Wat is een N26 Black debitcard?

De N26 Black debitcard wordt gerekend tot een van de meest betrouwbare vooraf oplaadbare creditcards waarbij je geen geld leent. Met behulp van jouw persoonlijke N26 IBAN bankrekening stort je eerst je eigen geld op de kaart, daarna kan je wereldwijd met de N26 Black debitcard afrekenen.

Over de N26 Black debitcard

Naast de voordelen van de debitcard (waarover verderop in deze blog meer), leg ik je nu uit wat de N26 Black debitcard als extra voordelen heeft.
Net zoals de uitgebreidere creditcards, biedt de N26 Black debitcard 360 dagen garantie op al je aankopen die je met de N26 kaart. doet. Ook als de door jou bestelde producten niet (niet geheel) of beschadigd aankomen dan kan je erop rekenen dat de door jou geleden schade door N26 volledig wordt vergoed.
Daarnaast heb je bij aanschaf van de N26 Black debitcard recht op een zeer uitgebreide reis en ongevallendekking. Voor meer info zie de uitgebreide N26 blog.

De werking van de N26 Black debitcard

De N26 black debitcard is net zoals de Viabuy– en de Money2Go debitcard een bijzonder betrouwbare debitcard. Al deze debitcards werken als volgt: Je stort eerst geld op de kaart, daarna kan je er vrijwel overal mee afrekenen. Op deze manier hou je jouw geldzaken voor 100% onder controle en kan je alleen maar uitgeven wat je werkelijk hebt.
Met een creditcard, welke dezelfde gebruiksmogelijkheden heeft als een debitcard, leen je geld. Bij een creditcard betaal je dus achteraf de rekening en moet je maar zien dat je tegen die tijd voldoende geld op je rekening hebt staan om die tijdig te voldoen. Zo niet, dan moet je een enorme hoge boeterente betalen.

Velen kwamen door het gebruik van een creditcard in de geldproblemen

In het verleden en vandaag de dag komen er nog steeds heel veel mensen in de geldproblemen door een creditcard te gebruiken. Gelukkig heeft N26 een debitcard uitgegeven om ervoor te zorgen dat jij verantwoord met je geld om kan gaan. Door regelmatig de N26 Black debitcard te gebruiken heb je 100% controle over je eigen geld en zal je nimmer in de problemen terecht komen.
Reden genoeg om nu de debitcard aan te vragen.

Reactie plaatsen