Mastercard en Visacard prepaid creditcards

Mastercard en Visacard zijn ondernemingen die wereldwijd licenties verstrekken voor het uitgeven van prepaid creditcards, welke beter bekend staan als een debitcard.
Deze debitcards worden veelal in samenwerking met bedrijven zoals Viabuy, ANWB, Money2Go en ICS uitgegeven. Al deze vooraf oplaadbare betaalkaarten kan je op deze website bestellen.
In deze blog zal ik de allerbeste prepaid creditcards die dus ook bekend staan als debitcards voor je gaan vergelijken.
Aangezien debitcard de offciële benaming is, zal ik het vanaf nu over debitcards hebben.
Maar eerst ga ik je uitleggen wat de verschillen zijn tussen een creditcard en een debitcard. Bij een creditcard moet je allereerst aantonen dat je kredietwaardig bent. Dit wil zeggen, je moet je financiële gegevens zoals je salarisafschriften e.d. overleggen.
Op basis van je inkomen en of je nooit schulden hebt gehad en niet te laat je rekeningen betaalt, wordt er gekeken of jij geaccepteerd wordt voor een creditcard. Deze procedure neemt voor jou veel tijd in beslag.
Daarom is het handiger om een vooraf oplaadbare prepaid creditcard van Mastercard of van Visacard aan te vragen. Bij deze vooraf oplaadbare betaalkaarten hoef je helemaal geen financiële gegevens te overleggen en is BKR controle niet aan de orde. Dit komt omdat je bij de prepaid kaart vooraf geld op de debitcard stort en dat je er daarna pas een uitgave mee kan doen. Zo ga je weloverwogen met je geld om. Bij een normale creditcard betaal je pas achteraf. Je leent dus geld bij een normale creditcard en het betalen van hoge rentekosten komt vaak voor. Bij een debitcard is dat niet het geval.

Mobiele pinaparaten

Of je nou afrekent in de supermarkt of de boodschappen thuis af laat leveren en betaalt via een mobiel pinapparaat. In beide gevallen kan je eenvoudig betalen met je debitcard.
Uiteraard geldt dit ook voor alle andere toepassingen. Overal waar je met een creditcard kan betalen is dat ook mogelijk met de debitcard. Je kan zoals ik al eerder gezegd heb de debitcard gebruiken alsof het een creditcard betreft.

Welke debitcard?

Welke debitcard je kiest is afhankelijk van je portemonnee en wat je er precies mee wil doen.
Klik Hier voor meer informatie>>>

Reactie plaatsen