Hou jij rekening met verhuiskosten?
Financieel Overzicht
Financieel Overzicht
0

Hou jij rekening met verhuiskosten?

0

Cijfers van het centraal bureau voor de statistiek hebben aangetoond dat Nederlanders steeds vaker verhuizen. Genoeg reden om er een artikel over te schrijven. Diegene die vaker op deze website zijn geweest, weten dat ik mensen adviseer hoe ze schulden kunnen voorkomen. En aangezien verhuiskosten behoorlijke bedragen kunnen betreffen is het reden genoeg voor mij om jou hierover te informeren.

Kan je door te hoge verhuiskosten in de bijstand terecht komen?

Als je te veel schulden hebt, dan kunnen verhuiskosten er aan bijdragen dat je in de bijstand terecht komt. Het gebeurt natuurlijk niet zomaar dat er 15% meer mensen in de bijstand terecht zijn gekomen. De schuld wordt wel vaak aan de regering gegeven, maar wat de regering ook beslist, je zal je er toch aan moeten houden.
Je moet je domweg neerleggen bij de beslissingen van de overheid en gewoon roeien met de riemen die je op dat moment hebt.

Je administratie

Het voeren van een goede administratie is van enorm groot belang voor je financiële huishouding. Hou goed bij wat er binnenkomt aan financiën en wat eruit gaat. Ook als je verhuisplannen hebt, dan zal je goed na moeten denken, wat je verwacht kwijt te zijn aan verhuiskosten.
Ga je in een groter of kleiner huis wonen? Past je bankstel nog wel? Ook belangrijk om te weten is of jezelf gaat verhuizen of dat je een verhuisbedrijf inhuurt. Je begrijpt dat het kostenplaatje nogal kan verschillen.
Uiteraard is ook heel belangrijk of je moet verhuizen, bijvoorbeeld in het geval van een echtscheiding of dat de deurwaarder je uit je woning zet omdat je een enorme betalingsachterstand bijvoorbeeld bij het energiebedrijf hebt.
Je kan het lang niet altijd van tevoren weten en zal je geldzaken gedurende je hele leven goed moeten plannen. Je kan dit doen met behulp van de debitcard.

De debitcard als hulpmiddel

Je kan de debitcard inzetten als hulpmiddel voor al je geldzaken. Door regelmatig een debitcard te gebruiken ga je goed met je geld om. De debitcard is een vooraf oplaadbare creditcard. Je moet voordat je een uitgave doet namelijk eerst geld op de kaart storten. Zo ga je goed met je geld om en kan je alleen maar uitgeven wat je hebt. Ook is het mogelijk om geld op je debitcard te reserveren voor toekomstige verhuiskosten.
Kortom, de debitcard is 100% veilig en zal je nooit en te nimmer in de financiële problemen kunnen brengen. Bestel daarom vandaag nog de debitcard>>>

Reacties
Categorieën