Debitcard
Debitcard
0

Viabuy's debitcard is voor iedereen beschikbaar

0

Regelmatig krijg ik vragen van mijn bezoekers of iedereen in aanmerking komt voor de Vooraf oplaadbare prepaid creditcard, bekender onder de naam debitcard. Vragen die gesteld worden gaan ook over personen die buiten Europa woonachtig zijn. Dit betreffen ook partners en/of minderjarige en/of meerderjarige kinderen van diegene die de vraag aan mij stelt. In prinicipe is het voor 100% mogelijk.
Het is zo dat niet iedereen in aanmerking komt voor een creditcard maar wel voor de Viabuy debitcard. Een debitcard is niks anders dan een vooraf oplaadbare creditcard met dien verstande dat je geen geld leent, maar eerst geld op je debitcard moet storten voordat je er een uitgave mee kan doen.
De mogelijkheden van een debitcard zijn dezelfde als die van een creditcard.

Het Adres Verification System (AVS)

Het adres verification system is een systeem dat voornamelijk door creditcardonderneming gebruikt wordt om een controle uit te voeren, met name of de aanvrager van de kaart op dat adres woonachtig is. Dit is logisch want bij een creditcard moeten er naast de financiële controles, zoals onder andere of een aanvrager kredietwaardig is, ook de adres verificatie gegevens gecontroleerd worden.
Bij een debitcard is dat allemaal veel makkelijker. Het maakt niet hoe je financiële situatie is en hoe je er qua gezondheid e.d. voorstaat. Ook het AVS wordt lang  niet altijd geraadpleegd.

De Viabuy debitcard biedt oneindige mogelijkheden

Met de Viabuy debitcard heb je oneindige mogelijkheden zowel wat opwaarderen als wat afrekenen waar dan ook betreft.
Bovendien is de Viabuy debitcard voor iedereen beschikbaar. Leeftijd, kredietwaardigheid en land van vestiging doen niet ter zake. Jij komt altijd in aanmerking!

Viabuy-debitcard

Reacties
Categorieën