Winkelen zonder zorgen doe je met de debitcard
Debitcard
Debitcard
0

Winkelen zonder zorgen doe je met de debitcard

0

De debitcard is een digitaal betaalmiddel waarmee je kan winkelen zonder zorgen. Je stort vooraf geld op je debitcard en kan er vervolgens overal mee winkelen. Bijvoorbeeld op internet bij Bol.com of bij een andere favoriete webwinkel.
Uiteraard kan je ook boodschappen doen bij de supermarkt, of in een andere winkel bij jou in de winkelstraat met je debitcard.

Waarom zou je met de debitcard gaan winkelen?

Omdat je met de debitcard vooraf geld op de kaart moet storten voordat je het uit kan geven, ga je erg bewust met je geld om en zal je niet snel in de financiƫle problemen terecht komen. Impulsaankopen zijn niet mogelijk met een debitcard. Dit komt doordat je van te voren goed overdenkt wat je gaat kopen en dat geld stort je van tevoren op je debitcard. goede redenen om te gaan winkelen met je debitcard en op deze manier voorkom je dus geldzorgen.
Om het nog duidelijker te maken zal ik het verschil tussen een debitcard en een creditcard vervolgens aan je uit gaan leggen.

Wat is het verschil tussen een debitcard en een creditcard?

Een groot verschil tussen een debitcard en een creditcard is dat je bij een debitcard vooraf geld op de kaart stort en bij een creditcard achteraf. Bij de debitcard leen je geen geld en bij een creditcard dus wel.
Bij elke uitgave die je met je creditcard doet leen je meer geld. Je snapt de gevaren van een creditcard nu waarschijnlijk wel. Ook omdat je tijdens het doen van een creditcardtransactie je bankrekenng meestal niet zal checken, kan het aan het eind van de maand zo zijn dat je de andere rekeningen niet meer kan voldoen.

Liever een debitcard

Het moge duidelijk zijn dat je winkelt zonder zorgen met de debitcard. Bovendien heeft de Viabuy debitcard meer mogeljkheden. Hierbij kan je denken aan dat je bij de Viabuy debitcard met een persoonlijk aan jou toegekend IBAN bankrekeningnummer heel snel geld op je debitcard kan storten. Je kan ook heel snel geld overboeken naar wie je maar wil, en anderen kunnen ook supersnel geld op jouw debitcard storten.
Bovendien kent de Viabuy debitcard geen opname- of bestedingsbeperkingen.
Wil je meer weten? Lees dan het artikel over de Viabuy debitcard even door>>>

Is Viabuy de enige goede debitcard?

Nee, de N26 debitcards beschikken over enorm veel interessante mogelijkheden. Nadat je een gratis internetbankrekening hebt geopend bij N26, kan je kiezen uit 3 verschillende N26 debitcards.

Reacties
Categorieƫn