OpenBankDebitcard
OpenBankDebitcard
0

Viabuy debitcard is goedkoper en beter dan de Visa world card

0

Op deze website worden wel vaker debitcards en creditcards met elkaar vergeleken. Zoals je waarschijnlijk wel weet hebben debitcards enorm veel voordelen ten opzichte van creditcards.
Zo kwam ik de Visa world card tegen. Bij deze creditcard zijn de jaarkosten veel hoger namelijk €36,50 per jaar, terwijl de jaarkosten van de Viabuy debitcard €19,90 bedraagt. Qua gebruiksmogelijkheden heb je hetzelfde in huis . Dus waarom zou je dan voor de duurdere Visa world creditcard kiezen?

Voordelen

Een heel groot voordeel van de Viabuy debitcard ten opzichte van de Visa World creditcard is: dat je met een Viabuy debitcard geen geld leent. Je stort vooraf geld op de kaart en kan dus alleen maar uitgeven wat je hebt. Je gaat met de Viabuy debitcard dus erg bewust met je geld om en zal niet in de verleiding komen om iets te kopen waar je later spijt van hebt.

Nadelen

Een heel groot nadeel van de Vias World creditcard is dat de kaart dus erg duur in gebruik is en dat je geld leent. Je weet nooit of je het geleende geld aan het eind van de maand, als je de afrekening van Visa krijgt, tijdig kan betalen. Kan je dat niet, reken dan op een forse boeterente van minimaal 14% en kan je een maand later nog niet betalen dan krijg je rente over rente en bij een boeterente van 14% loopt dat dus heel erg hard op en is de kans groot dat je ook achter gaat lopen met je andere betalingen.

De creditcard zonder zorgen

Het moge duidelijk zijn dat de Viabuy debitcard, de creditcard zonder zorgen is. Het is dus een vooraf oplaadbare creditcard waarmee je werkelijk overal af kan rekenen. Ook heb je onbeperkte opwaardeermogelijkheden zowel per kas als per bank. Hetgeen bij een Visa World creditcard niet het geval is.
Ook het storten van contanten is bij de Visa World card niet mogelijk en bij de Viabuy debitcard wel.
Bovendien kan je met een Viabuy debitcard al je bankzaken regelen dankzij een aan jouw Viabuy kaart gekoppeld IBAN bankrekening. Zo kan iedereen geld op jouw Viabuy debitcard storten, hetgeen bij een Visa World creditcard ondenkbaar is.
Met andere woorden de Viabuy kaart is de debitcard met meer mogelijkheden dan welke creditcard dan ook en tegen een bijzonder interessante prijs.
Reden genoeg om nu de Viabuy debitcard te bestellen>>>

Reacties
Categorieën