Worldcore, de prepaid creditcard zonder BKR notering

Worldcore, de prepaid creditcard zonder BKR notering

De Worldcore prepaid creditcard zonder BKR notering is een handig betaalmiddel waarmee je al je aankopen wereldwijd kan doen. Wel moet je eerst geld op de kaart storten, voordat je het uit kan gaan geven. Een van de grote voordelen hiervan is, dat je weloverwogen je uitgaves plant.

Hoe plan je je uitgaves?

Je uitgaves kan je plannen, door te onderzoeken wat je vaste lasten zijn. Je vaste lasten zijn kosten die elke maand terugkomen zoals je huur, gas en licht, je telefoonrekening, je tv en internet en meer van dat soort zaken.
Neem je bankafschiften van de laatste 3 maanden door en maak voor jezelf een duidelijk overzicht op papier of in Excel. Maak een onderverdeling in je vaste kosten en je variabele kosten. Je variabele kosten zijn bijvoorbeeld de kosten die je maakt als je een avondje uit gaat. Of als je auto gerepareerd moet worden.
Daarnaast noteer je de inkomsten. Het verschil tussen je inkomsten en je uitgaven is hetgeen je overhoudt. Van het bedrag dat je overhoudt kan je bijvoorbeeld een deel sparen en voor het andere deel kan je er wat leuks mee aanschaffen met je debitcard.

De Wereldcore debitcard

Worldcore doet het slim door in plaats van een creditcard, een debitcard uit te geven. Met een creditcard breng je mensen in de problemen. Omdat je met een creditcard geld leent, en pas achteraf de rekening hoeft te betalen, is een impulsaankoop snel gemaakt. Ook het vergeten te noteren van een creditcard uitgaven kan ook jou overkomen. Er moeten ook andere dingen betaald worden gedurende de lopende maand. Je snapt wel dat je snel het financiƫle overzicht kan verliezen.
Met een debitcard boek je vooraf geld op je kaart, daarom wordt de debitcard ook wel de creditcard zonder zorgen genoemd.

Andere debitcards vergelijken

Misschien denk je nu ik zou eigenlijk eerst andere debitcards met elkaar willen vergelijken. Dat is een goed idee want er zitten grote verschillen in de prijzen en mogelijkheden van debitcards.
Klik hier om andere debitcards te vergelijken

Reactie plaatsen