Is de Cyberaanval Petya een risico voor je financiën?
economie
economie
0

Is de Cyberaanval Petya een risico voor je financiën?

0

Inmiddels alweer een tweede grote beangstigende cyberaanval. Alleen gebruikers van een Windows computer lopen gevaar. Er is weer een achterdeur, waar kwaadwillenden misbruik van hebben gemaakt. Als bezitter van een Windows computer loop je altijd achter de feiten aan. Met andere woorden er is door de jaren heen gebleken dat er altijd wel ergens een lek zit in het Windows besturingssysteem en hoe goed je ook probeert om je (financiële) gegevens te beveiligen met Firewalls en Virusscanners, in gevallen van een Ransomware (gijzelsoftware) aanval ben je altijd te laat.

Liever een Mac

Het is beter om over te stappen naar een MAC of tewel een Apple computer. Je betaalt iets meer in aanschaf, maar hebt nooit meer gedoe met dat je computer lastig wordt gevallen met cyberaanvallen. Zo zijn je financiële gegevens goed beveiligd. Er zijn gevallen bekend waarbij de banken hun systeem goed beveiligd hadden, maar gebruikers niet tijdig hadden geupdate.

Is online bankieren 100% veilig

Uiteraard zit er verschil in de veiligheid van de ene of de andere bank, maar je zal altijd je systeem goed moeten beveiligen. En als je het Windows besturingssysteem gebruikt dan loop je met vrijwel elke computer, laptop, of smartphone risico. En zoals gezegd kan je dit dus voorkomen door een Apple computer aan te schaffen. Deze bezit namelijk wel een veilig en solide besturingssysteem.

Viabuy online bankieren is het best beveiligde systeem

Viabuy online banking heeft het beter geregeld dan al die reguliere banken. Met behulp van een gebruikersnaam en een wachtwoord kan je bijzonder veilig overal inloggen met je smartphone of Iphone en zo je bankzaken goed regelen.
Bovendien is je positieve saldo gesynchroniseerd met je Viabuy debitcard.

De Viabuy debitcard

De Viabuy debitcard is een prepaid creditcard waarmee je dezelfde mogelijkheden hebt als bij een creditcard. Bovendien krijg je bij de Viabuy debitcard een IBAN bankrekening cadeau. Deze bankrekening is gekoppeld aan de debitcard, op dusdanige wijze dat iedereen op allerlei manieren geld op je debitcard kan bijschrijven, inclusief jezelf.

Een nieuwe revolutie

De reguliere banken zoals de ABN-AMRO, de RABO en de ING hebben momenteel last van een enorme concurrentie van online banken, waarvan Viabuy de marktleider is. Goedkoper en veiliger bankieren is troef. Bovendien gaan veel maar van jouw geldzaken digitaal en online via het internet. Deskundigen zoals mijn collega’s van Viabuy spelen daar bijzonder goed op in en kunnen je veel meer bieden dan jouw reguliere bank.

Betaalcomfort dankzij Viabuy

Omdat de Viabuy debitcard gekoppeld is aan een bijzonder geavanceerde bankrekening, heb je alle mogelijkheden in huis. Je hebt met de Viabuy debitcard dankzij de aan de kaart gekoppelde bankrekening onbeperkte opwaardeermogelijkheden. Dit is erg fijn, want qua het besteden van je geld heb je geen enkele beperking.
Wat het regelen van je bankzaken betreft kan je automatische incasso’s instellen, met acceptgiro betalen en uiteraard kan je via de online banking functie van Viabuy je bankzaken thuis vanuit je luie stoel of onderweg met je mobiel zeer adeqaat (op de juiste manier) regelen.

Onderweg betalen

Als je op vakantie bent of onderweg voor je werk, dan kan je de Viabuy debitcard gebruiken en overal ter wereld afrekenen.
Denk aan het betalen van je hotel, het tanken van bezine onderweg, of bijvoorbeeld zonder wachttijden afrekenen bij tolpoortjes.
Uiteraard kan je ook met de debitcard afrekenen tijdens een avondje uit.

Afrekenen op internet

Ook op internet kan je in elke webshop afrekenen zoals bij Amazon, Bij Bol.com en bij Zalando
Dus je kan zowel nationaal als internationaal afrekenen. Dit geld bijvoorbeeld ook als je een Netflix contract in Amerika af wil sluiten.

Je kan alleen maar uitgeven wat je hebt

Het slimme idee achter de debitcard is dat je alleen maar geld uit mag geven wat je hebt. Zo kom je nimmer in de schulden en heb je dankzij de slimme Viabuy App overal inzicht in je geldzaken.
Bestel daarom direct een debitcard>>>

Reacties
Categorieën