We winkelen steeds meer bij de grotere webshops
Shoppen
Shoppen
0

We winkelen steeds meer bij de grotere webshops

0

Steeds vaker gaan we niet meer naar fysieke winkels toe maar winkelen we vooral bij de grotere webshops zoals Zalando. Je kan dat duidelijk merken aan de berichten dat de omzet van vele webwinkels enorm aan het stijgen zijn. Zeg nou zelf, als je vanuit je luie stoel met laptop of computer makkelijk een bestellling kan plaatsen, dan zou je toch wel gek zijn als je de deur uit zou gaan en veel kostbare tijd zou verliezen.

Hoe reken je af bij webwinkels

De Viabuy debitcard die we op internet ook tegenkomen als de beste prepaid creditcard is een debitcard die over enorm veel betalingsmogelijkheden beschikt. Dit is altijd handig voor als iDEAL bijvoorbeeld een storing heeft. Dan reken je toch op een andere manier af. Je moet altijd eerst betalen voordat jouw favoriete product afgeleverd wordt door de leverancier.

Heb je aflevergarantie?

Of je nou een creditcard of een debitcard hebt, je hebt altijd recht op de aflevergarantie van Mastercard. Ook als je product niet op tijd of beschadigd of onvolledig aankomt dan kan je op dat recht een beroep doen.

Eerst opladen voordat je af kan rekenen?

De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Deze kaart heeft het grote voordeel dat je alleen maar geld uit kan geven wat je werkelijk bezit. Bij de traditionele creditcard is dat wel anders. Bij de creditcard leen je namelijk geld en moet je bij het aanvragen van de kaart je financiële gegevens overleggen. Hierdoor duurt het aanvragen van een creditcard vaak heel erg lang. De Viabuy debitcard kan je daarentegen morgen al in huis hebben. Dit komt dus omdat je geen financiële gegevens hoeft op te sturen. Dat is wel zo makkelijk.
Reden genoeg om vandaag nog een Viabuy debitcard aan te vragen>>>

Reacties
Categorieën