Veel werkgevers hebben pesoneel in dienst met financiële problemen
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Veel werkgevers hebben pesoneel in dienst met financiële problemen

0

Een onderzoek van het Nibud wees uit dat 62% van de werkgevers personeel in dienst hebben met financiële problemen. Natuurlijk is het voor de werkgever vervelend, want door de spanningen van de werknemer zal de laatste minder goed in zijn werk presteren. Dit is voor de werknemer, die er financieel gezien al niet zo rooskleurig voorstaat, een nog groter risico. Als je door de financiële problemen die je ondervindt, je werk niet goed uit kan voeren ( je maakt je ook tijdens je werk zorgen over je schulden) is de kans groot dat je steeds meer fouten gaat maken en dat je ontslagen wordt.

Probeer financiële problemen te voorkomen

Omdat veel werknemers in de financiële problemen zitten lanceert Koningin Maxima een website ter bescherming van de werknemer.
Financiële problemen kan jezelf voorkomen door verantwoord met je geld om te gaan. We weten allemaal dat we beter geen geld kunnen lenen en ook dat we goed na moeten denken voordat we een uitgave gaan doen.
Ook als we boodschappen doen dan nemen we meestal geen boddschappenbriefje meer mee, maar graaien we in de vakken van de supermarkt en pakken we waar we zin in hebben.
Er is gebleken uit tv-programma’s zoals “een dubbeltje op zijn kant” dat heel veel mensen niet weten hoeveel geld ze in de supermarkt uitgeven. Het idee van geld overhouden door bewust met je geld om te gaan is steeds meer een issue aan het worden. En gelukkig kan je door een debitcard te gebruiken bewust met je geld omgaan.

Bewuster met je geld omgaan doe je met de debitcard

Omdat een debitcard een vooraf oplaadbare betaalkaart is, een kaart waar je dus eerst geld op moet zetten voordat je er een uitgave mee kan doen, ga je bewust(er) met je geld om en weet je ook veel beter waar je geld aan uitgeeft.
Het is een ideaal betaalmiddel waar je altijd voor in aanmerking komt ongeacht je leeftijd en financiële situatie.
Om de debitcard te bestellen klk je hier>>>

Reacties
Categorieën