Debitcard
Debitcard
0

Viabuy worldcard is de meest gebruikte creditcard

0

Viabuy’s worldcard is de meest gebruikte creditcard waarvoor jij altijd in aanmerking komt. De Viabuy debitcard is een bijzondere creditcard. Bij deze creditcard stort je eerst geld op de kaart via het bijbehorende IBAN bankrekeningnummer. Hierdoor leen je geen geld. Hetgeen bij de de traditionele creditcard wel het geval is. Je krijgt dus ook niet te maken met het Bureau voor kredietregistratie.
Dit geeft meteen al aan waarom de Viabuy card door steeds meer mensen gebruikt wordt. Je hebt geen gedoe dat je financiële gegevens moet overleggen en ook om die reden kan je de Viabuy card morgen al in huis hebben. Misschien wil je eerst nog even verder lezen voordat je bestelt.

Met Viabuy’s debitcard reken je wereldwijd af

De Viabuy debitcard is de meest geaccepteerde creditcard. Dit betekent dat je overal met de kaart af kan rekenen. Er zijn geen beperkingen en dankzij de aan de kaart gekopppelde IBAN bankrekening van Viabuy kan je per kas en per bank opwaarderen. Op deze manier kan een ander ook geld op jouw kaart storten.
Bovendien is de Viabuy card geschikt voor consumenten, maar ook voor kleine ondernemers.

Waar kan je debitcard voor gebruiken?

Met de debitcard kan je hetzelfde doen als met een creditcard. Zo kan je de aankopen doen op internet in elke webshop, je kan in elke supermarkt afrekenen met de debitcard en je kan bijvoorbeeld ook een Netflixcontract afsluiten met je debitcard.

Kan je zonder een debitcard?

Als je 100% controle over je geldzaken wil hebben dan kan je niet zonder een debitcard. Dit komt omdat je met een debitcard door het online zeer goed beveiligde account met je Smartphone of tablet een actueel overzicht van je financiën op kan roepen.
En omdat je vooraf geld op je debitcard moet storten kan je nooit rood komen te staan. Die vervelende boeterente behoort hiermede tot het verleden.
Reden genoeg om direct een debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën