Koppel je debitcard aan het Airbnb betaalsysteem

Koppel je debitcard aan het Airbnb betaalsysteem

Airbnb de organisatie om goedkoop overnachting(en) via internet te boeken, bijvoorbeeld voor een vakantie, maar ook in steden zoals Amsterdam, is nu voor iedereen beschikbaar. Dit komt namelijk omdat je nu ook bij Airbnb met de Viabuy debitcard af kan rekenen. Dat is mooi want de Viabuy debitcard is voor iedereen beschikbaar.

Betalen met de Viabuy debitcard

Met de Viabuy debitcard kan je betalen alsof je een creditcard in handen hebt. Wat je met een creditcard kan doen, kan je dus ook met een debitcard doen.

Waarom geen creditcard?

Er zijn veel situaties bekend waarbij men door een creditcard te gebruiken diep in de schulden terecht is gekomen. Zelfs zo erg dat de schuldsanering eraan te pas moest komen. De oorzaak was veelal dat je door het gebruiken van een creditcard je uitgaves niet goed kon overzien. Dit komt omdat je zonder dat je het in de gaten hebt, veel geld kan pinnen.
De reden is dat je met een creditcard een krediet hebt en dat je meestal later pas ontdekt wat je uit hebt gegeven.

Juist in een tijd dat dagelijks in het nieuws is dat het goed gaat met de economie moet je alert zijn. Wie zeg dat het jou niet overkomt dat je jouw baan kwijtraakt, of dat je onverwachts in een scheiding terecht komt of dat je opeens voor hoge ziektekosten komt te staan?
Met een debitcard kies je voor zekerheid, voor een manier waarbij je jouw geldzaken goed overziet. Dit heeft te maken met dat je eerst geld op de kaart moet storten voordat je het daadwerkelijk uit kan gaan geven. Zo ga je bewust om met je uitgaven en kan je geen geld uitgeven wat je niet bezit.

Lekker goedkoop uit bij Airbnb

Bij Airbnb ben je goedkoper uit dan bij welke andere organsatie dan ook. En omdat je met de debitcard je overnachtingen kan regelen, ga je lekker ontspannen op reis. Het enige wat je even moet doen is je debitcard koppelen aan je persoonlijke Airbnb account. Het is zo geregeld. Je koppelt je debitcard aan het systeem alsof het een creditcard is door simpelweg de betaalmethode Mastercard te selecteren.

Reactie plaatsen