Debitcard
Debitcard
0

iDEAL is een van de betaalmethodes van de Viabuy debitcard

0

Ideal is een van de betaalmethodes van de Viabuy debitcard waarmee je ook op internationale websites zoals eBay en Amazon af kan rekenen, zonder dat je een creditcard nodig hebt. Zoals je waarschijnlijk weet kent de Viabuy debitcard vele alternatieve betaalmethodes waarmee je op internet je aankopen kan doen zonder dat je direct met iDEAL afrekent.

Je prepaid creditcardgegevens koppelen aan eBAY

Een veel gehoorde vraag is: ik kan niet met iDEAL afrekenen op eBAY, maar wil dat wel. Hoe koppel ik mijn prepaid creditcardgegevens oftewel mijn debitcargegevens aan iDEAL? Het is heel simpel, je doet het op dezelfde manier als met de traditionele creditcard.
Je gaat naar je instellingen op eBAY en koppelt bij de creditcard Mastercard instellingen het lange kaartnummer van je debitcard aan je eBAY account. Op deze manier is de betaalmethode iDEAL automatisch aan eBAY gekoppeld.

Niet elke website biedt iDEAL aan als betaalmethode

Omdat niet elke website iDEAL aanbiedt als betaalmethode kent de Viabuy debitcard ook nog een stuk of 10 andere betaalmethodes.
Zo kan je bijvoorbeeld met Paypal afrekenen. In dit geval koppel je jouw debitcardgegevens aan je Paypal rekening. Welke je overigens gratis kan openen.
Ook kan je in de Google Play store en de Appstore je debitcardgegevens koppelen.

Nog meer voordelen van de Viabuy debitcard

Nog meer voordelen van de Viabuy debitcard zijn: Je kan onbeperkt opwaarderen, zowel contant als via het aan jou persoonlijk toegekende IBAN bankrekeningnummer. Anderen kunnen via dit IBAN nummer in enkele seconden geld op je kaart zetten. Ook kan je via het GWK en via Western Union contant geld op je debitcard zetten.
Uiteraard kan je op bekende websites zoals eBAY, Amazon en Bol zaken doen. Je debitcard is in no time gekoppeld aan jouw persoonlijk beveiligde account op die website.

Meer informatie>>>

Reacties
Categorie├źn