Viabuy betalingen worden vrijwel direct verwerkt
Viabuy
Viabuy
0

Viabuy betalingen worden vrijwel direct verwerkt

0

Vandaag heb ik een bericht gelezen dat de Europese Centrale bank pas vanaf November 2018 directe betalingen mogelijk maakt.Dat wil zeggen als je vanaf een Nederlandse bankrekening geld overmaakt dan kan het vooral in het weekend dagen duren voordat het geld op de bankrekening van de betrokkene is bijgeschreven. Bij de Viabuy bankrekening is dat anders, het geld staat vrijwel direct op de betreffende bankrekening en uiteraard ook op de aan de bankrekening gekoppelde Viabuy debitcard.

Een debitcard met een gratis bankrekening

De Viabuy debitcard is de enige debitcard met een aan de kaart gekoppelde bankrekening. Dit is erg handig omdat er onbeperkt geld van en naar jouw persoonlijke Viabuy bankrekening gestort kan worden. Zo is het geld binnen enkele minuten op je bankrekening bijgeschreven.
Ook kan je op deze manier geld overboeken naar een ander die ook beschikt over de Viabuy debitcard met de daaraan gekoppelde IBAN bankrekening. Buiten Europa boek je door middel van een “kaart naar kaart” overboeking direct het geld op de debitcard van de betrokkene. Die betrokkene kan een zakenrelatie zijn, maar ook bijvoorbeeld je partner of een van je ouders.

Kan dat ook met een creditcard?

Nee, met een creditcard kan je geen bankrekening aan je kaart koppelen. Een creditcard is namelijk een betaalkaart waarmee je geld leent. Er is wel een creditcard waar je geld op kan storten, maar dat ben je niet verplicht. Een heel groot nadeel is dat je bij elke uitgave die je met een creditcard doet meer schuld opbouwd. Deze schuld moet zo snel mogelijk worden afgelost. Doe je dat niet, dan kom je al heel snel dieper in de schulden terecht en is het nog maar de vraag of je die schulden ooit nog af kan lossen. Voor je het weet zit je in de schuldsanering.

Met de debitcard zit je altijd goed

Zoals je uit voorgqaande content af kan leiden zit je met de debitcard altijd goed. Zeker met de Viabuy debitcard. Deze debitcard biedt je enorm veel comfort. Voor meer informatie klik je hier

Reacties
Categorieën