Meer grip op je vermogen met de Viabuy debitcard
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Meer grip op je vermogen met de Viabuy debitcard

0

De laatste tijd lijkt het steeds belangrijker te worden, hoe we grip op ons vermogen kunnen behouden of toepassen. Wat maken we ons toch druk om ons geld. Zeker nu met de nieuwe regering gaan de gesprekken over niks anders meer dan als ze maar van mijn geld afblijven.
Je vraagt je af wat kan ik er nog aan doen om meer geld over te houden, en minder naar de inspecteur der directe belastingen te brengen. Ik zal je zeggen dat je op zoek moet gaan naar een verantwoord controlemiddel voor al je financiën.
Ben je tevreden met je huidige reguliere bank? Of wordt er teveel aan kosten aan jou in rekening gebracht? Je bent er natuurlijk zelf bij of je bij de bank blijft waar je al zolang zit of dat je denkt: veranderen van bank kan ik gaan onderzoeken. Zo heb je misschien bij je huidige bank wel een creditcard die je bij de dure rekening van je bank cadeau hebt gekregen en dat die creditcard je alleen maar narigheid heeft opgeleverd.

Iedereen gebruikt toch een creditcard?

Dat is niet helemaal waar. Het lijkt soms wel zo, maar van veel mensen die een creditcard gebruiken hoor je meestal niet als het niet goed met hun financiën gaat. En geloof me het zijn er heel veel.
Regelmatig vragen mensen mij: Zal ik overstappen op de debitcard?

Meer grip op je vermogen dankzij de debitcard

Daarom heb ik gemeend jou middels deze blog te moeten informeren over de o zo handige debitcard. De debitcard is eigenlijk een prepaid creditcard en houdt jou uit de geldzorgen. Het is een betaalkaart waarbij je geen transactiekosten worden toegerekend. En bovendien leen je met een debitcard geen geld, wat bij een creditcard wel het geval is. Je komt door een debitcard regelmatig te gebruiken niet rood te staan bij je bank en er worden ook nauwelijks andere kosten in rekening gebracht. Zo krijg je bij de Viabuy debitcard zelfs een bankrekening cadeau en is het opzeggen van je reguliere bankrekening een afweging waard.

Overal inzicht in je vermogen

Of je nou veel of weinig geld hebt, of je een vermogend mens bent of niet, in alle gevallen biedt de debitcard ieder mens veel perspectief. Door een debitcard heb je altijd en overal inzicht in je financiën mede dankzij de handige App. En je kan overal met je debitcard afrekenen alsof je een creditcard in handen hebt.
Met een debitcard beschik je over het ideale betaalmiddel waarmee je werkelijk overal af kan rekenen. En als je het goed doet, dan kies je voor de Viabuy debitcard met onbeperkte mogelijkheden. Zo grijp je nooit mis.

Geen creditcard en toch een auto willen huren tijdens je vakantie

Omdat veel mensen graag een auto willen huren als ze uit het vliegtuig stappen wil ik graag het volgende met je delen. Vandaag kreeg ik een vraag van een van mijn bezoekers over het huren van een auto bij Indigo. In de reacties van “gebruik debitcard als creditcard” vind je het antwoord. Gelukkig is het met de Viabuy debitcard allemaal mogelijk.

Tot slot wil ik het nog even met je hebben over dat er zoveel mensen zijn, die denken dat je zonder in aanmerking te kunnen komen voor een creditcard dingen misloopt. Dit is echt niet waar, want met een debitcard heb je dezelfde mogelijkheden als met de traditionele creditcard. Je verschaft jezelf zelfs het voordeel dat je meer overzicht over je vermogen hebt, dan bij welk ander betaalmiddel dan ook.
En zoals gezegd kan je zowel online als offline over de hele wereld met je debitcard terecht.
Reden genoeg om nu de Viabuy debitcard aan te vragen.

Reacties
Categorieën