlies en diefstal.

Steeds meer mensen gebruiken de N26 You debitcard

Zoals gezegd gaan steeds meer mensen de N26 You debitcard gebruiken, mede omdat deze debitcard bijzonder veel extra dekkingen heeft, zoals:

 • Dekking voor als je bagage zoekraakt
 • Je wordt uitbetaald als je vliegtuig vertraging heeft
 • Je krijgt een uitgebreide reis- en annuleringsverzekering
 • Je krijg je geld terug als je onverwachts eerder terug moet keren van je reis
 • Je bent ook in het buitenland verzekerd tegen medische kosten
 • Verzekering voor als je een ongeval krijgt met openbaar vervoer
 • Verzekering Afkoop Eigen Risico bij Aanrijdingsschade met een huurauto
 • Je bent verzekerd tegen diefstal bij geldautomaten wereldwijd
 • Je bent verzekerd als je mobiele telefoon is gestolen

De N26 You debitcard is een volwaardige creditcard

Het moge duidelijk zijn dat de N26 You debitcard meer dan een volwaardige creditcard is.
Naast alle voordelen die hierboven al genoemd zijn krijg je met je persoonlijke N26 You debitcard korting op heel veel vakantiereizen en zijn er regelmatig speciale akties, zoals bijvoorbeeld voor Disneyland Parijs.

Een online bankrekening bij de N26 You debitcard

Bij de N26 You debitcard open je gelijk met het aanvragen van de You debitcard een gratis online IBAN-bankrekening die direct aan de You debitcard is gekoppeld. Zo staat het geld dat jij of iemand anders op die bankrekening heeft gestort direct op jouw persoonlijke N26 You debitcard.
Hetzelfde geldt voor kasstortingen. Je kan namelijk bij Western Union en het Grenswisselkantoor contant geld naar jouw persoonlijke N26 You debitcard overboeken.
Erg interessant is dat iedereen, ook je werkgever of je klanten, vervolgens geld op je N26 You debitcard kunnen storten, en vervolgens kan je met de debitcard afrekenen waar je maar wil.

De afrekenmogelijkheden van de N26 You debitcard uitgelicht

 • Afrekenen met Apple Pay en Google Pay
 • afrekenen in fysieke winkels
 • Tanken bij bemande en onbemande benzinestations
 • Betalen in restaurant, hotel en supermarkt
 • Huren van een auto in binnen-en buitenland
 • Registreren voor on demand videodiensten

Meer afrekenmogelijkheden

 • afrekenen in fysieke winkels
 • Tanken bij bemande en onbemande benzinestations
 • Betalen in restaurant, hotel en supermarkt
 • Huren van een auto in binnen-en buitenland
 • Registreren voor audio on demand, zoals Apple Music, Deezer en Spotify
 • Afrekenen in de Google Play store en in de App store.
 • Betalen op elke gameplatform, zoals Sony en Nintendo

Wereldwijd betaalgemak met de N26 You debitcard

Inmiddels zal je wel begrepen hebben dat je overal ter wereld af kan rekenen met de N26 You debitcard. Uiteraard moet je wel voldoende geld op je debitcard hebben staan, voordat je kan betalen. Maar dat gaat heel makkelijk, omdat er aan jouw persoonlijke N26 You debitcard een IBAN-bankrekening is gekoppeld.
Reden genoeg om direct een N26 You debitcard aan te vragen.

Meer weten over de N26 You debitcard?

Het kan best zijn dat je voor het eerst op deze website bent gekomen en denkt ik wil eerst meer aan de weet komen over de N26 You debitcard.
Daarom zal ik een aantal handige gebruiksmogelijkheden van de N26 You debitcard met je gaan bespreken.

De N26 You debitcard voor op vakantie

De N26 You debitcard is erg handig voor als je met vakantie gaat. Omdat er aan de N26 You debitcard een IBAN-bankrekening is gekoppeld is er geen enkele beperking met betrekking tot de te besteden bedragen op de debitcard.
Zo kan je deze kaart gebruiken voor allerlei vakantie-uitgaven. Je kan afrekenen in een hotel of een restaurant. Maar ook kan je een auto huren met de N26 You debitcard. Interessant is dat bij de N26 You debitcard het eigen risico gratis is meeverzekerd. Dus krijg je schade aan je huurauto, dan hoef je dat eigen risico niet te vergoeden.

Aankopen doen op internet

De N26 You debitcard is uitermate geschikt om aankopen te doen op internet in allerlei webshops. Ook kan je een netflixcontract of een abonnement afsluiten bij Spotify en dergelijke.
Ook hier geld dat er geen beperking is, en dat je dankzij de IBAN-bankrekening die dus aan je N26 You debitcard gekoppeld is onbeperkt geld uit kan geven.

Je bankzaken regelen

De N26 You debitcard is zoals eerder gemeld gekoppeld aan een gratis bankrekening van N26. dit is een van de grootste internetbanken in Europa met een grote naamsbekendheid. Dit betekent dat je met de N26 IBAN-bankrekening ook je bankzaken kan regelen. Zo kan je automatische incasso’s instellen, maar ook al je betalingen kan je ermee doen. En als je uitgaves doet met de N26 You debitcard, dan wordt je bankrekening gebruikt om de uitgegeven bedragen te incasseren.
Dit is heel erg makkelijk, mede omdat iedereen via jouw IBAN-bankrekening kan opwaarderen, zodat je vervolgens met de N26 You debitcard altijd beschikt over een positief saldo.
Zo kan je nooit rood komen te staan en zal je niet in de schulden terecht kunnen komen.
Reden genoeg om nu jouw persoonlijke N26 You debitcard aan te vragen.

Floris
Door

Floris

op 11 Feb 2020

Het gaat mij er om te weten dat als ik me op een platform als Amazon aanmeld als zakelijk verkoper en daarbij o.a. mijn creditcard nummer op moet geven, of zij dan aan mijn nummer kunnen zien of dat een Prepaid Card is. Zij stellen namelijk dat Prepaid cards niet toegestaan zouden zijn, omdat zij daar lidmaatschapskosten van afschrijven. (Ik zorg er uiteraard voor dat daar voldoende saldo op staat) Helaas kan ik momenteel geen gewone creditcard krijgen vanwege een BKR melding. Met vriendelijke groet, Floris

Jos
Door

Jos

op 11 Feb 2020

Beste Floris, De N26 You debitcard, net zoals de andere kaarten die op deze website worden aangeboden, zijn geen prepaid creditcards, maar echte debitcards. Echte debitcards zijn qua gebruiksmogelijkheden hetzelfde als traditionele creditcards. Voor het aanvragen van een echte debitcard wordt niet naar je financiële verleden gekeken. Dus een BKR-controle vindt niet plaats. De N26 debitcards zijn bijzonder geschikt om inter(nationale) aankopen mee te doen in grote webshops, zoals bij Amazon. Het afschrijven van lidmaatschapskosten geschiedt via automatische incasso's via een aan de debitcard gekoppelde IBAN-bankrekening. Bij N26 debitcards werkt het als volgt: Je vraag eerst een gratis internetbankrekening aan, waarna aan jou een gratis debitcard wordt verstrekt. Nadat je binnen enkele dagen de debitcard hebt ontvangen, kan je die eventueel upgraden naar een debitcard met meer dekkingsmogelijkheden en een uitgebreide aankoopverzekering. (Ook kan je kiezen om direct een debitcard aan te schaffen met meer dekkingsmogelijkheden). Klik Hier om https://mijndebitcard.nl/n26-debitcards-vergelijken/" rel="noopener" target="_blank">debitcards te vergelijken.

Reactie plaatsen